Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήρα πριν μια εβδομάδα ένα γατάκι αδέσποτο από το δρόμο σε άσχημη κατάσταση για να το σώσω. Πάνω που έδειχνε ότι είναι καλά και προσαρμόστηκε, εχθές δέχτηκε επίθεση από σκύλο

Το πήγα κατ'ευθείαν στο γιατρό, ήταν και είναι αναίσθητο. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι σοβαρά και ότι έχει εσωτερική αιμορραγία, δίνοντας οδηγίες για ζέστη και τακτικά γεύματα με γάλα και ζάχαρη.
Τελικά, βγάλαμε την νύχτα, αλλά το πρωί που το ξαναπήγα ο γιατρός παρατήρησε ότι ναι μεν η εσωτερική αιμορραγία σταμάτησε, αλλά ότι παραμένει πολύ αφυδατωμένο και με υποθερμία και μου συνέστησε ακόμη πιο τακτικά γεύματα και ζέστη.
Το έχω τώρα εδώ, ακόμα δεν έχει επαφή γενικά, αντιδράει λίγο μόνο αν το αγγίξω, του δίνω γάλα ανά ώρα, του τρίβω την πλατούλα, αλλά αυτό τπτ

Έχω τρελαθεί, είναι μόλις ενός μήνα υπολογίζω...Για να το ζεστάνω το έχω σε μια εφημερίδα πάνω σε μια καρέκλα τυλιγμένο με μακό και μάλλινο ύφασμα δίπλα σε αερόθερμο.
Ανησυχώ μήπως το ζεστάνω πολύ ή μήπως το πολύ γάλα του κάνει κακό.
Μακάρι να τα καταφέρει το μικρούλι...

Αν έχετε κάποιο κόλπο, ή κάτι για να το βοηθήσω που δεν έχω σκεφτεί, παρακαλώ πείτε μου..Δεν θέλω να το χάσω.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Του δίνω ειδικό γάλα από την πρώτη στιγμή που το πήρα

Μένω σε μονοκατοικία με σκύλο ο οποίος ποτέ δεν μπαίνει σπίτι, όμως σε κάποια φάση τρύπωσε..Το θέμα είναι ότι δεν πειράζει γενικά τις γάτες μου, ωστόσο, μια αλλαγή στο περιβάλλον του (έφυγε ο άνθρωπος που είχε το μεγάλο δέσιμο), την άλλαξε εντελώς- Φωφώ στο όνομα.
Πάω να βάλω το βραστό νεράκι, ευχαριστώ πολύ

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να είμαι αισιόδοξη, ο γιατρός μου είπε ότι δεν περίμενε ότι θα έβγαζε την νύχτα, κι όμως τα κατάφερε...
Ευχαριστώ πολύ, πραγματικά

moukelis
Επιφανές μέλος
Τιποτε αλλο δε μπορουσε να κανει ο γιατρος;Να του δωσει κατι;Τι γαλα σας ειπε να του δινετε;Δεν παιρνετε και μια δευτερη γνωμη;
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γάλα που δίνω είναι το lactol και προσθέτω ζάχαρη, νομίζω είναι καλό γάλα.
Το γατάκι είναι ακόμα αναίσθητο, αλλά φαίνεται ήρεμο...

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διάρροια βέβαια, αλλά είναι λογικό με ΤΟΣΗ ζάχαρη πια.Είναι δυνατό, με συγκινεί

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα πάμε άλλη μια βόλτα στον κτηνίατρο μάλλον..Σας χαιρετώ προσωρινά!

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μικρούλι είναι ακόμα αναίσθητο, έκανε πάλι διάρροια και το μόνο που κάνει είναι να τσιτώνει το κεφάλι του προς τα πίσω, πράγμα που ο κτηνίατρος το θεώρησε λογικό, επειδή ο σκύλος το άρπαξε από τον αυχένα.
Το έχω βγάλει από το αερόθερμο και το έχω με 2 μπουκάλια με βραστό νερο και μάλλινα χοντρά υφάσματα.
Δεν δείχνει να έχει χειροτερέψει, αλλά δεν δείχνει και βελτίωση

Επίσης, αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το ένα ματάκι είναι πρησμένο, όχι από μόλυνση όμως και δεν κλείνει καλά..Σαν εξώφθαλμο. Το είδε ο κτηνίατρος αλλά δεν είπε τπτ..Βασικά δεν έχει και πολλές ελπίδες απ'ότι έχω καταλάβει..Αλλά αυτό αντέχει, παλεύει..Καταπίνει το γαλατάκι και βογγάει λίγο.
Δεν μπορώ να το βλέπω έτσι, ήταν τόσο υγιές και ενεργητικό προχθές

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Φαίνεται ότι παλεύει πολύ να ζήσει.

Όλη μας η θετική ενέργεια για το μικράκι που τόσο δύσκολα άρχισε η ζωούλα του.

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω ένα νέο που δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά εγώ το έχω χαράς ευαγγέλιο: το σκούντηξα λίγο και τίναξε το κεφαλάκι του!! Όπως το τινάζουν τα γατόνια άμα βραχούν!

Λέτε να δυναμώνει?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ Νίκη
Έχω ένα νέο που δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά εγώ το έχω χαράς ευαγγέλιο: το σκούντηξα λίγο και τίναξε το κεφαλάκι του!! Όπως το τινάζουν τα γατόνια άμα βραχούν!
Λέτε να δυναμώνει?![]()
Εύχομαι να είναι καλό σημάδι...υπομονή όσο περνάει ο χρόνος πιστεύω ότι είναι υπέρ του.

sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οι μαύροι μου κύκλοι μοιάζουν με γυαλιά ηλίου πια! Αλλά χαλάλι, να μου γίνει καλά και τι στο κόσμο! Τι λαχτάρα κι αυτή...
Σας ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να ξημερώσει όμορφη μέρα αύριο

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool