Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του ξαναέκανε και ακτίνες, είμαστε καλά, που σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε προς το παρόν κάποιο χειρουργείο. Γι αυτό δεν ήθελα να προτρέξουμε παιδιά. Θέλει πάντως νοσηλεία και αγωγή τουλάχιστον 2 μήνες, και ΙΣΩΣ μπορέσει να σταθεί. Είναι κρίσιμη ακόμη η κατάσταση αλλά θα είμαστε πολεμιστές. Ο μικρός μέσα στην παραζάλη του δείχνει ευγνωμοσύνη και έκανε ζύμωμα. Πάλι κομμάτια με έκανε. Πήρα πετσετούλες και μαξιλαράκι θερμοφόρας να τα πλύνω και το απόγευμα θα του τα φέρω καθαρά μαζί με μωρομάντηλα να τον πλύνω λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ο μικρός μέσα στην παραζάλη του δείχνει ευγνωμοσύνη και έκανε ζύμωμα.

Εύχομαι τα καλύτερα στο πιτσιρίκι! Τα καλύτερα των καλυτέρων! Χίλια μπράβο και σε σένα, Aristocat!
konstans
Περιβόητο μέλος
Χίλια μπράβο και στον γιατρό και σε εσένα!!!
Άντε να πάνε όλα καλά για το μικράκι

ιβανα
Επιφανές μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο βρε Ασημίνα δώστης λίγο κουράγιο.Θα σκεφτόμαστε όλοι θετικά. ΠΙστεύω ότι οι αρνητικές σκέψεις φέρνουν ικαι αρνητική ενέργεια
moukelis
Επιφανές μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αφού άντεξε μέχρι τώρα... Κουράγιο ψιψινόπουλε, κουράγιο!Θα τα παει μια χαρα,ειναι σκληρο καρυδι!![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

και οταν γινει καλα να μας βαλεις μια φωτο να τον δουμε τον μικρο μας κιολας, θα ειναι καλουλης ειμαι σιγουρη..![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν σας προλαβαίνω!!! Ο γατούλης είναι π-α-ν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο-ς και το σημαντικότερο πολύ μα πολύ καλός. Δεν θέλω να τον πάρω ακόμη φωτογραφία, καταλαβαίνετε. Εδώ το σκεφτόμουν για την αγγελία διότι ήθελα να περιμένω λίγο να δω πώς θα πάει. Αλλά σας υπόσχομαι πλούσιο φωτορεπορτάζ όταν είμαστε καλύτερα.![]()
εχω την εντυπωση οτι για τον συγκεκριμενο γατουλη, θα γινει μεγαλος ντορος στο φορουμ γιατι εχει μαζεψει μεγαλη θετικη ενεργεια!! αντε να γινει καλα να του βρουμε και σπιτακι, οσο για την φωτο εννοειται οχι ακομα, οταν γινει καλα ομως θελουμε διαφορες ποζες !!

aretha
Περιβόητο μέλος

Τη νοσηλεία μπορεί να την κάνει ο Βλαχόπουλος; Ή πρέπει ν' αρχίσουμε να κοιτάμε για αλλού;
Μπράβο Λόζυ, που έτρεξες τόσο για το γατάκι, είδες μωρέ, καταλαβαίνει κι αυτό πολύ καλά...

Αν δεν τον έχουμε στους προτεινόμενους, δεν συμπληρώνεις και τα στοιχεία του εδώ για να υπάρχουν;Ο Βλαχόπουλος ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΔΡΑΧΜΗ!

chryssa
Διάσημο μέλος
Μπράβο και στο γιατρό!
aalyah
Διάσημο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ κορίτσια (+αγόρια!), ναι το σημαντικό είναι να γίνει καλά ο μικρός που το παλεύει με τόση μα τόση θέληση. Αλίκη, τη νοσηλεία δεν μπορεί να την αναλάβει ο Βλαχόπουλος, είναι καθαρά χειρουργείο εκεί κ μάλιστα απίστευτα εξοπλισμένο. Έχουν ξεχωριστό αναισθησιολόγο κ.λπ. Και να προσθέσω μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά. Προς το παρόν θα μείνει στην ιατρό που το φιλοξενούσε και πριν. Πηγαίνω κάθε μέρα και του κάνω χαδάκια σήμερα θα πλυθούμε κιόλας με μωρομάντηλα και θα στρώσουμε και καθαρά μαξιλαράκια. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του...Σκέφτομαι μήπως οι ακτίνες που ξαναβγάλαμε δεν είναι αρκετές και θέλει και υπέρηχο, αν και ο Βλαχόπουλος είπε ότι τα όργανά του φαίνονται "καλά".
Σίγουρα η ψυχολογία του παίζει ρόλο. Αν νιώσει ο γατούλης αγάπη και φροντίδα θα βοηθήσει πολύ στην ανάρρωση του. Άντε άντε να γίνει καλά λίγο το μικρούλι να δούμε και εμείς φωτό του. Είμαι πολύ περίεργη να δω το όμορφο το μωρό!!

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Γράψε τα στοιχεία του ιατρείου εδώ, για να το προσθέσουμε στη λίστα!!είναι καθαρά χειρουργείο εκεί κ μάλιστα απίστευτα εξοπλισμένο. Έχουν ξεχωριστό αναισθησιολόγο κ.λπ. Και να προσθέσω μου φάνηκαν πολύ καλά παιδιά.
Πολύ ωραία!!! Αν μπορείς, ρώτα την αν αναλαμβάνει και τη μετεγχειρητική νοσηλεία και, αν ναι, με τι αντίτιμο, για να πάρουμε μια ιδέα του ποσού που πρέπει να συγκεντρώσουμε.Προς το παρόν θα μείνει στην ιατρό που το φιλοξενούσε και πριν.
Δεν ξέρω...Σκέφτομαι μήπως οι ακτίνες που ξαναβγάλαμε δεν είναι αρκετές και θέλει και υπέρηχο, αν και ο Βλαχόπουλος είπε ότι τα όργανά του φαίνονται "καλά".
Πάντως, αν υπήρχε πολύ σοβαρή βλάβη (μεγάλη εσωτερική αιμορραγία π.χ.) θα φαινόταν και στην ακτινογραφία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι κούκλος

Ιδού και φωτογραφίες, για να γνωρίσετε αυτή την ψυχούλα...
ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!
Και το πιο θαυμάσιο είναι πως παρ'όλα τα χάλια του, γουργουρίζει όταν τον χαϊδευεις... :cry:
Η γιατρός μου είπε πως χτες το βράδυ είχε πολύ χαμηλή θερμοκρασία... Ευτυχώς έβγαλε τη νύχτα. Η κατάσταση του είναι ακομα κρίσιμη, αλλά σιγά σιγά βελτιώνεται. Δεν μπορεί να φάει ακόμα...
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας πάνε όλα καλά και να βγεί νικητής ο μικρούλης.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool