Γατάκι χωρίς κάτω σιαγόνα

libeloula

Νεοφερμένο μέλος

Η libeloula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
παιδιά μου συνέβη κάτι τραγικο, βρήκα τις προάλλες σε κεντρικό δρόμο της πόλης μου γατί 2 μηνών,την σάντυ, γεμάτο τραύματα στα πόδια κ με κρεμασμένο σαγόνι, δλδ χωρίς το κόκαλο, προφανώς κάποιος το κλώτσησε..το πήγα αμέσως σε κτηνίατρο που μετά από κάνα δύο μέρες έχει βρει μια πατέντα κ προσπαθεί να ενώσει την γνάθο με το στομα γιατί λείπουν τα κόκαλα κ τα δόντια, μου είπε ότι θα γίνει καλά και ήδη τρώει πατέ με πολύ όρεξη και του κάνω ανά 3 μερές αντιβίωση..είναι ακόμα παραμορφωμένο δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο και κλαίω συνέχεια γιατί από χτεσ το έχω στο σπίτι μου που έχω μέσα ήδη μια ακόμα γατούλα 9 μηνών την μιράντα..θα χρειαστεί 3 βδομάδες ανάρρωση, φοβάται λίγο την επαφή με την γάτα μου και της γρυλίζει θυμωμένα οπότε το έχω στο μπαλκόνι και την μιράντα μέσα κανονικά οπως και πριν, τρώει όμως πολύ και όλο γουργουρίζει..μπορείτε να μου πείτε αν έχει συμβεί σε κανέναν ποτέ κάτι τέτοιο και πως το αντιμετώπισε και ψυχολογικά και πρακτικα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπάμαι πολύ για το γατάκι...θα είναι τόσο ταλαιπωρημένο....δεν ξέρω τι να πω και σ ετέτοιες περιπτώσεις μόνο ο κτηνιατρος μπορεί να δώσει απαντήσεις...:(
θα έλεγα μόνο να το πάρεις και αυτό μέσα στο σπίτι, έστω σε ένα αλλο δωμάτιο από την άλλη γάτα μέχρι να συμφιλιωθούν....
Σκεψου... είναι κρίμα να είναι απομωνομένο στο μπαλκόνι και μάλιστα τώρα που είπες πως χρειάζεται τρεις μήνες ανάρωση.....σίγουρα θα είναι πιο βολικά για αυτόν μέσα στο σπίτι και σιγά σιγά δεν θα υπάρχουν προβλήματα με τηυν αλλη γάτα....
νομίζω πως είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για να το ανακουφίσεις ...τα υπόλοιπα ειναι θέμα του γιατρού....
και πάλι σου λέω είναι κρίμα να μην είναι μέσα στο σπίτι, εφόσον έχεις και την αλλη γάτα μέσα....
ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μας ενημερώνεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και παλι θα συμφωνησω με τη βασια.Μπραβο σου που το φροντιζεις,αλλα το καλυτερο ειναι να μπει μεσα στο σπιτι.Ουτως ή αλλως δεν ειναι καλο ζωα να διαμενουν στο μπαλκονι..ποσο μαλλον αυτο,που ειναι αρρωστο.:(

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!ήδη το έβαλα σπίτι αν και ένα βράδυ χώθηκε κάτω από τον καναπέ και τα έκανε κιόλας και καθάριζα όλη την επόμενη, το έχω μέσα στο κλουβάκι του απλά για να μην το ενοχλέι η μιράντα η οποία με έχει συγκλονίσει γιατί όσες φορές της έχω πάει δεύτερο ζώο για συμβίωση δεν το ήθελε ενώ σε αυτή την περίπτωση απλά είναι περίεργη πολύ και δεν ενοχλεί την σάντυ λες και έχει καταλάβει ότι είναι πληγωμένη!!παντως αναρωτιέμαι διαρκώς ποιος έκανε κάτι τόσο αποτρόπαιο και γιατί στην ελλάδα αυτό το πράμα να μένει μια ζωή ατιμώρητο από το κράτος..πιστεύω όμως στην θεία δίκη με την έννοια της ανταποδοτικότητας του κακού που κάνει κπ σε μιαν ψυχή ανυπεράσπιστη με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο..η κτηνίατρος την φτύνει πάντως γιατί λέει ότι έχει ταχεία ανάρρωση και απλά περιμένουμε τώρα να κολλήσει αυτό που άπέμεινε από το σαγόνι με τα ελάχιστα δόντια..

Δοντακια λογικα θα ξαναβγαλει...Οι γατες τα αλλαζουν νομιζω μεχρι 9 μηνων οι δικια μου ειναι 3 και κατι και ακομα δεν τα εχει βγαλει ολα ουτε τα εχει αλλαξει..Περαστικα στο μικρο τραυματισμενο ζουζουνακι σας περιμενουμε νεα του:):):)

Τρομαρίτσα μου, το δύστυχο μικρούλι. Χίλια μπράβο σου (και πάλι δεν αρκούν) που το φροντίζεις και που το μάζεψες, παρ' ότι ήξερες ότι είναι τόσο άρρωστο. Περαστικά του εύχομαι. Χαίρομαι τόσο πολύ που από την ανθρώπινη σκληρότητα, πέρασε στην απόλυτη ζεστασιά. Να σαι καλά.

καλές μου γατόφιλες σε αυτό τον δύσκολο κόσμο που ζούμε τα ζώα δεν μας φταίνε πουθένα και σε τίποτα να τα ανταμείβουμε με σκληρότητα..σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε, το χρειάζομαι πολύ γιατί δεν σας το κρυβω ότι έχω πέσει ψυχικά πολυ και μόνο που βλέπω την μουρίτσα του..

Το καταλαβαινω απολυτα...:/:Και η δικια μου γατουλα ειχε πεσει πριν μερικες εβδομαδες απο τη ταρατσα και πονουσε την μουσουδιτσα της ειχε πριστει απο την μια πλευρα ειχε μια μικρη γρατζουνια στο πιγουνακι αλλα ειχε σπασει την μυτουλα της και ειχε αιματα που ειχαν κυλισει μεχρι το στοματακι της ειχε το ενα της ποδαρακι στραμπουλιγμενο και δεν το πατουσε...Μολις την ειδα εβαλα τα κλαματα λεω παει το ζουζουνακι μου...δεν κουνιοταν κιολας πολυ εκλεινε συνεχεια τα ματακια της και κοιμοταν σηκωνοταν που και που,ηταν και βραδυ και που να την παμε στον κτηνιατρο,φοβομουν και για αιμοραγια...!Λεω αν βγαλει την νυχτα αποψε θα ειμαι πανευτυχης!Και το αλλο πρωι μιαουριζε και μας ξυπνησε ολους για να παιξει...:):):)Με την βοηθεια του γιατρου και την συνεχη φροντιδα μεσα σε μια εβδομαδα ηταν μια χαρα:D:D:Dτο ιδιο θα γινει και με το μικρο σας:):):)

Αν ευχηθώ να κοπεί το πόδι αυτού που το χτύπησε θα είμαι σκληρή???
Ίσως...
Περαστικά σας εύχομαι και ελπίζω η πατέντα του γιατρού να πετύχει. Το ότι μπορεί και τρώει το μικρούλι είναι θετικό σημάδι.
Μπράβο και σε εσένα που το περιμάζεψες!
Να μας γράφεις νέα του, καλή υπομονή και κουράγιο σε όλους σας!

το καλύτερο ή χειρότερο τελικά δεν σας το είπα..το ποδαράκι της επίσης είναι πολύ τραυματισμένο κ ττην βλέπω δεν περπατάει καλά και ουσιαστικά είναι πολύ κακοποιημένη..πάντως από χτεσ παίζει κιόλας και γίνανε φίλες με μιράντα νισάφι πια, μου κάνουν πολύ εντύπωση!!χαχα!και αυτή που ούτε ακουμπούσε τα πατέ τώρα μάλλον από την ζήλια της τρώει της μικρής, πολύ γελάω με τα καμώματά τους..μου φαίνεται θα την κρατήσω και την μικρή την έχω ερωτευτεί..και της φίλης μου η ρούμπυ που χορεύει ρούμπα έπεσε από τον 2ο και τα χρειάστηκε..έγινε η μούρη πατατούλα από το πρήξιμο..όλα περαστικά να είναι τι να πω και αν μας μείνει κ κάνα κουσούρι ..το κάρμα μου το έχει πάνως να μαζεύω όλα τα τυρρανισμένα γιατι κ την μιράντα όταν την περιμάζεψα δεν περπατούσε σχεδόν καθόλου καλά λόγω παρεγκεφαλίτιδας και έχει κ εναν αλλοιθωρισμό το πουλάκι μου!!

Να είσαι καλά κοπέλα μου που τα περιμαζεύεις τα κακόμοιρα!
Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη και αγάπη για να έχεις ένα ΑΜΕΑ ζώο στο σπίτι και όχι ζωάκι βιτρίνας.

Δώστους πολλά φιλούνια από εμένα, τον Μύτσα και τον Πάρη!

Τώρα έχω έναν γάτο που έχασε το ποδαράκι του σε μια διαφωνία που είχε με ένα σκύλο και μια γάτα τρελή από την κακοποίηση που είχε υποστεί σε προηγούμενα σπίτια που την είχαν. Τα ζωάκια αυτά θέλουν υπομονή κι αγάπη και θα σου δ΄ψσουν φανταστικές στιγμές κι εμπειρίες.

Δεν κάνεις μόνο μια καλή πράξη αλλά επενδύεις σε σχέσεις πολύ δυνατές! Μπράβο σου!

κορίτσια έτσι είναι όπως τα λέτε, ήδη σάντυ είναι τόσο ναζιάρα και αγαπησιάρα μου τρίβεται μετο προβληματικό σαγονάκι της και τέτοια όρεξη ούτε τα υγιή δεν έχουν, ανά 4 ώρες πεινάει και στριγλίζει πολύ γέλιο!!και όσο περνάει καιρός την θέλω πιο πολύ και το σκέφτομαι να την πάω στο κτημα όταν γιάνει με επιφύλαξη..μας έφερε ζωή μέσα στο σπίτι αν και παθούμενη!!!

και εσύ ατσίδα είσαι φοβερή που τα βρήκες τόσο κακοποιημένα ζώα;;πωωωωωωωωω...μπράβο σου χίλιες φορές!!αυτό θα πει αγάπη για τα ζώα κάθε κατηγορίας!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Όπως και σε εσένα μας έτυχε. Οι γάτες είναι δυνατά ζώα και αντλούμε δύναμη από τη στάση ζωής τους.

Δες τι κέφι για ζωή έχει το γατάκι σας και θα με καταλάβεις απολύτως.

Χαίρομαι που βρήκαται έναν τόσο καλό σύντροφο. Χαίρομαι και για το γατί που βρήκε αγάπη και θαλπωρή!

Να είστε καλά να ζήσετε στιγμές αστείες και ευτυχησμένες.:)

σε ευχαριστώ πολύ ατσίδα, όντως το παθούμενο είναι πολύ καλό γατάκι και αγαπησιάρικο φουλ, τραβάει ταλαιπωρία γιατί πάλι ξήλωσε το σύρμα που του είχε βάλει η κτηνίατρος και σήμερα το ξαναπήγα για να του κάνει πατέντα και το συμπονώ πολύ..θα δείξει...

Μπραβο που εχεις την ψυχικη δυναμη και φροντιζεις τα χτυπημενα γατακια!!!!!Αντε να γινει καλα και να ανοιξεις ενα θεματακι με το γατκι σαν πρωταγωνιστη και να τον δουμε και με φωτο!!!!Ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!

Ναι θέλουμε φωτογραφίες :)

αχ παιδιά σήμερα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και ένιωσα δέος για την κτηνίατρό μου, γιατί έκανε επέμβαση στην σάντυ έχει ακόμα τα σύρματα στο στόμα της, αλλά η διάθεση για φαί κλασικά φουλ και την έκανε σαν γατί χωρίς κανένα πρόβλημα στο σαγόνι μιλάμε απόρησα για την αισθήτική της επέμβαση..!!!και χάρηκα πολύ γιατί τώρα έχει ομορφύνει και πολύ..!!!θα προσπαθήσψ να σας στέιλω φωτό της αλλά επειδή δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη με τεχνολογία θα το καθυστερήσω λιγο!!σας ευχαριστώ πάλι για τα καλά σας λόγια!!

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Μπράβο σας! Περιμένουμε με ανυπομονησία φωτογραφίες!!! Είσαι Μεγάλη Ψυχή!!!

Τέτοια παραδείγματα κτηνιάτρων θα πρέπει να αναδεικνύονται!!!

όσο για την ανάρτηση των φωτογραφιών θα σου δώσουμε εμείς οδηγίες βήμα, βήμα! Μην ανησυχείς καθόλου!

Τελευταία επεξεργασία:
Τι καλή κτηνίατρος. Την ευχαριστούμε πολύ!:)

Κι ακόμα περιμένουμε φωτο;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back