Γατάκι με σπασμένη σπονδυλική στήλη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Επέστρεψα και εγώ. Ο μικρός μας είναι μαχητής παιδιά. Ο Βλαχόπουλος του έκανε ξανά ακτινογραφίες, τον εξέτασε για αντανακλαστικά κόκαλο κόκαλο για σπονδυλική στήλη και ποδαράκια και φαίνεται ότι ήμαστε πολύ καλύτερα! Τα ποδαράκια μας αντιδρούν ένα τμήμα της σπονδυλικής αντιδράει αλλά όχι πολύ καλά. Έχει επίσης ακόμη αιμτοουρία κάτι που επιδεινώνεται και από την κορτιζόνη, η οποία όμως κρίνεται άκρως απαραίτητη προς το παρόν. Παίρνει και αντιβιώσεις και φαίνεται κάπως καλύτερα. Ο Βλαχόπουλος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΔΡΑΧΜΗ!
Του ξαναέκανε και ακτίνες, είμαστε καλά, που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε προς το παρόν κάποιο χειρουργείο. Γι αυτό δεν ήθελα να προτρέξουμε παιδιά. Θέλει πάντως νοσηλεία και αγωγή τουλάχιστον 2 μήνες, και ΙΣΩΣ μπορέσει να σταθεί. Είναι κρίσιμη ακόμη η κατάσταση αλλά θα είμαστε πολεμιστές. Ο μικρός μέσα στην παραζάλη του δείχνει ευγνωμοσύνη και έκανε ζύμωμα. Πάλι κομμάτια με έκανε. Πήρα πετσετούλες και μαξιλαράκι θερμοφόρας να τα πλύνω και το απόγευμα θα του τα φέρω καθαρά μαζί με μωρομάντηλα να τον πλύνω λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο για τα λεφτά, θα συνενοηθώ με την ιατρό, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη διότι η νοσηλεία σίγουρα θα κοστίσει. Ας προσευχηθούμε μόνο να τα καταφέρει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολα καλα θα πανε, τοσοι ανθρωποι ευχομαστε υπερ του..:)

Ο μικρός μέσα στην παραζάλη του δείχνει ευγνωμοσύνη και έκανε ζύμωμα.
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Εύχομαι τα καλύτερα στο πιτσιρίκι! Τα καλύτερα των καλυτέρων! Χίλια μπράβο και σε σένα, Aristocat!

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!
Χίλια μπράβο και στον γιατρό και σε εσένα!!!
Άντε να πάνε όλα καλά για το μικράκι:):)

και οταν γινει καλα να μας βαλεις μια φωτο να τον δουμε τον μικρο μας κιολας, θα ειναι καλουλης ειμαι σιγουρη..:rolleyes::up:

Παιδιά πιστέψτε με μόνο αρνητικές σκέψεις δεν κάνω. Απλά η κατάσταση είναι ακόμη πολύ κρίσιμη, και ο γατούλης έχει μεγάααααλη ανάγκη. Είναι ντοπαρισμένος συνέχεια, ούρα και κακάκια σε πολύ κακή κατάσταση και θέλει υπομονή και φροντίδα να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Η θερμοφόρα του έκανα πάρα πολύ καλό:)

Μπράβο βρε Ασημίνα δώστης λίγο κουράγιο.:) Θα σκεφτόμαστε όλοι θετικά. ΠΙστεύω ότι οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν ικαι αρνητική ενέργεια

Θα τα παει μια χαρα,ειναι σκληρο καρυδι!:up:

Θα τα παει μια χαρα,ειναι σκληρο καρυδι!:up:
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αφού άντεξε μέχρι τώρα... Κουράγιο ψιψινόπουλε, κουράγιο! :up:

Δεν σας προλαβαίνω!!! Ο γατούλης είναι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο-ς και το σημαντικότερο πολύ μα πολύ καλός. Δεν θέλω να τον πάρω ακόμη φωτογραφία, καταλαβαίνετε. Εδώ το σκεφτόμουν για την αγγελία διότι ήθελα να περιμένω λίγο να δω πώς θα πάει. Αλλά σας υπόσχομαι πλούσιο φωτορεπορτάζ όταν είμαστε καλύτερα.;)

και οταν γινει καλα να μας βαλεις μια φωτο να τον δουμε τον μικρο μας κιολας, θα ειναι καλουλης ειμαι σιγουρη..:rolleyes::up:

Δεν σας προλαβαίνω!!! Ο γατούλης είναι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο-ς και το σημαντικότερο πολύ μα πολύ καλός. Δεν θέλω να τον πάρω ακόμη φωτογραφία, καταλαβαίνετε. Εδώ το σκεφτόμουν για την αγγελία διότι ήθελα να περιμένω λίγο να δω πώς θα πάει. Αλλά σας υπόσχομαι πλούσιο φωτορεπορτάζ όταν είμαστε καλύτερα.;)

εχω την εντυπωση οτι για τον συγκεκριμενο γατουλη, θα γινει μεγαλος ντορος στο φορουμ γιατι εχει μαζεψει μεγαλη θετικη ενεργεια!! αντε να γινει καλα να του βρουμε και σπιτακι, οσο για την φωτο εννοειται οχι ακομα, οταν γινει καλα ομως θελουμε διαφορες ποζες !! :lol:

Άντε βρε παιδιά, μπράβο, πολύ χάρηκα που ήταν καλά τα νέα!!:up:
Τη νοσηλεία μπορεί να την κάνει ο Βλαχόπουλος; Ή πρέπει ν' αρχίσουμε να κοιτάμε για αλλού;

Μπράβο Λόζυ, που έτρεξες τόσο για το γατάκι, είδες μωρέ, καταλαβαίνει κι αυτό πολύ καλά...:inlove:
Ο Βλαχόπουλος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΔΡΑΧΜΗ!
Αν δεν τον έχουμε στους προτεινόμενους, δεν συμπληρώνεις και τα στοιχεία του εδώ για να υπάρχουν;;)

Πολύ χάρηκα με τα καλά νέα για τον γατουλίνο! Εύχομαι να συνεχίσει έτσι δυναμικά και να τα καταφέρει να ξανασταθεί στα ποδαράκια του... Σε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη!
Μπράβο και στο γιατρό!

Χαρηκα και εγώ πάρα πολύ!! Και μην ανησυχείς για τα λεφτά μωρέ θα μαζευτούν. Τόσα άτομα είμαστε! Σιγά πια! 2-3 καφέδες με τα παρεμφερή να μην πιούμε (παρεμφερή τσιγάρα ή διάφορα άλλα) ενα 25αρι ευρώ ο καθένας σίγουρα μπορούμε να δώσουμε. Ισως παραπάνω ίσως λιγότερο πάντως τα λεφτά θα μαζευτούν. Το οικονομικό να μην μας ανησυχεί αρκεί να γίνει καλά ο μικρος. :)

Ευχαριστώ κορίτσια (+αγόρια!), ναι το σημαντικό είναι να γίνει καλά ο μικρός που το παλεύει με τόση μα τόση θέληση. Αλίκη, τη νοσηλεία δεν μπορεί να την αναλάβει ο Βλαχόπουλος, είναι καθαρά χειρουργείο εκεί κ μάλιστα απίστευτα εξοπλισμένο. Έχουν ξεχωριστό αναισθησιολόγο κ.λπ. Και να προσθέσω μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά. Προς το παρόν θα μείνει στην ιατρό που το φιλοξενούσε και πριν. Πηγαίνω κάθε μέρα και του κάνω χαδάκια σήμερα θα πλυθούμε κιόλας με μωρομάντηλα και θα στρώσουμε και καθαρά μαξιλαράκια. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του...Σκέφτομαι μήπως οι ακτίνες που ξαναβγάλαμε δεν είναι αρκετές και θέλει και υπέρηχο, αν και ο Βλαχόπουλος είπε ότι τα όργανά του φαίνονται "καλά".

Ευχαριστώ κορίτσια (+αγόρια!), ναι το σημαντικό είναι να γίνει καλά ο μικρός που το παλεύει με τόση μα τόση θέληση. Αλίκη, τη νοσηλεία δεν μπορεί να την αναλάβει ο Βλαχόπουλος, είναι καθαρά χειρουργείο εκεί κ μάλιστα απίστευτα εξοπλισμένο. Έχουν ξεχωριστό αναισθησιολόγο κ.λπ. Και να προσθέσω μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά. Προς το παρόν θα μείνει στην ιατρό που το φιλοξενούσε και πριν. Πηγαίνω κάθε μέρα και του κάνω χαδάκια σήμερα θα πλυθούμε κιόλας με μωρομάντηλα και θα στρώσουμε και καθαρά μαξιλαράκια. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του...Σκέφτομαι μήπως οι ακτίνες που ξαναβγάλαμε δεν είναι αρκετές και θέλει και υπέρηχο, αν και ο Βλαχόπουλος είπε ότι τα όργανά του φαίνονται "καλά".

Σίγουρα η ψυχολογία του παίζει ρόλο. Αν νιώσει ο γατούλης αγάπη και φροντίδα θα βοηθήσει πολύ στην ανάρρωση του. Άντε άντε να γίνει καλά λίγο το μικρούλι να δούμε και εμείς φωτό του. Είμαι πολύ περίεργη να δω το όμορφο το μωρό!! :D

Ουφ!! Ευτυχώς τα νέα για το γατουλίνι είναι καλα!!! Βέβαια θα πρέπει να πουμε σε σένα το μεγαλύτερο μπράβο γιατί εξαιτίας σου είναι καλα το μωρό!!Περιμένουμε νέα του και φωτό του!! Και για ότι βοήθεια θέλεις, ξέρεις.. στη διάθεσή σου!!

είναι καθαρά χειρουργείο εκεί κ μάλιστα απίστευτα εξοπλισμένο. Έχουν ξεχωριστό αναισθησιολόγο κ.λπ. Και να προσθέσω μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά.
Γράψε τα στοιχεία του ιατρείου εδώ, για να το προσθέσουμε στη λίστα!!
Προς το παρόν θα μείνει στην ιατρό που το φιλοξενούσε και πριν.
Πολύ ωραία!!! Αν μπορείς, ρώτα την αν αναλαμβάνει και τη μετεγχειρητική νοσηλεία και, αν ναι, με τι αντίτιμο, για να πάρουμε μια ιδέα του ποσού που πρέπει να συγκεντρώσουμε.
Σκέφτομαι μήπως οι ακτίνες που ξαναβγάλαμε δεν είναι αρκετές και θέλει και υπέρηχο, αν και ο Βλαχόπουλος είπε ότι τα όργανά του φαίνονται "καλά".
Δεν ξέρω...:hmm: Πάντως, αν υπήρχε πολύ σοβαρή βλάβη (μεγάλη εσωτερική αιμορραγία π.χ.) θα φαινόταν και στην ακτινογραφία.

Πήγα σήμερα απ'τη γιατρό και είδα το γατούλη.
Είναι κούκλος :inlove::inlove::inlove:

Ιδού και φωτογραφίες, για να γνωρίσετε αυτή την ψυχούλα...

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!

Και το πιο θαυμάσιο είναι πως παρ'όλα τα χάλια του, γουργουρίζει όταν τον χαϊδευεις... :cry:

Η γιατρός μου είπε πως χτες το βράδυ είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία... Ευτυχώς έβγαλε τη νύχτα. Η κατάσταση του είναι ακομα κρίσιμη, αλλά σιγά σιγά βελτιώνεται. Δεν μπορεί να φάει ακόμα...

Αχ μωρέ το μικράκι τι καλό που είναι!!!!
Ας πάνε όλα καλά και να βγεί νικητής ο μικρούλης.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back