aspasiapef
Διάσημο μέλος
Think possitive!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
... όσο για το φαγητό, το βρήκε λογικό αφού δεν του μυρίζει και έτσι πήραμε κονσέρβα που τον μπουκώνω με το ζόρι..![]()
Αυτό ήθελα βρε να σου πω, γιατι κι εμένα πολλά από τα ας πούμε αδεσποτάκια, θα τα πω καλύτερα γατάκια ελευθέρας βοσκής, που τόσα χρόνια έχουμε στο εξοχικό μας, τις κροκέτες όσο και να πεινούσαν δεν τις ακουμπούσαν. Κονσέρβες όμως... σε νανοσεκόντ!
Δεν θέλω να πάθει κάτι ο Ντάρκυ μου...:cry::cry::cry::cry: και δεν θέλω να αρχίσω να μετανιώνω που πήρα το γατάκι..Μην με βρίσετε, αλλά αν αρρωστήσει ο Νταρκούλης μου, δεν με νοιάζει το γατάκι.. Είναι τα πάντα για μένα η μαύρη γλυκιά μουσουδίτσα μου...
:cry:
Έλα βρε Κλεοπατρα, μη σε πιάνει πανικός! Και δε φταις εσυ ούτε το γατάκι, ότι και να γίνει! Και να κόλλησε ο Ντάρκυ, αφου είσαι υποψιασμένη κ είναι μαζί σου, θα το προλάβεις στην αρχή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Ασπασία η αισιοδοξία βρίσκεται μάλλον χαμηλά στην λίστα των στοιχείων του χαρακτήρα μου..
Ιωάννα σ' αυτό έχεις δίκιο.. Θα τον προσέχω τον Νταρκούλη μου πολύ και θα παρατηρώ κάθε πιθανή αλλαγή.. Μαρία, εμείς δεν τρώμε μεν, δεν πίνουμε νεράκι, αλλά τρέχουμε σαν παλαβά, σκαρφαλώνουμε, παίζουμε και γουργουρίζουμε μόλις δούμε άνθρωπο...
Εγώ μια φορά τα απομόνωσα έστω και καθυστερημένα, έβγαλα στο μπαλκόνι όλα τα παιχνίδια που άγγιξε ο μικρός και σφουγγάρισα όλο το σπίτι με αντιβακτηριδιακό σαπούνι (και τώρα είμαι πτώμα!!!!) .. Επλίζω να βοηθήσει λίγο αυτό..

marestros
Δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
κριμα που ειναι αρρωστο και σου υποσχομαι πως θα προσευχηθω το βραδυ να μην εχει κολλησει κι ο νταρκουλης

καλο κουραγιο!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα το ίδιο πίστεψέ με! Αλλά επειδή το εχω ζήσει μπορώ και μιλάωΑσπασία η αισιοδοξία βρίσκεται μάλλον χαμηλά στην λίστα των στοιχείων του χαρακτήρα μου..![]()
Πάντως και ο Χιόνης ήταν έτσι όταν τον είχα πρωτοβρεί μικρό. Δεν έπινε καθόλου νερό, έτρωγε ελάχιστα κα με το ζόρι. Για να φάει του έβαζα κροκέτες ανακατεμένες με λάδι από κονσέρβα τόνο ή σαρδέλες για να πάρουν μυρωδιά και να μπορεί να τις μυρίσει. Δεν είχα ιδέα οτι εχει ρινοτραχίτιδα ούτε είχα κανένα να μου πει τι να κάνω αλλά αυτοσχεδίαζα. Δοκίμσε να κάνεις κάτι τέτοιο στον μικρό μπας και φάει. Σ'εμένα είχε πιάσει
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Πήρα λίγο λάδι τόνου, του έβαλα στα χειλάκια και το έγλειψε.. μετά πήρα την κονσέρβα του, τον ακινητοποιήσα και το έχωσα 4-5 γερές μπουκίτσες στο στόμα.. μόλις το άφησα, πηγε μόνος του στην κονσέρβα!! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπράβο!!!

Όλα καλά θα πάνε....
Όταν λεν κονσέρβα, εννοείς κονσέρβα τόνο ή κονσέρβα για γάτες? Με μπερδεψες λίγο με αυτό. Καλύτερα να του δώσεις ξήρά τροφή babycat της Royal Canin ή την Junior της Friskies που είναι πολύ πιο οικονομική βρεγμένη με λάδι τόνου. Πιστεύω ότι θα την φάει
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

θέλω να πάνε όλα καλά για το καημενούλικο μου. έτρωγε και γουργούριζε που με είχε δίπλα του.. 
aspasiapef
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Για τον Ντάρκυ μη στεναχωριέσαι και να κολλήσει δε θα αρρωστήσει βαριά, με μερικές μέρες αντιβίωση θα ναι περδίκι.
Ismini
Διάσημο μέλος
Τωρα πια έμαθα...Ποτε σε επαφη τα νέα γατάκια με τα παλιά πριν τα δει ο γιατρός!

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η μυτούλα του δεν τρέχει σχεδόν καθόλου και φτερνίζεται ελάχιστα.. έχει γίνει πιο παιχνιδιάρης, πιο δραστήριος.. έφαγε μέχρι τώρα τη κονσέρβα του γιατρού, σχεδόν 2 sheba που του πήρα και πριν λίγο που τον έβγαλα λίγη ξηρά τροφή του Ντάρκυ..
Νεράκι δεν τον έχω δει να πίνει, αλλά τον είδα να πηγαίνει 2 φορές στην άμμο για τσισάκια και βρήκα και πολλά κακάκια στην άμμο.. σαν διάρροια μου φάνηκαν, μπορεί απο την χτεσινή αποπαρασίτωση.. το κακό είναι πως πέταξε την μισή άμμο του έξω.. 

marestros
Δραστήριο μέλος
αυτο με την αμμο ειναι θεματακι τρελλο, εγω θα παω να παρω κλειστη τουαλετα μετα τις εκλογες γιατι γεμιζει ολο το σπιτι αμμο και βρωμαει και ο τοπος

Ismini
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πολύ καλά νέα!!! Αυτό με την άμμο είναι ένα θεματάκι, ειδικά όταν είναι μικρά...
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

όσον αφορά την άμμο, όταν τον βγάλαμε από την κουζίνα που ήταν περιορισμένος, πήγε στην άμμο του Ντάρκυ και έκανε και τσισάκια και κακάκια κανονικά, χωρίς να πετάξει την άμμο του έξω.Μάλλον είναι μικρό το λεκανάκι και θέλει να σκάβει πολύ. Ο δε Ντάρκυ δεν φάνηκε να τον πειράζει και πήγε μετά από λίγο και έκανε κι αυτός κακάκια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool