Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Και τι όμορφο τρίχωμα είναι αυτό που έχει. Τι ωραίο χρώμα!!! Να περάσουν οι κρίσιμες μέρες ν'αρχίσει να τρώει και για την ανάρρωσή του ούτε λόγος παιδιά. Θα καλυφθεί οικονομικά. Όλοι θα δώσουμε! Αγάπη μου γλυκιά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Μια χαρά θα τα πάει, φαίνεται στο βλέμμα του ότι είναι αποφασισμένος!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, όχι ακόμη φωτογραφίες πλιζ
Λόζυ συγχώρεσε με, αλλά πιστεύω πρέπει να γνωρίσουν τα μέλη του φόρουμ και όλος ο κόσμος το γατούλη .. Δυστυχώς είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα της πραγματικότητας που ζουν τα αδέσποτα. Πρέπει να έχει πρόσωπο η ιστορία του, ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος. Αλλιώς, αν δεν τα καταφέρει, θα είναι άλλο ένα αδέσποτο που το πάτησε αυτοκίνητο και τελικά πέθανε.
Συμμερίζομαι τον πόνο σου, όπως και όλοι όσοι αγαπάμε τα ζώα και με ή χωρίς φωτογραφίες η απώλεια του θα είναι οδυνηρή... Τουλάχιστον ας γίνει η ιστορία του η αφορμή να ευαισθητοποιηθούν και να ενδιαφερθούν κάποιοι..
Ακόμα κι αν ήθελα να σεβαστώ το αίτημα σου, πλέον δεν μπορώ να αφαιρέσω πλήρως τις φωτογραφίες από το μήνυμα μου. Αν σε πειράζει τόσο πολύ, μίλησε με κάποιο mod, μήπως τις αφαιρέσει.
stellak
Διάσημο μέλος
Aristocat, αξιοθαύμαστη η προσπάθειά σου και, πάνω από όλα, μην στεναχωριέσαι, θα βρεθούν και τα χρήματα και τα πάντα.
aalyah
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αφού αγωνίζεται αυτό, πρέπει να αγωνιστούμε κι εμείς.
Με έφερε στο φιλότιμο τώρα...
aalyah
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγνώμη για το οφ-τόπικ, αλλά σκέφτομαι το εξής. Εχθές πάνω στη Θηβών στο περιστέρι, βρήκα ένα γατουλίνι καταφοβισμένο περίπου 1 μηνών , στο χρώμα του Σείριου, πολύ φουντωτούλι και πάνω που είπα πάει, το πάτησε το αυτοκίνητο ( τρέχουν σαν παλαβοί εκεί),πάει και χώνεται κάτω από ένα αυτοκίνητο. Πιο δίπλα ήταν και 2 γάτες μεγάλες σε ηλικία.
Ευτυχώς στην άλλη γωνία είναι η κτηνιατρική με τις τροφές. Πάω, του παίρνω κονσέρβα και είχα 1/2 ώρα που προσπαθούσα να το πιάσω. Εντέλει μόλις τα κατάφερα ( δεν πρόλαβα να το πιάσω από τον σβέρκο), έχωσε τα δοντάκια του μέσα στο δάχτυλο του ενός χεριού και μου ξέσκησε το άλλο χέρι

. Η σακούλα πλυμμήρισε από το αίμα...
Έδωσε ένα τίναγμα και χάθηκε σε έναν χώρο που δεν είχα πρόσβαση. 
Εύχομαι να είναι ζωντανό και ας μου έχει μείνει ο πόνος στο χέρι. Έχω 2 τρύπούλες στο δάχτυλο και οίδημα,
αλλά τουλάχιστον να είχα αποτέλεσμα. 
Και το ερώτημά μου είναι. Πως να τα προστατέψουμε από τα αυτοκίνητα, όταν τρέχουν σαν τρελλοί και αυτά από το φόβο τους πετάγονται ξαφνικά μέσα στη μέση του δρόμου;

venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
ΘΕΟΣ ο μικρός!!!!!!!!!!!!!
Τέρμα ......αυτό το ζουζουνάκι θα γίνει καλά...........απολύτως καλά!!!!!!!!
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια στον μικρό μας Ήρωα!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απόψε θα προσευχηθώ αύριο να είναι ακόμη καλύτερα, γιατί σήμερα η "ανάνηψη" αυτή συνδέεται και με την κορτιζόνη που έχει κάνει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Αντε άντε κάθε μέρα που περνάει υπέρ μας είναι 
Όσο για το οτι δεν καθάρισε εντελώς γιατί πονάει δεν πειράζει. Μην τον ζορίζεις. Όταν είναι λίγο καλύτερα σε λίγες μέρες δοκιμάζεις και τον ξανακαθαρίζεις.

Άντε πάω λίγο πιο χαρούμενη τώρα να συνεχίσω το πακετάρισμα

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το παλεύει απίστευτα, τον βλέπεις που προσπαθεί πολύ. Ακόμα τα πίσω δεν τα κουνάμε βέβαια αλλά κάνουμε κινήσεις σαν χελωνάκια.
Να προσθέσω ότι τα ματάκια του δεν είναι πράσινα, αλλά μελιά (και οι φωτογραφίες τον αδικούν
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Δεν μαζεύονται μωρέ πολλά μικρόβια εκεί εάν δεν πλυθεί? Επειδή θα μείνει απ' ό,τι μας είπε και ο Βλαχόπουλος τουλάχιστον δύο μήνες νοσηλεία, πρέπει να βρω έναν τρόπο καθαρισμού εκεί στα πίσω μπουτάκια, είχα παλιά και ένα σαμπουάν αφρό αλλά δεν ξέρω εάν είναι και πολύ καλή ιδέα
Το παλεύει απίστευτα, τον βλέπεις που προσπαθεί πολύ. Ακόμα τα πίσω δεν τα κουνάμε βέβαια αλλά κάνουμε κινήσεις σαν χελωνάκια.
Να προσθέσω ότι τα ματάκια του δεν είναι πράσινα, αλλά μελιά (και οι φωτογραφίες τον αδικούν).
Όχι δεν θα τον αφήσεις έτσι 2 μήνες. Απλά τώρα μέχρι να περάσουν οι πρώτες κρίσιμες μέρες για να μην ζορίστεί παραπάνω το πουλάκι μου. Μετά με κάποιο ζεστό νερό και πανάκι θα τον καθαρίσεις σιγά σιγά. Απλά τώρα που είναι πολύ ευαισθητος να μην ζοριστεί. Εκτός αν ο γιατρός πει οτι υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης τότε ναι πρέπει να το επισπέυσεις το πράγμα.
όσο για τα ματάκια του τι μελιά τι πράσινα το μωρό είναι κούκλος σκέτος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Όλα καλά θα πάνε θα δεις. Συγχαρητήρια στον κο Βλαχόπουλος που εκτός από γιατρός είναι και άνθρωπος.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά, τον θυμάμαι τότε που τον τάιζα στη γειτονιά με τα αδελφάκια του, είναι πολύ τρυφερά όλα τους. Νόμιζα στην αρχή ότι είχαν φύγει από σπίτι. Θα προσπαθήσω να τσακώσω και τα αδελφάκια του μήπως σταθούν τυχερά.
Κάθε μέρα ξυπνάω και εύχομαι να ανασαίνει.
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Έυχομαι και εγώ με τη σειρά μου να πάνε όλα καλά.
Αν χρειαστεί οικονομική βοήθεια θα ήθελα και εγώ να συνδράμω.
Μπράβο σου Aristocat για την αγάπη και τη φροντίδα που του δείχνεις. Μείνε κοντά του, πραγματικά σε χρειάζεται.
ruko
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool