Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 14:06 Η Ismini έγραψε: #341 25-05-07 14:06 Το θεμα με το γατάκι και τα αθλια pet shop ειναι καλυτερα να συνεχιστει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #342 25-05-07 23:08 εγω λεω να το στειλουμε σε ολους κ ειδικα σε αυτους που ξερουμε οτι φιλοζωοι κ θα μας ακουσουν εαν εβλλεπαν σημερα αυτα που ειδα δεν νομιζω να ειχαν αντιρηση να αφιερωσουν λιγο χρονο κ σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 17 18 First Προηγούμενη 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 18 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το θεμα με το γατάκι και τα αθλια pet shop ειναι καλυτερα να συνεχιστει εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Μαΐου 2007 στις 23:08 Η ladycat έγραψε: #342 25-05-07 23:08 εγω λεω να το στειλουμε σε ολους κ ειδικα σε αυτους που ξερουμε οτι φιλοζωοι κ θα μας ακουσουν εαν εβλλεπαν σημερα αυτα που ειδα δεν νομιζω να ειχαν αντιρηση να αφιερωσουν λιγο χρονο κ σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγω λεω να το στειλουμε σε ολους κ ειδικα σε αυτους που ξερουμε οτι φιλοζωοι κ θα μας ακουσουν εαν εβλλεπαν σημερα αυτα που ειδα δεν νομιζω να ειχαν αντιρηση να αφιερωσουν λιγο χρονο κ σε εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.