Γατάκι με υποθερμία και αφυδάτωση

• Thread starter Thread starter Popix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρσενικό είναι και πραγματικά μακάρι να μπορούσα να κάνω παραπάνω!!
Έδειξε απίστευτο χαρακτήρα, παρ'όλο που το είχα κοντά μου πολύ λίγο καιρό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως ειναι το μωρακι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου φαίνεται καλά :/:
Χλώμιασε και το μυτούδι του....Συνεχίζω τη ζέστη και τα υγρά...ας αντέξει ως τις 9...

Του φύσηξα λίγο στη φατσούλα να δω αν ζει (γιατί με πήρα για λίγο ο ύπνος στην πολυθρόνα και είχε περάσει ώρα) και αυτό τινάχτηκε και έπαθε σαν επιληψία..τώρα ηρέμησε, δεν έχει πια σπασμούς και κάθεται απλά με κενό βλέμμα. Ο κτηνίατρος ανοίγει σε 3 τέταρτα, ανυπομονώ.

Δυστυχώς το μικρούλι δεν άντεξε..Πέθανε στα χέρια του κτηνίατρου πριν λίγο.
Πάλεψε πολύ το καλό μου, αλλά είχε σοβαρό νευρολογικό πρόβλημα. Δεν μπορώ να εφησυχαστώ με σκέψεις όπως "ξεκουράστηκε", ούτε με τη σκέψη ότι θα γίνει ένα με τα φυτά του κήπου μου, μιας και το'θαψα στην πίσω αυλή, απλά γιατί δεν ήταν για να πεθάνει, ήταν υγιέστατο και απλά δεν το προφυλάξαμε σωστά..Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινα η αιτία να πάθει κακό ένα γατάκι, μπορεί να τα είχε καταφέρει αν δεν το έφερνα εδώ. Να'ξερε πόσο λυπάμαι και πόσο το αγαπάω :(
popikopopix

Γειά σου μικρέ μου φίλε και χίλια χίλια συγγνώμη...

:bye::bye::bye: τι να πω...κουραγιο...

Λυπάμαι πολύ...κουράγιο....:(:(:(
Καλό ταξίδι μικρούλι:bye::bye::bye:

Υ.Γ Μην επιρρίπτεις ευθύνες στον εαυτό σου , δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε.:(

αχ στεναχωρέθηκα τώρα..όλη την ημέρα δούλευα και δεν είχα ιντερνετ και περίμενα πως και πως να γυρίσω να μάθω ΄νέα...ειλικρινά λυπάμαι...
καλή διαμονή στο γατοπαράδεισο μικρουλάκι....

Σας ευχαριστώ πολύ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back