ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΝΤΑ θα ασχολουμε με ζωα ο κοσμος τουμπα να γυρισει!
(Ειμαι τοσο εθισμενος που αν εχω νευρα, για να ηρεμησω παω βολτα για τροφες και κολαρα στο πετ σοπ χαχαχαχαχ
)Ε
ριξα και ενα καβγα με τη μανα...
Ηθελε να δωσουμε τον μπεμπη σε εναν ξαδερφο μου ηλικιας 8 ετων,να τον εχει στη πιλοτη,να τρωει οτι να ναι,και να κινδυνευει να τον χτυπησει αυτοκινητο οπως και τη προηγουμενη γατα τους!!!
...δεν θα τα παμε καλα...ΜΟΝΟ για μεσα στο σπιτι θα δωθει μολις ανεβασω την αγγελια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

καλη τυχη στο μικρακη..και παλι μπραβο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
πουλια,..

Τι πουλια ζωντανα?+ 1 Νικο και απο εμενα

ria23
Διάσημο μέλος
Τι πουλια ζωντανα?
+ 1 Νικο και απο εμενα![]()
ναι καλε πουλακια ..δεν με λες εκτροφεα ..αλλα προς τα εκει τεινω..

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσες φορες τη μερα ταιζω?
εγω ελεγα το κρεας-ρυζι να δινω 3 τη μερα...ειναι καλα?
απο αυριο π θα παρω κροκετες δοκιμαστικα,τα 50-60 γραμμαρια να τα χωριζω σε ποσες δοσεις?ή να δωσω μια και καλη ?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα δείς σιγά σιγά τι τύπος είναι... άλλες τρώνε το φαγητό αμέσως και άλλες τους αρέσει να τσιμπολογάνε όλη μέρα... Θα δείς. Το σημαντικό είναι να μην τρώει παραπάνω απο αυτό που πρέπει. Αν πεινάει σε άσχετες ώρες και σε πρήζει.. θα πρέπει να το αποσπάσεις, να παίξεις μαζί του.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ειναι σκυλος ,τελικα,το γατι...

Αρα 2 φορες τη μερα πιστευω θα ειναι οκ...πρωι,βραδυ...

Ευχαριστω!!!
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
βεβαια μου θυμιζεις καποιον αλλον 'νικο'....αλλα ο καιρος γαρ εγγυς...που λενε και οι 'παλιοι'
Θα δειξει..ουτως η αλλως εχεις ξετσουμισει πολλα μικρα..οποτε τα βασικα τα ξερεις...
Σπυρος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα ηξερα στο περιπου βασικα...δλδ ειχα γατια,τα μεγαλωνα,βγαινανε γαταροι-γαταρες,κανανε γεννες,εγω πεταγα απο χαρα με τα γατακια,αλλα δεν ηξερα πως δεν ειναι ετσι το να εχουμε υπευθυνα ενα ζωο.Δεν κανανε αποπαρασιτωσεις κτλ...τρωγανε και κανα γιουβετσι...ουτως η αλλως εχεις ξετσουμισει πολλα μικρα..οποτε τα βασικα τα ξερεις
,ζουσαν εξω...καπως περιεργη κατασταση...Τωρα,να δουμε...

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηρα για το γατακι Royal Canin για μικρα γατακια(εχει ποοολυ μικρες κροκετες),banminth για τα ενδοπαρασιτα,και o κτηνιατρος προτεινε φροντλαιν(θα το παρω και για το σκυλο γιατι την ειδα να ξινεται ρε γμτ)...
Αυτα...ο μικρος ειναι μια χαρα!παιζει,τρωει...

moukelis
Επιφανές μέλος
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
)Το γατονι βασικα,το εβαλα καπου που να φυσαει,καλυψα το κεφαλι του με το χερι ,και ψεκασα τη ραχη του,μετα εκανα μασαζ για να παει παντου το φαρμακο και μετα εβαλα στο χερι μου για τη κοιλια του και λιγο στα αυτακια...καλα ειναι ,δεν αντεδρασε

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μηπως εινια λιγο ρε παιδια???

julia
Διακεκριμένο μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
το λινκ για τη ξηρα που πηρα...
στον πινακα απο 1-2 μηνων...

aretha
Περιβόητο μέλος
Παρόλα αυτά, για γατάκια που είναι ακόμα στην ανάπτυξη (μέχρι 12 μηνών ή μέχρι τη στείρωση) οι ποσότητες που αναφέρονται στις συσκευασίες είναι ενδεικτικές. Το καλύτερο είναι να τρώει όσο ζητάει το γατάκι σ' αυτή την ηλικία.
julia
Διακεκριμένο μέλος

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιπου 400γρ το υπολογιζω...αν βαλω και φαει οσο θελει πειραζει?παντα ετσι εκανα με τις γατες...?

julia
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool