Γατάκι στο pet shop της πλατείας Κοτζιά

• Thread starter Thread starter sardela
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μηπως να γραφαμε και οτι ισως μπορεσουμε να στειλουμε και φωτογραφια...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τη στείλω αύριο την καταγγελία, μήπως μαζευτούν κι άλλες υπογραφές (είμαστε στις 4 μέχρι στιγμής). Μπορείς μέχρι αύριο να περάσεις από κει να βγάλεις φωτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έστειλα κι έγώ το όνομά μου στην aretha. Αν και δεν νόμίζω ότι θα γίνει κάτι παιδιά.................. :(

Αυριο εχω 3-6 μαθημα.
Θα παω πριν τις 3 αλλα θα γυρισω 6μιση-7.

OK, επομένως θα τη στείλουμε αύριο το απόγευμα, μαζί με τη φωτογραφία. Ελένη, αν μπορέσεις προσπάθησε να μην πάρεις γενικό πλάνο του μαγαζιού, καλύτερα κοντινό στα ζωάκια που έχουν στη βιτρίνα, για να φαίνεται για τι μιλάμε.

Αυριο εχω 3-6 μαθημα.
Θα παω πριν τις 3 αλλα θα γυρισω 6μιση-7.
και εγω θα ειμαι κεντρο και κατα τις 2 θα εχω τελειωσει τις δουλειες μου.θες να βρεθουμε να παμε μαζι?

Έστειλα κι έγώ το όνομά μου στην aretha. Αν και δεν νόμίζω ότι θα γίνει κάτι παιδιά.................. :(
Συμφωνώ...:(
Απο την αλλη δισαταζω να παω να το αγορασω διοτι δεν μπορω ουτε να το φιλοξενησω, αλλα και δεν ξερω αν ειναι καλη λυση εμεις να αγοραζουμε αυτος να φερνει...
Παντως αν το βλεπατε...:cry:

Κι αν εχει πουληθει μεχρι αυριο?:hmm: Αν και χλωμο το κοβω.

Και γω, χλωμό το βλέπω, όπως το περιγράφεις.
Όμως, δεν είναι θέμα να σωθεί μόνο το συγκεκριμένο γατάκι, αλλά όλα τα ζώα, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.
Πάντως, και να γίνει δεκτή η καταγγελία, η εκπομπή θα αργήσει να γυριστεί, γιατί θέλει χρόνο να ετοιμαστεί το ρεπορτάζ, να πάρει σειρά το θέμα. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάτι...:/:

Νομίζω ότι το θέμα δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο γατάκι... Αυτό κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα βρεθεί κάποιος να το πάρει. Αλλά θα ακολουθήσει κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Γι' αυτό το ζήτημα είναι να επιδιώξουμε να αλλάξει πρακτική γενικά το κατάστημα αυτό, όχι να σώσουμε ένα ζωάκι μεμονωμένο (αν και σε καταλαβαίνω, όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες δύσκολα σου φεύγουν μετά απ'το μυαλό :( )

σημασια εχει να σταματησει η κατασταση και δευτερον να σωσουμε εστω και αυτο το ενα.θα παω αυριο απο εκει.νομιζετε πως αν το φιλοξενουσα θα του βρισκαμε μετα σπιτι?εχω προβλημα με τουσ γονεις μου ηδη με τη λιλα και το σκυλι και τα πουλια.αλλα τα αγαπανε πολυ και δεν νομιζω να διαφωνησουν αν ειναι μονο για φιλοξενεια.αν ειχε ερθει ο μηνας αθηνα μονιμα θα το επαιρνα γιατι θα μεινει μονος του και τα λατρευει, αλλα τωρα ηδη η ζωη μου ειναι μοιρασμενη στους δρομους.δεν μπορω να τρεχω με δυο γατακια απο εδω και απο εκει.

Παιδια το αθλιο πετ σοπ εχει φορμα επικοινωνιας στο σαιτ του τι λετε να το κανουμε καταιγισμο απο μυνηματα που να λενε ολα φροντιστε το γατακι? δευτερον δεν ειναι νομιμο να το πουλαει αφου ειναι κεραμυδιου.

Στην ουσια εδω θελει να παει ενα εμπειρο μέλος σωματειου και να τους απειλησει με καταγγελια στον ευαγγελατο, στο πετσ.γρ κλπ να παρουμε το γατακι αποκει αλλα να γινει και καταγγελια για να μη ξαναλανει τετοια ας επικοινωνησει καποια με την κλειαννα στο στραυ βρε παιδια
6945 13 98 59.

(αν και σε καταλαβαίνω, όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες δύσκολα σου φεύγουν μετά απ'το μυαλό :( )
Αυτο ακριβως... Εμενα τωρα μου κολλησε το συγκεκριμένο!
Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω.

παιδιά εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις αναζητώ τα σωματεία. που είναι όταν χρειάζονται? το σαιτ εδω τους χρησιμεύει μόνο για να τοποθετούν τις αγγελίες τους? (που φυσικά και δεν το κατηγορώ αλλά υπάρχουν και άλλα ποστ εδώ που θα μπορούσαν να τους προβληματίσουν) ή το συγκεκριμένο θέμα των πετ σοπ δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους.
Το συγκεκριμένο πετ σοπ που λες Ισμήνη έχει "από πάντα" κακοποιημένα ζωάκια, πράγμα που σημαίνει ή ότι "τα χώνει" γερά στο δήμο ή ότι απλά ο δήμος αδιαφορεί. Οι υπάλληλοι μάλιστα (μπορεί και επίτηδες) αν μπεις μέσα δεν σ'αφήνουν και πολύ ώρα να τα δεις. αν προσέξεις ακόμα και τα ράτσας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και σε πολύ κακές συνθήκες. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην χαρακτηριστούμε απλώς γραφικοί και δεν πετύχουμε τίποτα. Για το συγκεκριμένο γατί αν θα μπορούσε κάποιος να το φιλοξενήσει έστω και σε κήπο θα ήταν πολύ καλό, τουλάχιστον να σωθεί από κει.

εστειλα και εγω τα στοιχεια μου,πιο απο τα δυο pet shop ειναι?αυτο που ειναι πανω στην πλατεια ή το αλλο?

Παιδια το αθλιο πετ σοπ εχει φορμα επικοινωνιας στο σαιτ του τι λετε να το κανουμε καταιγισμο απο μυνηματα που να λενε ολα φροντιστε το γατακι? δευτερον δεν ειναι νομιμο να το πουλαει αφου ειναι κεραμυδιου.

Στην ουσια εδω θελει να παει ενα εμπειρο μέλος σωματειου και να τους απειλησει με καταγγελια στον ευαγγελατο, στο πετσ.γρ κλπ να παρουμε το γατακι αποκει αλλα να γινει και καταγγελια για να μη ξαναλανει τετοια ας επικοινωνησει καποια με την κλειαννα στο στραυ βρε παιδια
6945 13 98 59.
Γιασμιν του εχουν ξαναγίνει καταγγελίες. Αυτο το πετ σοπ λειτουργει τουλάχιστον εδω και 20 χρονια. Ειναι και σε κεντρικοτατο σημειο. Εαν τον απειλησουμε αυτος που θα την πατησει αμμεσα ειναι καποια αρωστα ζωα ισως.
Φαντασου οτι ειναι διπλα στο δημαρχειο και στην υπηρεσία του για τα αδεσποτα.

εστειλα και εγω τα στοιχεια μου,πιο απο τα δυο pet shop ειναι?αυτο που ειναι πανω στην πλατεια ή το αλλο?
Αυτο πανω στην πλατεια ειναι χειροτερο. Το απεναντι υστερει λιγακι σε αθλιότητα, αλλα δεν παει πίσω...

σκεφτειται πως αν παρουμε το γατακι και το παμε στο γιατρο και αποδειχτει η κακη του κατασταση θα εχουμε πολυ ισχυρο αποδεικτικο στοιχειο για την καταγγελεια.θα παω αυριο να δω την καθηγητρια μου του διοικητικου δικαιου και θα την παρακαλεσω να μας πει πως να χειριστουμε την κατασταση με τους αρμοδιους φορεις,και τι νομικα περιθωρια εχουμε.ελπιζω να ειναι φιλοζωη και να μην με δει σαν να ειμαι ουφο.ειναι μια ευκαιρια να κανουμε κατι ουσιαστικο.αν παρει προστιμο ενας η και του αφαιρεθει η αδεια θα θορυβηθουν ολοι

Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον σας και την καλή σας διάθεση όμως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. Το κράτος μας είναι σάπιο. Κάθε μέρα το βιώνω αυτό!

η γνωμη μου για τασωματεια ειναι οτι ναι μεν κανουν δουλεια αλλα αν κινητο ποιηθουμε εμεις για αυτη την κατασταση που διαπιστωσαμε μεσα απο την ισμηνη θα ειμαστε σιγουρες οτι κατι θα γινει.το να το πουμε απλα σε ενα σωματειο δεν λυνει το προβλημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back