Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα το πρωί στις 8:30 με πήρε τηλέφωνο η Aristocat, πανικόβλητη. Είχαν βρει με το φίλο της ένα γατάκι πατημένο από αυτοκίνητο, "λιώμα" απ'τη μέση και κάτω. Πήρε τηλέφωνο στον Αίλουρο, αλλά της είπε πως ανοίγει στις 10:00
Αργότερα μπορεί να πάρουμε και 2η άποψη, αν βέβαια ζήσει, οπότε αν ξέρετε γιατρούς που ειδικεύονται σε τέτοιες επεμβάσεις πείτε μου... Αν είναι να μαζέψουμε και λεφτά αργότερα, γιατί δεν μπορώ εγώ να ανταπεξέλθω σε πιθανά χειρουργεία που θα χρειαστεί, αν και αυτή η γιατρός δεν παίρνει λεφτά για τα αδέσποτα.
Και αν βρεθεί και ένα σπίτι φιλοξενίας για αργότερα θα ήταν ευχής έργον...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει κανεις αθηνα να το φιλοξενησει παιδια μηπως?? ειναι κουκλακι σωστο το γατακι πολύ ομορφουτσικο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μακάρι να τα καταφέρει το καημένο.Απ' ό,τι βλέπω εδώ, για χειρουργική μαλακών μορίων είναι ο Κλαμαριάς στην Αγία Παρασκευή (210 6000911) και για ορθοπαιδικά ο Καραμήτσος στο Κάτω Χαλάνδρι (210 6753850).Αργότερα μπορεί να πάρουμε και 2η άποψη, αν βέβαια ζήσει, οπότε αν ξέρετε γιατρούς που ειδικεύονται σε τέτοιες επεμβάσεις πείτε μου...
Αν υπάρχει πρόβλημα με τη σπονδυλική στήλη μάλλον θα χρειαστεί και νευρολόγος, αν κάποιος ξέρει κανέναν ας το πει.
Μακάρι να καταφέρει να σταθεροποιηθεί το γατάκι και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, τόσοι άνθρωποι είμαστε εδώ και έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε και στο παρελθόν αρκετές φορές. Όσο για τη φιλοξενία, μάλλον είναι νωρίς ακόμα, έτσι όπως το περιγράφεις, μάλλον νοσηλεία θα χρειαστεί αρχικά.Αν είναι να μαζέψουμε και λεφτά αργότερα, γιατί δεν μπορώ εγώ να ανταπεξέλθω σε πιθανά χειρουργεία που θα χρειαστεί

Πες μας νέα όταν θα ξέρεις...
myrtos
Δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
δύσκολα τα πράγματα για το γατάκι νομίζω, αν εχει και υποθερμία..
ιβανα
Επιφανές μέλος
γιατι να υπαρχουν αδεσποτα ρε γμτ ; αν δεν υπηρχαν αδεσποτα δε θα ειχε χτυπηθει απο αμαξι..

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χτες το πρωί, καθώς πήγαινα να πάρω το λεωφορείο για δουλειά, βρήκαμε με το αγόρι μου ένα από τα πανέμορφα γατονάκια που ταίζουμε στη γειτονιά, μέσα σε ένα παρτέρι, βουτηγμένο μέσα στο χώμα. Νόμιζα πως μας εγκατέλειψε, αλλά μετά είδα ότι ζούσε και προσπαθούσε να γουργουρήσει. Το τυλίξαμε σε πετσέτα και μέσα στο πανικό μου έπαιρνα Αίλουρους, Μαρία, Ασημίνα ...γιατί ήταν πρωί και δεν είχε ανοίξει κανένας ιατρός.
Είναι κούκλος ο γάτος, δεν το πιστεύω ότι τον βρήκε κάτι τέτοιο. Είχε αίμα στα μπουτάκια του αλλά φαίνεται ότι από τη σύγκρουση είναι κάτι εσωτερικό (μας είπε η ιατρός είναι φυσικό) και όχι εξωτερικό τραύμα.
Πήγαμε χτες το απόγευμα στην ιατρό, τον είδαμε, τον χαϊδέψαμε, παιδιά έχω γίνει κομμάτια.
Πρέπει να περάσουν 48 ώρες τώρα. Να ρωτήσω εάν έχει υποθερμία δεν πρέπει να βρίσκεται σε θερμοφόρο? Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω. Σήμερα το απόγευμα θα πάμε ξανά να τον δούμε, επισκεπτήριο. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω. Θέλω οπωσδήποτε να μιλήσω με τον κ. Πάνο, διότι τον εμπιστεύομαι και θέλω να ακούσω την γνώμη του όταν μάθουμε πλέον τι επιλογές έχουμε.
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, πραγματικά την χρειάζομαι.
Λόζυ
Desdemona
Διάσημο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω έχω τρελαθεί, και ο Αίλουρος δεν φιλοξενεί γμτ.
RedCat
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Το ότι αισθάνεται τα πίσω ποδαράκια είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό. Συμφωνώ με τη Νότα ότι ίσως σ' αυτή τη φάση θα ήταν καλύτερα να μην μετακινηθεί και πολύ... Όταν όμως του κάνει εξετάσεις η κτηνίατρος (ακτινογραφίες, αιματολογικές κ.λπ.) μπορείς να τις πάρεις και να τις δείξεις και σε άλλους κτηνιάτρους για τη γνώμη τους.
Μίλα οπωσδήποτε και μ' αυτούς που είπε η Βάσια, που μπορούν να εγχειρίσουν τη σπονδυλική στήλη.
Ρώτα και για το πιθανό κόστος, να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε, ε;
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ είμαι αισιόδοξη!!Ακόμα δεν έχει περάσει 48 ωρο, να δούμε μήπως και έχουμε κανά θαύμα.
Εδώ μωρέ, τον Αλλαντίν η Νότα τον είχε πάει για ευθανασία να φανταστείς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool