Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα παω πριν τις 3 αλλα θα γυρισω 6μιση-7.
aretha
Περιβόητο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω θα ειμαι κεντρο και κατα τις 2 θα εχω τελειωσει τις δουλειες μου.θες να βρεθουμε να παμε μαζι?Αυριο εχω 3-6 μαθημα.
Θα παω πριν τις 3 αλλα θα γυρισω 6μιση-7.
Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ...Έστειλα κι έγώ το όνομά μου στην aretha. Αν και δεν νόμίζω ότι θα γίνει κάτι παιδιά..................![]()
Απο την αλλη δισαταζω να παω να το αγορασω διοτι δεν μπορω ουτε να το φιλοξενησω, αλλα και δεν ξερω αν ειναι καλη λυση εμεις να αγοραζουμε αυτος να φερνει...
Παντως αν το βλεπατε...:cry:
Ismini
Διάσημο μέλος
Αν και χλωμο το κοβω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Όμως, δεν είναι θέμα να σωθεί μόνο το συγκεκριμένο γατάκι, αλλά όλα τα ζώα, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.
Πάντως, και να γίνει δεκτή η καταγγελία, η εκπομπή θα αργήσει να γυριστεί, γιατί θέλει χρόνο να ετοιμαστεί το ρεπορτάζ, να πάρει σειρά το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι...

aretha
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Στην ουσια εδω θελει να παει ενα εμπειρο μέλος σωματειου και να τους απειλησει με καταγγελια στον ευαγγελατο, στο πετσ.γρ κλπ να παρουμε το γατακι αποκει αλλα να γινει και καταγγελια για να μη ξαναλανει τετοια ας επικοινωνησει καποια με την κλειαννα στο στραυ βρε παιδια
6945 13 98 59.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο ακριβως... Εμενα τωρα μου κολλησε το συγκεκριμένο!(αν και σε καταλαβαίνω, όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες δύσκολα σου φεύγουν μετά απ'το μυαλό)
Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω.
RedCat
Διάσημο μέλος
Το συγκεκριμένο πετ σοπ που λες Ισμήνη έχει "από πάντα" κακοποιημένα ζωάκια, πράγμα που σημαίνει ή ότι "τα χώνει" γερά στο δήμο ή ότι απλά ο δήμος αδιαφορεί. Οι υπάλληλοι μάλιστα (μπορεί και επίτηδες) αν μπεις μέσα δεν σ'αφήνουν και πολύ ώρα να τα δεις. αν προσέξεις ακόμα και τα ράτσας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και σε πολύ κακές συνθήκες. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην χαρακτηριστούμε απλώς γραφικοί και δεν πετύχουμε τίποτα. Για το συγκεκριμένο γατί αν θα μπορούσε κάποιος να το φιλοξενήσει έστω και σε κήπο θα ήταν πολύ καλό, τουλάχιστον να σωθεί από κει.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Γιασμιν του εχουν ξαναγίνει καταγγελίες. Αυτο το πετ σοπ λειτουργει τουλάχιστον εδω και 20 χρονια. Ειναι και σε κεντρικοτατο σημειο. Εαν τον απειλησουμε αυτος που θα την πατησει αμμεσα ειναι καποια αρωστα ζωα ισως.Παιδια το αθλιο πετ σοπ εχει φορμα επικοινωνιας στο σαιτ του τι λετε να το κανουμε καταιγισμο απο μυνηματα που να λενε ολα φροντιστε το γατακι? δευτερον δεν ειναι νομιμο να το πουλαει αφου ειναι κεραμυδιου.
Στην ουσια εδω θελει να παει ενα εμπειρο μέλος σωματειου και να τους απειλησει με καταγγελια στον ευαγγελατο, στο πετσ.γρ κλπ να παρουμε το γατακι αποκει αλλα να γινει και καταγγελια για να μη ξαναλανει τετοια ας επικοινωνησει καποια με την κλειαννα στο στραυ βρε παιδια
6945 13 98 59.
Φαντασου οτι ειναι διπλα στο δημαρχειο και στην υπηρεσία του για τα αδεσποτα.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο πανω στην πλατεια ειναι χειροτερο. Το απεναντι υστερει λιγακι σε αθλιότητα, αλλα δεν παει πίσω...εστειλα και εγω τα στοιχεια μου,πιο απο τα δυο pet shop ειναι?αυτο που ειναι πανω στην πλατεια ή το αλλο?
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool