Γατάκι στην παραλιακή!!

Cleopatra

Δραστήριο μέλος

Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
Σήμερα μετά από καιρό, είπαμε με το αγόρι μου να πάμε βόλτα για κανένα ποτάκι στην παραλιακή..Μόλις βγήκαμε και περνούσαμε δίπλα από το Yabanaki είδαμε ένα μικρό γκρι πλασματάκι να περπατάει μόνο του δίπλα στο δρόμο.. Το φώναξα, ήρθε αμέσως κοντά μου και κάθισε να το χαιδέψω και να το πάρω αγκαλίτσα.. από την στιγμή που το άγγιξα δεν σταμάτησε να γουργουρίζει καθόλου!!! Ψάξαμε εκεί κοντά για την μαμά του ή κάποιο αδερφάκι αλλά τίποτα.. κι έτσι όπως ήταν το πήραμε και το φέραμε σπίτι..σε όλη την διαδρομή ήταν απίστευτα ήσυχο, γουργούριζε και μισοκοιμόταν στην αγκαλιά μου..
Πριν κανένα 20λεπτο που μπήκαμε σπίτι, ήρθε σε επαφή και με τον Ντάρκυ.. ούτε που αγριέψε το ένα στο άλλο!!! αντίθετα κοιτάζονταν καλά καλά, μύρισε ο ένας τον άλλο, ακούμπησαν τα μουσουδάκια τους....
και ο μικρός θρονιάστηκε στο ονυχοδρόμιο του Ντάρκυ κάτω από μια κοίλη που κάνει σαν κρυψώνα.. τώρα ο Ντάρκυ είναι δίπλα του τον κοιτάζει και τον ακουμπάει με την πατούσα του στο σώμα και στο πρόσωπο να δει αν είναι ζωντανός μάλλον :P:P
Εκτός από 1-2 νιαουριτά, ούτε χχχχ έκαναν, ούτε τίποτα το περίεργο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μικρό πρέπει να είναι αρσενικό (αν είδα καλά.. :redface:) και είναι γκρι με ραβδώσεις.. τον υπολογίζω περίπου 2 μηνών γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος από τον Ντάρκυ όταν τον βρήκα.. Εννοείται πως αύριο πάμε στον γιατρό να μας δει..
Γενικά φαίνεται καλά, αν και δεν έφαγε ακόμα τίποτα, ούτε ήπιε νεράκι.. Υποψιάζομαι βέβαια πως έχει ρινοτραχεείτιδα, γιατί έχει τσιμπλίτσες και λίγες μυξούλες.. Να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός...

Προς το παρόν λέω να μην τον κρατήσω, γιατί βλέπω την μάνα μου να με πετάει έξω από το σπίτι, αλλά δεν μου πήγαινε και να το αφήσω δίπλα στα αυτοκίνητα.. :/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι καλο γατακι που εχεις που δεν φρικαρε βλεποντας μια νεα αφιξη!!!
:up::up::up::inlove::inlove::inlove:
Καλα εκανες και το μαζεψες. Μπραβο!!! Μες στον δρομο δεν ειχε πολλες πιθανοτητες να επιζησει. Ζητημα λιγου χρονου θα ηταν :/::/::/:
Στον δικο σου εχεις κανει ολα τα εμβολια;;; Κοιταξες για ψυλλους στο μικρουλι; Γιατι αν εχει και δεν προστατευεται ο δικος σου θα κολλησει. Απλα θα πρεπει να ψεκαζεις και τα 2 μετα, δεν ειναι κατι φοβερο και να γινει....
Βαλε καμια φωτο να δουμε το μικρο!!! Αγορακι η κοριτσακι;

Να οι πρώτες μας φωτό..

Συνημμένα

• gataki 1.JPG
    gataki 1.JPG
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • gataki 2.JPG
    gataki 2.JPG
    159,2 KB · Εμφανίσεις: 73
  • gataki 3.JPG
    gataki 3.JPG
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 76
Αχ τι καλο γατακι που εχεις που δεν φρικαρε βλεποντας μια νεα αφιξη!!!
:up::up::up::inlove::inlove::inlove:
Καλα εκανες και το μαζεψες. Μπραβο!!! Μες στον δρομο δεν ειχε πολλες πιθανοτητες να επιζησει. Ζητημα λιγου χρονου θα ηταν :/::/::/:
Στον δικο σου εχεις κανει ολα τα εμβολια;;; Κοιταξες για ψυλλους στο μικρουλι; Γιατι αν εχει και δεν προστατευεται ο δικος σου θα κολλησει. Απλα θα πρεπει να ψεκαζεις και τα 2 μετα, δεν ειναι κατι φοβερο και να γινει....
Βαλε καμια φωτο να δουμε το μικρο!!! Αγορακι η κοριτσακι;

Είναι η πιο καλή ψυχούλα ο Ντάρκυ μου.. κάθεται δίπλα και τον χαιδεύει με το πατουσάκι, ενώ ο άλλος κοιμάται.. Αγοράκι είναι μάλλον Χριστίνα μου, αλλά δεν είμαι και σίγουρη.. Εμβολιασμένος είναι ο δικός μου και έχει κάνει και για ψύλους.. ο μικρός πρέπει να έχει ψύλους, αν και δεν τον είδα να ξύνεται..

ομορφο ζουζουνι ειναι. δεν ειναι πολυ γλυκο οταν βλεπεις ζωακια να αγαπιουνται;;;

ομορφο ζουζουνι ειναι. δεν ειναι πολυ γλυκο οταν βλεπεις ζωακια να αγαπιουνται;;;

Είναι και τα δύο τρυφερά γατάκια... :inlove::inlove: Εγώ περίμενα ότι θα γίνει χαμός μόλις τον φέρω σπίτι τον μικρό, αλλά αντίθετα είναι μια χαρά.. Θα βάλω και αγγελία αύριο.. :/::/:

όσο στηρίζεσαι οικονομικά από τους γονείς σου είναι δύσκολα τα πράγματα..και η μάνα μου έχει τρελή αδυναμία στον Ντάρκυ μου.. :rolleyes:

:baby::baby::inlove::inlove::inlove:
Γλυκουλι που ειναι!!!!!! Πραγματι πολυ καλος ο γατουλης σου. Ακομη και τα δικα μου που δεχονται αλλα ζωα, μια επιφυλακτικοτητα αρχικα την δειχνουν :hmm::hmm::hmm: "αλτ τις ει;;;" Αλλα δεν βαρανε.....
Σπανιος ο γατουλης σου, τυχερος ο μικρος!!! :up::up:

ΑΑΑΑχουουου μωρεεεεεε:inlove::inlove::inlove:! Τι κουκλής που είναι! Αλλά και ο Ντάρκυ σου... κύριος! Αχ, κράτα το μωρε, βαλ'το εκεί να γουργουρίσει λίγο στη μαμά σου και θα πέσει!!!;):D

ΑΑΑΑχουουου μωρεεεεεε:inlove::inlove::inlove:! Τι κουκλής που είναι! Αλλά και ο Ντάρκυ σου... κύριος! Αχ, κράτα το μωρε, βαλ'το εκεί να γουργουρίσει λίγο στη μαμά σου και θα πέσει!!!;):D

αμα της κανει κανα δυο τσαχπινιες ο μικρος και ζητησει αγαπη φροντιδα και προδερμ μπορει να πεσει η μανα!!! της εχει ηδη ξυπνησει το μητρικο της ενστικτο (εδω κανω μια συνδεση με την σημερινη συζητηση του "τωρα που πηρα φορα") οποτε δεν θα δυσκολευτει. οι μητερες ειναι πιο τρυφερες νομιζω οταν ενα μικρουλι θελει αγαπη. ετσι κιαλλιως η φυση εχει προνοησει και ολα τα μικρα ειναι ομορφα ωστε να σε κανουν να τα προστατεψεις!!!

Είναι κουκλάκι δεν λέω, αλλά ήδη όλα τα έξοδα του Ντάρκυ τα βγάζω από το μηνιάτικο που μου δίνει η μάνα μου, δλδ 100?, επειδή μου νοικιάζει σπίτι.. δεν θα βγαίνω κι εγώ μετά οικονομικά.. Ήδη έχω κόψει στο ελάχιστο βόλτες, μαγαζιά και καφέδες.. :/: (Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται εγωιστικό.. :redface:)Τουλάχιστον θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βρει σπιτάκι.. Δεν θέλω να νιώθει στερημένο από φροντίδα.. :(

Επειδή σε καταλαβαίνω απόλυτα (αν και δεν έχω γατούλα, έχω τα ταξίδια στον μεγάλο μου ψιψίνο και μένω και μόνη) δεν είναι εγωιστικό αυτό που λες. Εγώ αναρωτιέμαι πως τα βγάζεις πέρα...

Τρώω στους γονείς μου.. και μου πληρώνουν οι άνθρωποι όλους τους λογαριασμούς και το ενοίκιο.. Μου είπαν λοιπόν πως μέχρι να πιάσω δουλειά, αυτά μου προσφέρουν και τίποτα άλλο.. και είναι και σεβαστό.. Με τον Ντάρκυ τα βγάζω πέρα άνετα γιατί δεν είμαι και πολύ του έξω, αλλά θέλω να είμαι σίγουρη πως όποιο πλασματάκι μείνει μαζί μου, θα μπορεί να έχει τα πάντα..

Δεν έχω δει πιο άμεσο έρωτα ανάμεσα σε γατάκια... πήγα πριν λίγο να δω πως πάει ο μικρός και ο Ντάρκυ μπήκε μέσα, τον είδε που κοιμόταν και..................................άρχισε να τον γλείφει!!!! Θα μας τρελάνει αυτό το παιδί... :confused: και όσο προσπαθώ να τον απομακρύνω, γιατί δεν ξέρω τι κουβαλάει και ο μικρός, αυτός κλαίει και χτυπιέται.. :confused:

μπραβο που το πηρες το μικρουλι,ομως ο καιμενος ο νταρκυ θα στεναχωρηθει οταν θα χασει την παρεα του,πολυ απο οτι καταλαβαινω...:hmm::(

Σε 7 ώρες, παίζουν μαζί... κυνηγάει το μικρό τα παιχνίδια του Ντάρκυ και ο Ντάρκυ τον μικρό.. δεν θέλω κι εγώ να τον αγαπήσω πολύ τον μικρό.. :( Είναι δύσκολα τα πράγματα οικονομικά.. Θα βάλω και αγγελία και βλέπουμε..
Αν δεν βρω λύση, θα τον πάω στο εξοχικό που έχει γατάκια και τα ταίζουν κάθε μέρα.. :/: Καλύτερα από την παραλιακή πιστεύω..

μπράβο βρε cleopatra δεν πειράζει που δεν μπορείς να το κρατήσεις, αρκεί που το μάζεψες και που θα προσπαθήσεις να του βρεις σπιτάκι:up:

Πολύ γλυκός ο μικρούλης!! Και τυχερός! :)
Αλλά και ο Ντάρκυ, τέλειος οικοδεσπότης!! :greycat: :happy:

δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία τον μικρό.. Πηγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και τον γλείφει..τον ακινητοποιεί, τον γλείφει, παίζουν λίγο και μετά ο μικρός ξανατρέχει..:P

Και φυσικά εγώ δεν έχω κοιμηθεί καθόλου γιατί φοβάμαι όταν είναι μόνα τους, αλλά κλαίνε όταν είναι χωριστά.. κλαίνε όμως και τα 2.. :confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back