Γατάκι με σπασμένη σπονδυλική στήλη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ο Καραμητσος ειναι καλος ορθοπεδικός...ότι μπορει θα το κάνει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μακάρι να πάει καλά. :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

zoo, εσύ δεν είχες ηλεκτρική θερμοφόρα;
Μπορείς να τη δανείσεις στην Aristocat να την πάει στο γατάκι;

τη δικια μου την εδωσα με το μωρο που εδωσα.Πειτε μας ενα λογαριασμο γιατι θελουμε να βοηθησουμε (οτι μπορει ο καθενας)

ποπο μολις το διαβασα:(:(. κριμα. :down:περαστικα του ευχομαι ο,τι καλυτερο.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά αύριο και αν τελικά χρειάζεται εγχείρηση να μπορέσει να γίνει. Περιμένουμε τα νέα σου για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.

Παιδιά και εγώ θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ. Θα το κάνω μόλις έρθω ελλάδα αλλά δεν είναι πολλές οι μέρες. Γι'αυτό αν χρειαστούν χρήματα θα δώσω και εγώ ότι μπορώ. όταν ξεκινήσετε να μαζέυετε πείτε λογαριασμό να ξέρουμε.

Μόνο να γίνει καλά το μωρό. Να ζήσει καταρχήν (που απ'οτι φαίνεται θα γίνει) και απο εκέι και πέρα ότι χρειαστεί όλοι μαζί θα δώσουμε και θα μαζευτούν.

Παιδια τωρα το ειδα,κι εγω μεσα ειμαι σε οτι χρειαστει,να βοηθησω οπως μπορω.

Μόλις ειδα το θέμα και στεναχωρηθηκα μακάρι να πάνε όλα καλά για το γατουλίνι,βρείτε κάποια τράπεζα που να μας βολευει ολους(αν και τα οικονομικα μου ειναι χαλια θα προσφερω και εγω οτι μπορω ,μονο να γινει καλα το μαναρακι μας)και ολα μα ολα χαλαλι του!!!!!

zoo, εσύ δεν είχες ηλεκτρική θερμοφόρα;
Μπορείς να τη δανείσεις στην Aristocat να την πάει στο γατάκι;

Nαι κορίτσι μου, αλλά όταν κατέβηκε ο θείος μου με το ταξί πριν λίγο καιρό, του την έδωσα για να την πάει στην μάνα μου που είχε πιαστεί από τη μέση της. :/:
Γι΄αυτό και δεν ανεφερα τίποτα. :(
Αν θέλει απλή, έχω να της δώσω.:)

Και σκέφτηκα και κάτι άλλο που μάλλον ακούγεται πολύ χαζό, αλλά ίσως να κρατήσει λίγο το σώμα του σταθερό. Μήπως αν του τυλίγαμε το σώμα με ένα μαλακό κολάρο να έμενε λίγο σταθερό; :hmm:

Ευχομαι το καλυτερο στο μικρο αδεσποτουλι.Μακαρι να πανε ολα καλα.:)Σε οτι χρειαστει,θα βοηθησω και εγω οσο μπορω.:)

Πως είναι ο γατούλης Aristocat;Πήγες απο εκεί;

Παιδιά θα φύγω για 2 μέρες,αλλα αν χρειαστούν χρήματα κι εγώ θέλω να συνεισφέρω όσο μπορώ, ο,τι χρειάζεται το μαναράκι να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα,δε θα κολήσουμε στα χρήματα!περαστικούλια!

Καλησπέρα πήρα μόλις τον κ. Καραμήτσο και έκλεισα ραντεβού αύριο στις 6 να δει την σπονδυλική στήλη. I keep my catfingers crossed. Τα λόγια περιττεύουν είμαι χάλια, ψυχολογικό ράκος, τρέχω στην ιατρό να δω τον γατούλη. Θα ενημερώσω οπότε αύριο για κόστος εάν γίνει η εγχείρηση, δηλ. έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Βρε παιδιά το πόσο συγκινούμαι. ένα πλασματάκι μας ενώνει όλους. Μακάρι μακάρι να τα καταφέρει με την βοήθεια του Θεούλη που δεν κοιτάει μόνο ανθρώπους

Μαρία και λώζη ανοιξτε ενα κοινό λογαριασμο εκει για να χρησιμέψει και μελλοντικα αν γίνει ΓαοΟμάδα Αθήνας( δειτε το αντίστοιχο θέμα) το ιδιο θα κανουμε με τη μαρια οταν ερθει εδω τα χριστουγεννα για να γινει ενας λογαριασμός για το psychanimal.

Αντε λωζη μια χαρα τα πας ειναι απλα το πρωτο σου κι αγχωθηκες. Σθιγα σιγα θα βρουμε κι εκει φτηνους φιλοζωους γιατρους κι οι ειδικοι θα χρειάζονται μονο σε κετακτες περιπτωσεις. Δειτε μηπως μπορουν και σε μονιμη βαση να εγχειριζουν λιγο πιο φτηνα τα αδεσποτα γιατι αν γινει γατοομαδα θα τους πηγαινουμε συχνα περιστατικα.
Περιμενουμε νεα

Λόζυ, πάρε με τηλέφωνο να πάμε να ανοίξουμε λογαριασμό που θα χρησιμοποιηθεί σε αυτήν την περίπτωση, αλλά και θα χρησιμοποιείται για την περίθαλψη αδέσποτων εδώ στην Αθήνα. Θα το κάνουμε όπως η γατοομάδα Θεσσ/νικης: θα στέλνουμε, ή θα ποστάρουμε τις αποδείξεις από την ιατρική περίθαλψη. Ασημίνα για ό,τι άλλο πρέπει να κάνουμε/προσέξουμε ενημέρωσε μας.

Αύριο το πρωί θα πάω να δω τον τραυματία μας...
Ελπίζω να βγάλω και φωτογραφία.

:cry:
Κι εγώ θα ήθελα να βοηθήσω τον μικρούλη...

Καλημέρα σε όλους,

Μόλις διάβασα όλα τα ποστς και να πω ότι με συγκινήσατε. Χτες πήγαμε στην ιατρό όπου και αφήσαμε στον γατούλη μία ηλεκτρική θερμοφόρα που του αγοράσαμε χτες το απόγευμα για να είναι ζεστό το κορμάκι του. Ο γατούλης έχει υποστεί ισχυρότατο σοκ, είναι σαν να έχει μείνει κάγκελο, προς το παρόν δεν κουνιέται καθόλου. Χαμηλή πίεση και θερμοκρασία μας λέει η ιατρός ότι ζώο σε τέτοια κατάσταση εάν εγχειριστεί δεν θα ξυπνήσει. Μετά από συζήτηση, μας είπε ότι κορυφή σε τέτοια είναι ο Βλαχόπουλος, ο οποίος τυχαίνει να βρίσκεται και εδώ Νέα Σμύρνη. Χτες το βράδυ τον πετύχαμε στο κλείσιμο και μας είπε να του πάμε τον γάτο στις 11 σήμερα. Η ιατρός είπε ότι ο Καραμήτσος είναι καλός αλλά ΔΕΝ έχει την πείρα του Βλαχόπουλου. Επίσης ο Βλαχόπουλος δεν πρόκειται να μας κοροιδέψει, θα μας πει εάν ο γάτος θα επανέλθει ή όχι. Τα λεφτά παιδιά μας είπε η ιατρος σε τέτοιες εγχειρήσεις κυμαίνονται από 1500 έως 2500 χιλιάδες ευρώ. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε τέτοιο ποσό. Εάν μας πει ο ιατρός ότι δεν θα επανέλθει σκεφτόμαστε δυστυχώς και άλλες εναλλακτικές που μέχρι τώρα αποκλείαμε.

Σεβαστό το ποσό, δεν μπορώ να πω.. Κοίτα, αφού θα το πατε σήμερα, θα σας πεί ακριβώς την κατάσταση και ίσως και τις εναλλακτικές που προτείνει. Οπότε βλέπουμε τότε. Ας μην απογοητευόμαστε. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί και να τα μαζέψουμε τα λεφτά!
Απλά ενημέρωσέ μας όταν μπορέσεις για τη συζήτηση που είχες με τον γιατρό.

καλημερα κοριτσι μου, ειναι πολλα τα λεφτα οντως, αλλα νομιζω οτι και 10 ευρω να βαλει ο καθενας, θα μαζευτουν που θα παει, τοσοι ημαστε εδω μεσα !!
το θεμα ειναι να σου πει ο γιατρος οτι αξιζει να γινει το χειρουργειο και οτι το γατι εχει ελπιδες να ζησει...πηγαινε στις 11 που ειπες και οτι νεοτερο εχεις πες μας. δωστου κι ενα χαδακι κι απο μενα..:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back