aretha
Περιβόητο μέλος
Πάνω που ξέφυγε από την κόλαση, να μη ζήσει για να το χαρεί
Όταν πρωτοδιάβασα ότι πέθανε, πριν από 5 λεπτά, βούρκωσα, αλλά τώρα δεν είμαι στενοχωρημένη, είμαι μόνο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ.Έχουμε 49 υπογραφές αυτή τη στιγμή. Μήπως να κανονίζαμε να συναντηθούμε από κοντά για να συζητήσουμε ακριβώς πώς να τις αξιοποιήσουμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ούτε για τη Μαρία Βουτσινά που είναι μαιμού διαιτολόγος νομίζω ότι νοιάζεταιquote]
Ειναι επικαιρο θεμα. Ενα σωρο κοσμος αυτη την εποχη προσπαθει να αδυνατίσει για να βγει ωραιος στις παραλιες...
mimikaki
Διάσημο μέλος

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο! το εγραψα και πριν.Προτεινω να συναντηθουμε και να τα πουμε απο κοντα με τα μελη του stray απο εβδομάδα, γι αυτο το θεμα.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ουπς! Συγγνώμη, μου ξέφυγε αυτόΑυτο! το εγραψα και πριν.
Κι εγώ μέσα είμαι, για οποιοδήποτε απόγευμα καθημερινής μετά τις 5.Το όνομά σου το έλαβα και το έχω προσθέσει. Μήπως όμως, αφού προφανώς συμφωνούν, να υπέγραφαν ξεχωριστά και τα παιδιά σου (όσα είναι ενήλικα και εφόσον έχουν διαφορετικό email) για να γίνει μπούγιο;aretha τα παιδιά μου είπα ότι έστειλαν και το δικό μας το έχεις λάβει;

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ειδα δυο Σιαμεζάκια. αλλα σκεφτηκα οτι ειχε προτεραιότητα το κεραμιδένιο. Τα Σιαμεζάκια θα πουληθούν και μετά θα πεθάνουν.
Σημερα βεβαια ισως να εχει κανει νεα παραλαβη.
Προτεινω να συναντηθουμε και να τα πουμε απο κοντα με τα μελη του stray απο εβδομάδα, γι αυτο το θεμα.
Προτείνω αρχικά να τους ενημερώσετε πως το γατί πέθανε και να απολυμάνουν οπωσδήποτε και επειγόντως με χλωρίνη και άλλα απολυμαντικά (ένα καλό είναι το Octenisept) ειδικά για χώρους που φιλοξενούν ζώα και να δει οπωσδήποτε τα γατιά ένας κτηνίατρος.
Νομίζω πως αντί για Ευαγγελάτο που νομίζετε πως θα ασχοληθεί, θα πρέπει να ενημερώσουμε αυτούς τους ηλίθιους πως πρέπει να απολυμαίνουν αν θέλουν να έχουν ζώα.
Σε λίγο θα προσπαθήσω να τους πάρω τηλέφωνο αλλά ειναι λιγο δύσκολο λογω δουλειας.
Ο Ευαγγελάτος δε θα ασχοληθεί για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η πώληση ζώων στα pet shops δεν είναι παράνομη.
Όσο για το να συναντηθούμε, δυστυχώς δε μπορώ να το κανονίσω άμεσα γιατί ο γάτος μου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση από Λοιμώδη Περιτονίτιδα και εδώ και 3 εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στην κλινική.
Μαρινα
Ismini
Διάσημο μέλος
20 τουλάχιστον χρόνια σε λειτουργία ειναι το μαγαζί, δεν γνωρίζει τα περί απολύμανσης?
Τελοσπάντων οκ να τους ενημερώσουμε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζεις οτι δεν εχουν δει αλλα ζωα τους να πεθαινουν Μαρινα?
20 τουλάχιστον χρόνια σε λειτουργία ειναι το μαγαζί, δεν γνωρίζει τα περί απολύμανσης?
Τελοσπάντων οκ να τους ενημερώσουμε.
Παίζει ρόλο να ξέρουν πως παρακολουθούνται. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό ώστε να ζουν τα ζώα σε καλύτερες συνθήκες. Γιατί το να καταφέρετε να μην πωλούνται ζώα εκεί είναι ακατόρθωτο.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Μαρίνα
aretha
Περιβόητο μέλος
Φοβάμαι ότι η μη απολύμανση των χώρων τους δεν οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης. Μακάρι να κάνω λάθος.Νομίζω πως αντί για Ευαγγελάτο που νομίζετε πως θα ασχοληθεί, θα πρέπει να ενημερώσουμε αυτούς τους ηλίθιους πως πρέπει να απολυμαίνουν αν θέλουν να έχουν ζώα.
Υπό τέτοιες συνθήκες, είναι παράνομη.Ο Ευαγγελάτος δε θα ασχοληθεί για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι η πώληση ζώων στα pet shops δεν είναι παράνομη.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν ηρεμήσεις λίγο με τα τρεχάματα, είμαστε στη διάθεσή σου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τί ΣΚΑΤΑ μπορούμε να κάνουμε!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Και η δικη μου. Αλλα αξιζει μια προσπαθεια.Παίζει ρόλο να ξέρουν πως παρακολουθούνται. Το θέμα είναι να γίνει κάτι αποτελεσματικό ώστε να ζουν τα ζώα σε καλύτερες συνθήκες. Γιατί το να καταφέρετε να μην πωλούνται ζώα εκεί είναι ακατόρθωτο.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Μαρίνα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
΄Φοβάμαι ότι η μη απολύμανση των χώρων τους δεν οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης. Μακάρι να κάνω λάθος.
Υπό τέτοιες συνθήκες, είναι παράνομη.
Όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά υπάρχουν και λόγοι αδιαφορίας των Δήμων και Νομαρχιών, οι οποίες δεν ασκούν τον έλεγχο και την εποπτεία που ΄πρέπει. Δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool