Καλησπέρα,
είμαι νέο μέλος στο mycat, μόλις πριν έκανα την εγγραφή, διαβάζοντας το θέμα σας συγκινήθηκα και θα ήθελα πολύ να σας συγχαρώ για την ευαισθησία, την τόλμη σας και την άμεση δράση σας όσο αφορά το γατάκι!(Περαστικά του εύχομαι) Δυστυχώς ο κόσμος έχει ξεφύγει, για το συμφέρον του, και ειδικά για το εύκολο χρήμα, ο καθένας καταπατάει τα πάντα! Τους έχω σιχαθεί όλους αυτούς! Αποφεύγω να βγαίνω απ'το σπίτι μου χωρίς λόγο για να μήν πέφτω πάνω σε τέτοιους ανθρώπους!
Πολλοί καταστηματάρχες pet shop είναι μεγάλοι απατεώνες, εγώ ταλαιπωρήθηκα απ' το απέναντι κατάστημα απ' αυτό που λέτε εσείς γιατί είχα δώσει προκαταβολή για την παραγγελία ενός γάτου τόν οποίο ποτέ δεν έφεραν γιατί δε μπορούσαν να βρούν, και με είχαν δεσμέυσει για πολύ καιρο, όταν τους ζήτησα να μου δώσουν τα χρήματά μου πίσω μου έφερναν πανομοιώτυπες γάτες απ' αυτήν που είχα ζητήσει προσπαθόντας να με πείσουν να πάρω κάποια απ' αυτές. Φυσικά δεν είχαν χαρτιά, εμβόλια κλπ και μου έδειχναν βιβλιάρια γατιών άλλης ράτσας πασάροντάς μου τα ως δικά τους. Θεωρώ πως τέτοια αναξιόπιστα μαγαζιά διαθέτουν μόνο πλαστά χαρτιά και είναι μεγάλη κοροϊδία και απάτη για τους πελάτες να πληρώνουν τόσα χρήματα για κάτι καθαρόαιμο, που συμπεριλαμβάνουν εμβόλια, διαβατήρια, έξοδα μεταφοράς απο την χώρα εισαγωγής και άλλα και τελικά το ζώο στην πραγματικότητα να μην έχει τίποτα από αυτά γιατί πιθανόν να τα αγοράζουν ακόμα και απο ιδιώτες πελάτες σε εξεφτελιστική τιμή και τους φτιάγνουν πλαστά χαρτιά. Δε λέω πως αυτά τα ζώα που μπορεί να έχει ένας ιδιώτης δεν είναι καλά και καθαρόαιμα όμως απ'τη στιγμή που απευθύνεται κάποιος σε ένα pet shop και πληρώνει τόσα λεφτά απαιτεί το ζωό να έχει τα πάντα, χαρτιά εμβόλια κλπ, γι'αυτό και το κόστος του φτάνει τόσο ψηλά. Τα αγοράζουν σχεδόν τζάμπα και τα πούλανε χρυσάφι εις βάρος του πελάτη, βάζουν πολλά λεφτά στην τσέπη και αντί τουλάχιστον με τόσο κέρδος που έχουν να τα φροντίζουν σωστά στα καταστήματά τους και να τα έχουν καθαρά και σε αξιοπρεπές περιβάλλον τα έχουν μέσα στη βρώμα και τα συνοστίζουν όλα μαζί σε μικρά κλουβιά, είναι απαράδεκτοι! Όχι μονο Ευαγγελάτο θέλουν αλλά ακόμα και θέμα στη Βουλή πρέπει να γίνει!
Ο Ευαγγελάτος μπορεί να βγάλει μεγάλο θέμα απ΄όλα αυτά, όχι μόνο το απαράδεκτο και ανθυγιεινό περιβάλλον αλλα και τα πλαστά χαρτιά με τις πλαστές σφραγίδες, τα "λαδώματα" στις κρατικές υπηρεσίες που γίνονται οι καταγγελίες, μακάρι με κάποιο τρόπο να τους τα κλείσουν τα μαγαζιά για να μην ταλαιπωρουνται τα ζωντανά!
Εμένα μετά από μεγάλη φασαρία στο μαγαζί και τη συμβολή του δικηγόρου μου μου επέστρεψαν τα χρήματα...
Είναι απαράδεκτοι, δεν πρέπει να λειτουργούν τέτοια μαγαζία υπο αυτές τις συνθήκες!
Τι μπορούμε να κάνουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.