yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΑΝΙΜΑ, Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής
Γραφεία και Σταθμός Α/ Βοηθειών:
Μενελάου 134, 17676, Καλλιθέα
Ταχυδρομική θυρίδα: 75072 17610 Καλλιθέα
τηλ/φαξ: 210 9510075
τηλ. επικοινωνίας: 6972664675
e-mail: wildlifecare@gmail.com
Athens office:00302109240014
Fax: 00302109238881
Mobile: 00306977231983
Email:
info@inaturenet.org
Where is our Office?
We are in Athens, Greece, close to the Acropolis. Our Adress is Parthenonos 7, 11742, Athens Greece.
We are close to the Acropolis metro Station.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλίκη με την καταγγελία τι θα κάνουμε? Την έστειλες? Θα την στείλεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
παιδια,πολυ σημαντικο,στο pet shop εχει και ενα μαιμουδακι και μια νυφιστα που ειναι σε ενα πολυ μικρο κλουβακι,ουτε να σηκωθει ορθια μπορει και πηγαινει περα δωθε σαν τρελη,να τραβηξετε και αυτο.δεν χρειαζεται να μπειτε μεσα ειναι στην βιτρινα,απο την πλευρα της πλατειας.
Τη νυφίτσα που ανέφερε πιο πριν η Αγγελική. Κανονικά δεν θα έπρεπε να απαγορεύεται να πωλούνται μαϊμουδάκι και η νυφίτσα σε pet shop?Yasmin....ποιά νυφίτσα?
aretha
Περιβόητο μέλος
Έχουν μαζευτεί δώδεκα υπογραφές μέχρι στιγμής. Περιμένω μέχρι το απόγευμα, αφ' ενός για την πιθανότητα να μαζευτούν μερικές υπογραφές ακόμα, αφ' ετέρου για να επισυνάψω και φωτογραφία, αν καταφέρει να βγάλει η Ελένη.Αλίκη με την καταγγελία τι θα κάνουμε? Την έστειλες? Θα την στείλεις?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βρήκα κάτι πάντως με έν αγρήγορο ψάξιμο που έκανα...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα πάρω και την κάμερα μαζί και αν προλάβουμε στο γυρισμό θα πάω να τραβήξω βιντεάκι με τα ζώα στις βιτρίνες.Έχουν μαζευτεί δώδεκα υπογραφές μέχρι στιγμής. Περιμένω μέχρι το απόγευμα, αφ' ενός για την πιθανότητα να μαζευτούν μερικές υπογραφές ακόμα, αφ' ετέρου για να επισυνάψω και φωτογραφία, αν καταφέρει να βγάλει η Ελένη.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεκατρείς! Ξεχάστηκα!!!Έχουν μαζευτεί δώδεκα υπογραφές μέχρι στιγμής.
Σου στέλνω PM με τα στοιχεία μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Έχω κάμποσο καιρό να περάσω από εκεί, αλλά θυμάμαι ότι πουλούσε παπαγάλους και παραδείσια πτηνά που επίσης απ'όσο ξέρω απαγορεύεται η πώλησή τους.Μια που θα πάτε μέχρι εκεί, δεν περνάτε μια βόλτα και από το δεύτερο pet shop που είναι λίγα μέτρα παρακάτω στην Αθηνάς; Έχει κι εκείνο κακή φήμη...![]()
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Μου το έφεραν η Ελένη και η Ισμήνη πριν λίγο.
Κατά την διαδρομή λερώθηκε.
Αφού πλυθήκαμε και καθαριστήκαμε κάπως, τώρα περιφέρεται πάνω στο γραφείο, πατάει στο πληκτρολόγιο και κολάει την μύτη του στην οθόνη.
Είναι αδύνατο και αφυδατωμένο, φταρνίζεται και φυσικά έχει διάροια.
Ελπίζω να τα καταφέρει.
Πάντως είναι συγκινητικό πως αποζητάει την ανθρώπινη παρουσία.
Θέλει να είναι συνεχώς δίπλα μου, με κοιτάει στα μάτια και νιαουρίζει παραπονεμένα.
Α! και τώρα θρονιάστηκε στην ποδιά μου.
22222222225γ-
(Αυτό το τελευταίο είναι η δική του συμμετοχή στο μήνυμα)
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κανενα άλλο ξαδερφακι, βαφτιστηρι να ρωτησει με μια επισκεψη τι ειναι αυτο;;; Και καλα πως το θελει για αγορα..... Εγω ισως μπορω το Σ/Κ αν ανεβω αλλα δεν το ξερω απο τωρα.
Αν ειναι νυφιτσα να τους παρουμε τηλ.
Για το γατακι...... Οποιος το παει στον Αιλουρο να ζητησει εγγραφως μια εκτιμηση για όλα τα προβληματα του γατιου. Στειλτε κι αυτη με την διαμαρτυρια
Μπραβο βρε παιδια. Σωθηκε μια ζωουλα!!!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως νομίζω οτι θα είναι καλύτερα να γίνει όπως λέει το μέλος ruko. Νομίζω ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πληγούν τα petshop αν καταγγελθούν για πονηριές σε βάρος των πελατών, παρά για το κακό που κάνουν στα ζώα.
Μπορεί έτσι να είναι πιο εύκολο να το λάβει ο δέκτης, οπότε ας ρυθμιστεί ο πομπός στη συχνότητα του δέκτη.
Πολύ θα γούσταρα να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα αντίmarketing που θα τοποθετεί τα μηνύματα κατ ευθείαν στο υποσυνείδητο, γιατί απευθυνόμενα στη λογική δεν πετυχαίνουν τίποτα.
aretha
Περιβόητο μέλος
σχετικά με την καταγγελία και επειδή σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο για να ασχοληθώ, προτείνω το εξής: στο κείμενο που επισυνάπτω, ας γίνουν οι όποιες προσθήκες/αλλαγές μέχρι αύριο, οπότε θα μου στείλουν και τις φωτογραφίες τα κορίτσια που πήγαν στο pet shop. Αύριο το πρωί, αν έχουμε καταλήξει στο τελικό κείμενο, τη στέλνω είτε εγώ (μια που έχω συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές) είτε όποιος άλλος θέλει (στον οποίο θα προωθήσω τα στοιχεία των υπογραφόντων)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, το επιθυμητό δεν είναι να βάλουν μονώσεις για να μην ακούγονται οι φωνές των ζώων, ούτε να τα κρύβουν για να μην φαίνεται το μαύρο χάλι, το επιθυμητό (για μένα τουλάχιστον) είναι να μην τους συμφέρει να πουλούν ζώα και να σταματήσουν.
Βρε για μένα το επιθυμητό είναι να απαγορευτεί δια ροπάλου η πώληση ζώων αλλά τέλος πάντων.
myrtos
Δραστήριο μέλος
.που υπογράφουμε
και που στέλνουμε στοιχεία
και τι στοιχεία?
aretha
Περιβόητο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Αν κατάλαβα καλά τα στέλνουμε στην Aretha με πμ.Επειδή είμαι λίγο χαζή ξανθιά.που υπογράφουμε
και που στέλνουμε στοιχεία
και τι στοιχεία?
![]()
Κι εγώ τώρα πήρα χαμπάρι την επιχείρηση διάσωσης του μικρού

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Επειδή όπως βλέπω έχουμε σωρεία προτάσεωνσχετικά με την καταγγελία και επειδή σήμερα το απόγευμα το πρόγραμμά μου είναι πολύ φορτωμένο για να ασχοληθώ, προτείνω το εξής: στο κείμενο που επισυνάπτω, ας γίνουν οι όποιες προσθήκες/αλλαγές μέχρι αύριο, οπότε θα μου στείλουν και τις φωτογραφίες τα κορίτσια που πήγαν στο pet shop. Αύριο το πρωί, αν έχουμε καταλήξει στο τελικό κείμενο, τη στέλνω είτε εγώ (μια που έχω συγκεντρώσει όλες τις υπογραφές) είτε όποιος άλλος θέλει (στον οποίο θα προωθήσω τα στοιχεία των υπογραφόντων)
Θα προσθέσω κάποια πράγματα και θα ανεβάσω το κείμενο, για να το δείτε κι εσείς.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool