Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

• Thread starter Thread starter aretha
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!.. :mad: :mad: :mad:
Πάνω που ξέφυγε από την κόλαση, να μη ζήσει για να το χαρεί :mad: Όταν πρωτοδιάβασα ότι πέθανε, πριν από 5 λεπτά, βούρκωσα, αλλά τώρα δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι μόνο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.

Έχουμε 49 υπογραφές αυτή τη στιγμή. Μήπως να κανονίζαμε να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε ακριβώς πώς να τις αξιοποιήσουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε για τη Μαρία Βουτσινά που είναι μαιμού διαιτολόγος νομίζω ότι νοιάζεται, αλλά χθες αυτό ήταν το θέμα της εκπομπής του. Άλλωστε δεν χάνουμε τίποτα να κάνουμε μια κρούση. Αλλά πιστεύω ότι η επαφή θα πρέπει να γίνει από κάποιου είδους "σωματείο", από κτηνιάτρους, από συλλόγους κ.τ.λ., όχι από εμάς τους μεμονωμένους πολίτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε για τη Μαρία Βουτσινά που είναι μαιμού διαιτολόγος νομίζω ότι νοιάζεταιquote]
Ειναι επικαιρο θεμα. Ενα σωρο κοσμος αυτη την εποχη προσπαθει να αδυνατίσει για να βγει ωραιος στις παραλιες...

παιδια, αν μας "κλασει" ο Ευαγγελατος μπορούμε να πάμε σε αυτες τις πολυ πρωινές εκπομπές με τον Παπαδάκη και τους άλλους που γενικως ασχολούνται με καταγγελείες:hmm: :hmm:

Η επικαιρότητα δεν νομίζω ότι μας αφορά. Άλλωστε αν ενημερωθεί ο Ευαγγελάτος τώρα για το θέμα, για να γίνει έρευνα και να βγει εκπομπή στον αέρα θέλει μήνες. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι άμεσα. Αλλά μια αρχή πρέπει να γίνει.

Αχ το γατάκι μωρέ... άτυχο ήταν! Μου φτίαξατε την μέρα πρωί πρωί..

Βρε παιδιά δεν στηριζόμαστε μόνο στον Ευαγγελάτο. Αν καταφερναμε βέβαια να κάνει θέμα θα ήταν καλό. Αλλά εννοείτε θα το προωθήσουμε καιαλλού, όπου μπορούμε. Και σε κανάλια και σε εφημεριδες-περιοδικά και στο Internet και φυσικά στη δικαιοσύνη, δήμους, νομαρχία κλπ. Απλά για να κάνουμε μια καταγγελία πρέπει να έχουμε στοιχεία. Δεν μπορούμε να πάμε να πουμε "γεια σας, τα τάδε pet shop κάνον αυτόκι αυτό". Εχει άλλη βαρύτητα να πάμε να πουμε ότι να έχουμε και στοιχεία για αυτό που λέμε...

Δήμοι, νομαρχίες, κ.τ.λ. δεν νομίζω ότι θα βοηθήσουν. Από τη στιγμή που γίνονται έλεγχοι και συνεχίζουν να δίνονται άδειες σημαίνει ότι κάποιος λαδώνει κάποιους. Εφημερίδες κ.τ.λ. λογικά θα θέλουν χρήματα. Κανένας Καμπουράκης, Παπαδάκης, Αυτιάς, κάτι ίσως να δείξουν. Αλλά μέχρι εκεί. Για σοβαρά αποτελέσματα μόνο ο Ευαγγελάτος πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι. Και το λέω εγώ που τον σιχαίνομαι κυριολεκτικά.

Προτεινω να συναντηθουμε και να τα πουμε απο κοντα με τα μελη του stray απο εβδομάδα, γι αυτο το θεμα.
Αυτο! το εγραψα και πριν.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Ισμήνη εγώ μεσα είμαι. Εκτός Τρίτης κανονίστε όποια μέρα μπορείτε και πείτε μου.

:cry: :cry: :cry: Όχι ρε γμτ πέθανε το μικρό από το pet shop ;aretha τα παιδιά μου είπα ότι έστειλαν και το δικό μας το έχεις λάβει;

Αυτο! το εγραψα και πριν.
Ουπς! Συγγνώμη, μου ξέφυγε αυτό :redface: Κι εγώ μέσα είμαι, για οποιοδήποτε απόγευμα καθημερινής μετά τις 5.
aretha τα παιδιά μου είπα ότι έστειλαν και το δικό μας το έχεις λάβει;
Το όνομά σου το έλαβα και το έχω προσθέσει. Μήπως όμως, αφού προφανώς συμφωνούν, να υπέγραφαν ξεχωριστά και τα παιδιά σου (όσα είναι ενήλικα και εφόσον έχουν διαφορετικό email) για να γίνει μπούγιο; ;)

Ναι ειδα δυο Σιαμεζάκια. αλλα σκεφτηκα οτι ειχε προτεραιότητα το κεραμιδένιο. Τα Σιαμεζάκια θα πουληθούν και μετά θα πεθάνουν.
Σημερα βεβαια ισως να εχει κανει νεα παραλαβη.

Προτεινω να συναντηθουμε και να τα πουμε απο κοντα με τα μελη του stray απο εβδομάδα, γι αυτο το θεμα.

Προτείνω αρχικά να τους ενημερώσετε πως το γατί πέθανε και να απολυμάνουν οπωσδήποτε και επειγόντως με χλωρίνη και άλλα απολυμαντικά (ένα καλό είναι το Octenisept) ειδικά για χώρους που φιλοξενούν ζώα και να δει οπωσδήποτε τα γατιά ένας κτηνίατρος.

Νομίζω πως αντί για Ευαγγελάτο που νομίζετε πως θα ασχοληθεί, θα πρέπει να ενημερώσουμε αυτούς τους ηλίθιους πως πρέπει να απολυμαίνουν αν θέλουν να έχουν ζώα.

Σε λίγο θα προσπαθήσω να τους πάρω τηλέφωνο αλλά ειναι λιγο δύσκολο λογω δουλειας.

Ο Ευαγγελάτος δε θα ασχοληθεί για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η πώληση ζώων στα pet shops δεν είναι παράνομη.

Όσο για το να συναντηθούμε, δυστυχώς δε μπορώ να το κανονίσω άμεσα γιατί ο γάτος μου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από Λοιμώδη Περιτονίτιδα και εδώ και 3 εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στην κλινική.

Μαρινα

Νομιζεις οτι δεν εχουν δει αλλα ζωα τους να πεθαινουν Μαρινα?
20 τουλάχιστον χρόνια σε λειτουργία ειναι το μαγαζί, δεν γνωρίζει τα περί απολύμανσης?
Τελοσπάντων οκ να τους ενημερώσουμε.

Νομιζεις οτι δεν εχουν δει αλλα ζωα τους να πεθαινουν Μαρινα?
20 τουλάχιστον χρόνια σε λειτουργία ειναι το μαγαζί, δεν γνωρίζει τα περί απολύμανσης?
Τελοσπάντων οκ να τους ενημερώσουμε.

Παίζει ρόλο να ξέρουν πως παρακολουθούνται. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό ώστε να ζουν τα ζώα σε καλύτερες συνθήκες. Γιατί το να καταφέρετε να μην πωλούνται ζώα εκεί είναι ακατόρθωτο.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Μαρίνα

Νομίζω πως αντί για Ευαγγελάτο που νομίζετε πως θα ασχοληθεί, θα πρέπει να ενημερώσουμε αυτούς τους ηλίθιους πως πρέπει να απολυμαίνουν αν θέλουν να έχουν ζώα.
Φοβάμαι ότι η μη απολύμανση των χώρων τους δεν οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης. Μακάρι να κάνω λάθος.
Ο Ευαγγελάτος δε θα ασχοληθεί για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η πώληση ζώων στα pet shops δεν είναι παράνομη.
Υπό τέτοιες συνθήκες, είναι παράνομη.

Μαρίνα εύχομαι περαστικά στο γατούλη σου!
Όταν ηρεμήσεις λίγο με τα τρεχάματα, είμαστε στη διάθεσή σου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τί ΣΚΑΤΑ μπορούμε να κάνουμε!!!!

Παίζει ρόλο να ξέρουν πως παρακολουθούνται. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό ώστε να ζουν τα ζώα σε καλύτερες συνθήκες. Γιατί το να καταφέρετε να μην πωλούνται ζώα εκεί είναι ακατόρθωτο.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Μαρίνα
Και η δικη μου. Αλλα αξιζει μια προσπαθεια.

Φοβάμαι ότι η μη απολύμανση των χώρων τους δεν οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης. Μακάρι να κάνω λάθος.

Υπό τέτοιες συνθήκες, είναι παράνομη.
΄
Όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά υπάρχουν και λόγοι αδιαφορίας των Δήμων και Νομαρχιών, οι οποίες δεν ασκούν τον έλεγχο και την εποπτεία που ΄πρέπει. Δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back