Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλα κανενας δεν κοιμαται;;;
:hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol:
Παιδια το γατακι τι καλα που σωθηκε!!! Μπραβο και σε εσας, μπραβο και στον Κ. Πανο και τη κα Μιλλυ. Χαλια ητανε το μικρουλι...
Εμεις στη Κορινθο ενα πετσοπ εχουμε και η ιδιοκτητρια του κανει μεγαλυτερο εργο για τα αδεσποτα απο οσο ολοι οι Κορινθιοι μαζι. Εχω μεινει εκπληκτη. Γιατι να μην ειναι ετσι ολοι;;; Εγω ουτε στο ονειρο μου τετοια προσφορα!!!
Μακαρι να βγει κατι απο ολο αυτο τουλαχιστον να ασχολουνται ατομα που αγαπουν τα ζωα κι οχι ο καθε ασυνειδητος που βγαζει χρηματα υποβαλλοντας τα σε τραγικες συνθηκες. Να σταματησει η αθλιοτητα
Στειλτε το μειλ, στειλτε φωτο του γατιου και ολα τα στοιχεια αλλα να παρετε και τηλ μη μεινετε σε ενα μειλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πραγματικά απαίσιο.. :( Επειδή είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου, βλέπω πολλές φορές ζωάκια που έχει φέρει.. Μια φορά που είχα ρωτήσει για ένα γατάκι μου είχε ζητήσει 15 ευρώ.. Και τα βασανίζουν και θέλουν να βγάλουν και λεφτά.. Απαράδεκτοι!!! :down: Δεν πρέπει καν να λέγονται άνθρωποι.. :mad: :mad: Αυτό το γατάκι είναι πραγματικά τυχερό που βρεθήκατε στο δρόμο του..

ηταν μια ασπρη νυφιστα και την πουλαγε 210 ευρω

Δεν είναι ακριβώς νυφίτσα, είναι κουνάβι, αλβίνος, γι'αυτό και είναι άσπρο.Πρέπει να είχε και κόκκινα μάτια, αν μιλάμε για το ίδιο.. Νομικά πρέπει να επιτρέπεται γιατί εκτρέφεται στο εξωτερικό και γίνεται μετά εισαγωγή τους. Είναι ημιάγρια ζώα και πολλές φορές έχουν τάση φυγής. Τα συγκεκριμένα τα άσπρα, επειδή είναι πιο όμορφα και προτιμώνται από τα κανονικά που είναι καφέ, είναι συνήθως προιον μετάλλαξης, γιατί η συχνότητα εμφάνισης τους δεν είναι τόσο μεγάλη. Επίσης είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν στα 4 πρώτα χρόνια της ζωής τους από πρόβλημα στο συκώτι λόγω της μετάλλαξης.. :|
Τα γνωρίζω αυτά λόγω της κολλητής μου, που είχε πάρει ένα τέτοιο κουνάβι πριν 8 χρόνια και πέθανε στα 3 χρόνια χωρίς να έχει κάποια εμφανή αιτία. Η κτηνίατρος στην οποία ζήτησε να κάνει νεκροψία, της είπε για όλα αυτά.

Υ.Γ. Η φίλη μου είχε πληρώσει τότε περίπου 150.000 :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά, τυχερό -μέσα στην ατυχία του- το συγκεκριμένο γατάκι. Μπράβο σας, παιδιά, για τη διάσωση.
Ένα άλλο πρόβλημα με τα γατιά στα pet shops (πέρα από τις φριχτές συνθήκες αιχμαλωσίας) είναι και ο τύφος, που "επιβιώνει" μέχρι και για ένα χρόνο στο χώρο, κι έτσι μεταδίδεται από γατί σε γατί εξαιτίας των κλουβιών που δεν απολυμαίνονται.

Καλημέρα!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα διάσωσης! :up: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αίλουρο! :up:
Για την καταγγελία: έχουν συγκεντρωθεί 35 υπογραφές. Αν δεν υπάρχει αντίρρηση, θα χρησιμοποιήσω το κείμενο που ανέβασε η ruko, στο οποίο περιλαμβάνονται και τα περί χρηματικής εκμετάλλευσης των πελατών κ.λπ. Θα επισυνάψω και τη φωτογραφία "πριν" της γατούλας.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όποιος έχει τα στοιχεία και του δεύτερου πετ σοπ επί της Αθηνάς, ή όποιου άλλου διαπιστωμένα παρανομεί, να μου τα στείλει για να τα προσθέσω. Ευχαριστώ!

:cry: Άθλιοι υπάνθρωποι.Για μένα δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Χαίρομαι που το γατάκι σώθηκε απο βέβαιο θάνατο...αλλα δεν μπορώ να πηδάω απο χαρά κιόλας..αφού σκέφτομαι όλα τα υπόλοιπα που δεν μπορούν να σωθούν...
To ιδιο ηθελα κι εγω να πω...
Μεθαυριο καποιο αλλο θα παρει τη θεση του. Επισης το μαγαζι ειναι ηδη τιγκαρισμενο στα σκυλάκια, γατάκια και διάφορα άλλα ταλαίπωρα ζώα.
Ομως το συγκεκριμένο γατάκι απ΄ οτι φαινεται, τελικά ηταν ζήτημα ημερών για να πεταχτεί, μαζί με τα απόβλητα του μαγαζιού πεθαμένο ή ακομα χειρότερα, μισοπεθαμένο.

Πιστεύω οτι πρέπει να γίνει άλλη μια καταγγελία ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ γι αυτο το μαγαζί.

Το κακόμοιρο, ήταν σε άθλια κατάσταση... :(
Εύχομαι ειλικρινά να βρει ένα σπίτι....

Θα επισυνάψω και τη φωτογραφία "πριν" της γατούλας.
Ομως δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το γατάκι το πήραμε απο εκει.
Χρειάζονται φωτογραφίες και βίντεο.

καλημερα! ειχα προβλημα με την adsl και τα εχασα ολα αυτα! αλλα θελω να πω ενα μεγαλο μπραβο για τα κοριτσια που εσωσαν αυτο το γλυκο πλασματακι!!!:up: :up:
θελω και εγω να υπογραψω να σου στειλω Αλικη πμ??

Ομως δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το γατάκι το πήραμε απο εκει.
Χρειάζονται φωτογραφίες και βίντεο.
Θα προσπαθήσω κάποιο βραδάκι μέσα στη βδομάδα να κατέβω και να τραβήξω βίντεο. Δεν το υπόσχομαι, καθώς αυτό το διάστημα έχω πολλά άσχετα τρεξίματα, αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω ως την Κυριακή.

Αρήθα, τώρα είδα το μήνυμά σου. :) Ανεβάζω και πάλι το κείμενο με κάποιες μικρές και πιασάρικες προσθήκες (για πλαστά χαρτιά και μη τήρηση προδιαγραφών).
Παιδιά, δε θυμάται κανείς το όνομα του άλλου πετ σοπ; Βρίσκεται Αθηνάς και Σοφοκλέους. Μπροστά του το Mr Zoo είναι ο παράδεισος των ζώων. Τουλάχιστον να βάλουμε τη διεύθυνση.

Και δυο ερωτήσεις:
Έχουμε άλλο φωτογραφικό υλικό πέρα από το γατάκι;
Μήπως να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Μαρίνα του stray; Κάτι τέτοιο μας είχε πει. Ή να προχωρήσουμε και, αν αποφασίσουν να κάνουν την εκπομπή, να τους παραπέμψουμε σε αυτήν για λεπτομέρειες;

Συνημμένα

Μπραβο σε ολους για την προσπαθεια :up:και ευχομαι μια καλη τυχη στο γατακι. Αλλα και καλη δυναμη για να μπορεσουμε να ασκησουμε πιεση και να κλεισουν τα μαγαζια της ντροπης:mad:.

Μπράβο ρε παιδιά....πολύ χαίρομαι που τελικά ο ψιψινέλος/α ειναι σε ασφαλή χέρια!:up:
Ευγε σε όλους......
όσο για το μαγαζί της ντροπής....τι να πώ...!!
μακάρι να γίνει κάτι!

Αρήθα, τώρα είδα το μήνυμά σου. :) Ανεβάζω και πάλι το κείμενο με κάποιες μικρές και πιασάρικες προσθήκες (για πλαστά χαρτιά και μη τήρηση προδιαγραφών).
OK! ;) Ευχαριστώ

Παιδιά, δε θυμάται κανείς το όνομα του άλλου πετ σοπ; Βρίσκεται Αθηνάς και Σοφοκλέους. Μπροστά του το Mr Zoo είναι ο παράδεισος των ζώων. Τουλάχιστον να βάλουμε τη διεύθυνση.
Μου έστειλε τα στοιχεία του η Αγγελική, το έχω προσθέσει.:)

Και δυο ερωτήσεις:
Έχουμε άλλο φωτογραφικό υλικό πέρα από το γατάκι;
Μήπως να περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Μαρίνα του stray; Κάτι τέτοιο μας είχε πει. Ή να προχωρήσουμε και, αν αποφασίσουν να κάνουν την εκπομπή, να τους παραπέμψουμε σε αυτήν για λεπτομέρειες;
Προτεινω να περιμένουμε για καλο φωτογραφικό υλικό. Αυτο το γατάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να έχει βρεθεί στο δρόμο.

Και κάτι για να γελάσουμε: μόλις τώρα μιλούσα με μια φίλη στο msn και της έλεγα τι κάνουμε. Συμφωνεί, αλλά λέει ότι ο Ευαγγελάτος κατά πάσα πιθανότητα θα μας εκμεταλλευτεί για να επιπλώσει τη βίλα που έχει πάρει με τα στρώματα.:P :lol: :lol:

Τέλος πάντων, ας γίνει η εκπομπή και ας επιπλώσει όσες βίλες θέλει.;)

Προτεινω να περιμένουμε για καλο φωτογραφικό υλικό. Αυτο το γατάκι δεν αποδεικνύει τίποτα. Μπορούσε κάλιστα να έχει βρεθεί στο δρόμο.
Συμφωνώ. Στο μεταξύ, συνεχίζω να μαζεύω υπογραφές (έχουμε 37 τώρα).
Το Σάββατο μπορώ να περάσω κι εγώ από κει για να κάνω μια προσπάθεια φωτογράφησης/βίντεο, αλλά δυστυχώς όχι νωρίτερα :/:

Καλημέρα παιδιά :) Ότι και να πω για αυτά που κάνετε είναι λίγο :up: Πως μπορώ να υπογράψω? Σε αυτή τη φωτογραφία που λέει "πριν" το γατάκι έχει κάτι κίτρινα υγρά γύρω από τα μάτια. Είναι φάρμακο ή έτσι ήταν το γατάκι όταν το πήρατε?

olg_aki στειλε ονοματεπωνυμο και email στην aretha για να υπογραψεις

πραγματικα τωρα που ειδα τις φωτογραφιες επαθα σοκ.το μωρουλι ειναι πολυ χειροτερα απο οτι το φανταζομουν.μακαρι να βρει σπιτι να το αποζημειωσει για οσα περασε με την αγαπη του.την καταγγελεια πρεπει να τη στειλουμε και στην νομαρχια και στο δημο ειναι η γνωμη μου.οχι μονο στα καναλια.θα αυξυθουν οι πιθανοτητες να γινει κατι

Λοιπόν, ανοίχτηκε νέο θέμα αποκλειστικά με θέμα την καταγγελία και την συλλογή υπογραφών εδώ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back