Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι τραγικό! Με τόσα προβλήματα και πεινασμένο και το είχαν στο pet shop γιατί? Για να διαφημίσουν την ασχετοσύνη τους όσο αφορά τα ζώα και τη φροντίδα τους? Νομίζω ότι αυτό το γατάκι είναι το καλύτερο παράδειγμα προς αποφυγήν στην πώληση ζώων από pet shop και επείσης οι φωτογραφίες του και η διάγνωση του κ.Πάνου το καλύτερο συνοδευτικό στην καταγγελία που θα κάνουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγγελική, στα pet city δεν είχε γίνει και εκείνη η φωτιά, όπου κάηκαν όλα τα ζώα; Ίσως μπορούμε να το προσθέσουμε.:hmm:

Αν και για να συμπεριλάβουμε όλα τα περιστατικά, πρέπει να γράψουμε διατριβή, όχι καταγγελία.:/:
Εδω ειναι που επιασε φωτια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ, Θανάση, για το λινκ.:) Δυστυχώς δεν λέει το όνομα του καταστήματος, αλλά παρόλα αυτά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, αφού δεν είχε σύστημα πυρασφάλειας.

Ίσως να βρίσκεται στα αρχεία της Ελευθεροτυπίας η ονομασία του μαγαζιού.

Και αν είχε συστήματα πυρασφάλειας και κάποιοι κατάφεραν και τα εξουδετέρωσαν εμάς τι μας νοιάζει; (για την περίπτωση που ήταν εμπρησμός)

Από μια σύντομη έρευνα που έκανα, κατάλαβα ότι είχε μόνο πυροσβεστήρες χειρός (πολύ πρακτικό).
Όπως και να 'χει, ο συγκεκριμένος καταπατούσε κι άλλες διατάξεις αφού είχε περίπου 1500 ζώα σε χώρο 70τ.μ.:down:

Τώρα είδα το θέμα. Είχα να μπω τρεις μέρες:/: . Στο κερατσίνι έχω δει και εγώ ένα petshop που έχει όλα τα ζώα σε άθλια κατάσταση. Καταρχάς όταν μπαίνεις μέσα το μαγαζί μυρίζει από τα ζώα, ακαθαρσίες και τέτοια. Είναι επίσης πολύ ακατάστατο και βρώμικο. Πρόσφατα είδα ότι πουλάει 2 σιαμέζικα γατάκια:down: . Τα έχει στο ίδιο κλουβί το οποίο όπως ήδη θα καταλάβατε είναι και αυτό βρώμικο:down: . Ρώτησα τη ηλικία έχουν τα γατάκια και μου είπε 7 μηνών:blink: ! Έλεος. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό έχουν αυτά τα καυμένα τα γατάκια εκεί...:( Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι αυτός που έχει το πετ σοπ, ο αδερφός του είναι και κτηνίατρος. Εκτός αυτού έχουν και εκείνοι πολλές γάτες σπίτι τους το οποίο είναι ακριβώς από πάνω από το πετ σοπ. Από τότε που είδα ότι πουλάει τα σιαμέζικα έχει περάσει πάνω από ένας μήνας. Αύριο θα τσεκάρω αν ακόμα τα έχει. Περνάω από κει πηγαίνοντας στην δουλειά. Θα κοιτάξω και την διεύθυνση για να την βάλουμε στην καταγγελία. Το όνομα του πετ σοπ είναι αν δεν κάνω λάθος "κιβωτός". Αν τα καταφέρω θα βγάλω και καμμιά φωτό με το κινητό. Λογικά αύριο που είναι Τετάρτη θα είναι κλειστό το απόγευμα.
Αυτά και ελπίζω κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η άθλια αγοραπωλησία ζώων σε πετ σοπς:/: ...

Οι φωτογραφιες που μου εστειλαν απο τον ΑΙΛΟΥΡΟ μοός τωρα...

Πριν:

Συνημμένα

• my-cat-2.gif
    my-cat-2.gif
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 107
Kαι μετα:

(τα ματακια του ειναι λιγο κιτρινα απο το φαρμακο)

Συνημμένα

• my-cat-5.gif
    my-cat-5.gif
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 78
  • my-cat-6.gif
    my-cat-6.gif
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 80
  • my-cat-7.gif
    my-cat-7.gif
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 72
  • my-cat-3.gif
    my-cat-3.gif
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 72
γμτ γμτ γμτ τα καλυτερα χανω παντα πρεπει να αλλαξω δουλεια εχω μια λυση ομως τρελλη κ τηα τραβηξω ενα φοβερο βιντεο αλλα θα θελω βοηθεια θα σας πω πως θα γινει

Το κακόμοιρο είναι σε άθλια κατάσταση....:( Καλά που το πήρατε κορίτσια....:/:

Περα απο τα ματια του(που φαινονται) ηταν σκελετωμενο.

Μετα τον ορο και το φαγητο, φουσκωσε λιγο η κοιλιτσα του!:happy: :happy: :happy:

Δε μιάζει με το Σάββα της Lactoula?

Ναι, μοιαζει!

Αν και ειναι θυληκο αυτο...:hmm:

:cry: Άθλιοι υπάνθρωποι.Για μένα δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Χαίρομαι που το γατάκι σώθηκε απο βέβαιο θάνατο...αλλα δεν μπορώ να πηδάω απο χαρά κιόλας..αφού σκέφτομαι όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορούν να σωθούν...
Συγχαρητήρια στα κορίτσια που στήσαν την διάσωση και στον αιλουρο για την ανθρωπιά του.

Καλησπέρα,
είμαι νέο μέλος στο mycat, μόλις πριν έκανα την εγγραφή, διαβάζοντας το θέμα σας συγκινήθηκα και θα ήθελα πολύ να σας συγχαρώ για την ευαισθησία, την τόλμη σας και την άμεση δράση σας όσο αφορά το γατάκι!(Περαστικά του εύχομαι) Δυστυχώς ο κόσμος έχει ξεφύγει, για το συμφέρον του, και ειδικά για το εύκολο χρήμα, ο καθένας καταπατάει τα πάντα! Τους έχω σιχαθεί όλους αυτούς! Αποφεύγω να βγαίνω απ'το σπίτι μου χωρίς λόγο για να μήν πέφτω πάνω σε τέτοιους ανθρώπους!
Πολλοί καταστηματάρχες pet shop είναι μεγάλοι απατεώνες, εγώ ταλαιπωρήθηκα απ' το απέναντι κατάστημα απ' αυτό που λέτε εσείς γιατί είχα δώσει προκαταβολή για την παραγγελία ενός γάτου τόν οποίο ποτέ δεν έφεραν γιατί δε μπορούσαν να βρούν, και με είχαν δεσμέυσει για πολύ καιρο, όταν τους ζήτησα να μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω μου έφερναν πανομοιώτυπες γάτες απ' αυτήν που είχα ζητήσει προσπαθόντας να με πείσουν να πάρω κάποια απ' αυτές. Φυσικά δεν είχαν χαρτιά, εμβόλια κλπ και μου έδειχναν βιβλιάρια γατιών άλλης ράτσας πασάροντάς μου τα ως δικά τους. Θεωρώ πως τέτοια αναξιόπιστα μαγαζιά διαθέτουν μόνο πλαστά χαρτιά και είναι μεγάλη κοροϊδία και απάτη για τους πελάτες να πληρώνουν τόσα χρήματα για κάτι καθαρόαιμο, που συμπεριλαμβάνουν εμβόλια, διαβατήρια, έξοδα μεταφοράς απο την χώρα εισαγωγής και άλλα και τελικά το ζώο στην πραγματικότητα να μην έχει τίποτα από αυτά γιατί πιθανόν να τα αγοράζουν ακόμα και απο ιδιώτες πελάτες σε εξεφτελιστική τιμή και τους φτιάγνουν πλαστά χαρτιά. Δε λέω πως αυτά τα ζώα που μπορεί να έχει ένας ιδιώτης δεν είναι καλά και καθαρόαιμα όμως απ'τη στιγμή που απευθύνεται κάποιος σε ένα pet shop και πληρώνει τόσα λεφτά απαιτεί το ζωό να έχει τα πάντα, χαρτιά εμβόλια κλπ, γι'αυτό και το κόστος του φτάνει τόσο ψηλά. Τα αγοράζουν σχεδόν τζάμπα και τα πούλανε χρυσάφι εις βάρος του πελάτη, βάζουν πολλά λεφτά στην τσέπη και αντί τουλάχιστον με τόσο κέρδος που έχουν να τα φροντίζουν σωστά στα καταστήματά τους και να τα έχουν καθαρά και σε αξιοπρεπές περιβάλλον τα έχουν μέσα στη βρώμα και τα συνοστίζουν όλα μαζί σε μικρά κλουβιά, είναι απαράδεκτοι! Όχι μονο Ευαγγελάτο θέλουν αλλά ακόμα και θέμα στη Βουλή πρέπει να γίνει!
Ο Ευαγγελάτος μπορεί να βγάλει μεγάλο θέμα απ΄όλα αυτά, όχι μόνο το απαράδεκτο και ανθυγιεινό περιβάλλον αλλα και τα πλαστά χαρτιά με τις πλαστές σφραγίδες, τα "λαδώματα" στις κρατικές υπηρεσίες που γίνονται οι καταγγελίες, μακάρι με κάποιο τρόπο να τους τα κλείσουν τα μαγαζιά για να μην ταλαιπωρουνται τα ζωντανά!
Εμένα μετά από μεγάλη φασαρία στο μαγαζί και τη συμβολή του δικηγόρου μου μου επέστρεψαν τα χρήματα...
Είναι απαράδεκτοι, δεν πρέπει να λειτουργούν τέτοια μαγαζία υπο αυτές τις συνθήκες!
Τι μπορούμε να κάνουμε;

Το καημένο το γατάκι!!!! Τόση απανθρωπιά;;; :mad:
Πάντως, παιδιά, σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο!!!!!!:up: :kiss: :up:
Σώθηκε το γατούλι....

Σωστα τα λες Βασιλη κατσε να δουμε τι θα γινει με την καταγγελια που θα κανουμε κ βλεπουμε πως θα ενεργησουμε

Παντως αν θελεις να βοηθισεις στειλε το ονοματεπωνυμο σου και ενα μειλ με ΠΜ, στην aretha για να υπογραψεις στην καταγγελια.

Καλώς ήρθες, Βασίλη, και ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες σου.:)
Μακάρι να βγει κάτι από αυτή την ιστορία...

μπραβο βρε παιδια:up: !!το κακομοιρο,ηταν πραγματικα σε πολυ ασχημη κατασταση...:/: στελνω κι εγω τωρα τα στοιχεια μου στην Αλικη για την καταγγελια.μακαρι να βγει κατι απο ολο αυτο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back