Γατάκι 1-1μιση μηνών και παράσιτα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελπιδοφορα εμπειρια εισαι Νικο.Μπραβο σου!! Αλλοι στην ηλικια σου ειναι στον κοσμο τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε ...το πληρωνω το τιμημα με γκρινιες απο φιλους και παρεες...
ΠΑΝΤΑ θα ασχολουμε με ζωα ο κοσμος τουμπα να γυρισει!
(Ειμαι τοσο εθισμενος που αν εχω νευρα, για να ηρεμησω παω βολτα για τροφες και κολαρα στο πετ σοπ χαχαχαχαχ:lol:)
Ε
ριξα και ενα καβγα με τη μανα...
Ηθελε να δωσουμε τον μπεμπη σε εναν ξαδερφο μου ηλικιας 8 ετων,να τον εχει στη πιλοτη,να τρωει οτι να ναι,και να κινδυνευει να τον χτυπησει αυτοκινητο οπως και τη προηγουμενη γατα τους!!!:mad:...δεν θα τα παμε καλα...
ΜΟΝΟ για μεσα στο σπιτι θα δωθει μολις ανεβασω την αγγελια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο βρε νικο...βοηθας μια ζωουλα...οσο για τα νευρα μαλλον πρεπει να βγουμε βολτα μαζι..οταν εχω νευρα παω και αγοραζω πουλια,κλουβια,τροφες,παιχνιδια για την ηρω,δεν ειμαι και η πιο οικονομικη λυση..γι'αυτο καλυτερα να ειμαι ηρεμη.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:καλη τυχη στο μικρακη..και παλι μπραβο...

:blink::blink::blink: Τι πουλια ζωντανα?

+ 1 Νικο και απο εμενα:)

ναι καλε πουλακια ..δεν με λες εκτροφεα ..αλλα προς τα εκει τεινω..:lol::lol::lol:

Ρε παιδια κατι σημαντικο...ξεχαστηκα!
Ποσες φορες τη μερα ταιζω?
εγω ελεγα το κρεας-ρυζι να δινω 3 τη μερα...ειναι καλα?
απο αυριο π θα παρω κροκετες δοκιμαστικα,τα 50-60 γραμμαρια να τα χωριζω σε ποσες δοσεις?ή να δωσω μια και καλη ?:hmm:

Εξαρτάται απο το πρόγραμμά σου. Αν λείπεις πολλες ώρες και γενικότερα, πιστεύω ότι το καλύτερο, για να μην σε πρήζει κιόλας είναι 2. Μια το πρωί και μια το βράδυ. Δηλαδή πχ τις κροκέτες 25 πρωί, 25 βράδυ. Είναι καλό να μάθει σε ένα πρόγραμμα, να ξέρει και αυτό, πότε να περιμένει φαγητό...

Θα δείς σιγά σιγά τι τύπος είναι... άλλες τρώνε το φαγητό αμέσως και άλλες τους αρέσει να τσιμπολογάνε όλη μέρα... Θα δείς. Το σημαντικό είναι να μην τρώει παραπάνω απο αυτό που πρέπει. Αν πεινάει σε άσχετες ώρες και σε πρήζει.. θα πρέπει να το αποσπάσεις, να παίξεις μαζί του.;)

Καταλαβα...:rolleyes:
Δεν ειναι σκυλος ,τελικα,το γατι...:lol:

Αρα 2 φορες τη μερα πιστευω θα ειναι οκ...πρωι,βραδυ...:hmm:

Ευχαριστω!!!

Μπραβο και απο μενα βρε νικολακη....σιγα σιγα θα μαθεις...
βεβαια μου θυμιζεις καποιον αλλον 'νικο'....αλλα ο καιρος γαρ εγγυς...που λενε και οι 'παλιοι'
Θα δειξει..ουτως η αλλως εχεις ξετσουμισει πολλα μικρα..οποτε τα βασικα τα ξερεις...
Σπυρος

ουτως η αλλως εχεις ξετσουμισει πολλα μικρα..οποτε τα βασικα τα ξερεις
Τα ηξερα στο περιπου βασικα...δλδ ειχα γατια,τα μεγαλωνα,βγαινανε γαταροι-γαταρες,κανανε γεννες,εγω πεταγα απο χαρα με τα γατακια,αλλα δεν ηξερα πως δεν ειναι ετσι το να εχουμε υπευθυνα ενα ζωο.Δεν κανανε αποπαρασιτωσεις κτλ...τρωγανε και κανα γιουβετσι...:lol:,ζουσαν εξω...καπως περιεργη κατασταση...
Τωρα,να δουμε...:redface:

Λοιπον...
Πηρα για το γατακι Royal Canin για μικρα γατακια(εχει ποοολυ μικρες κροκετες),banminth για τα ενδοπαρασιτα,και o κτηνιατρος προτεινε φροντλαιν(θα το παρω και για το σκυλο γιατι την ειδα να ξινεται ρε γμτ)...
Αυτα...ο μικρος ειναι μια χαρα!παιζει,τρωει...:D

Μπράβο!Ολα μια χαρα μου φαινονται!Λιγο προσοχη με το σπρει μονο,καλυτερα βαλε γαντια και ψεκασε σε αυτα,και μετα τριψε το καλα σε ολο το σωμα.Απλα μην ψεκασεις κατευθειαν πανω του.Εμεις στο σκυλο μας που ειναι μεγαλοσωμος βαζουμε αμπουλα,κανει καλυτερη δουλεια.

(στο σκυλο βαζω βιολογικα προιοντα για προστασια.Αποφευγω αμπουλες και κολαρα με χημικα,απλα εφαγε ενα ψεκασμα τωρα γιατι αρχισε να ξινεται η κακομοιρα:lol:)

Το γατονι βασικα,το εβαλα καπου που να φυσαει,καλυψα το κεφαλι του με το χερι ,και ψεκασα τη ραχη του,μετα εκανα μασαζ για να παει παντου το φαρμακο και μετα εβαλα στο χερι μου για τη κοιλια του και λιγο στα αυτακια...καλα ειναι ,δεν αντεδρασε:redface:

Βαση συσκευασιας θελει 30γρ τη μερα το γατονι...:hmm:

Μηπως εινια λιγο ρε παιδια???:|

Δεν το είδες καλά το λιγότερο θέλει 50...:hmm:

Το ζύγισες το γατάκι; Τι βάρος έχει; Η ημερήσια δοσολογία καθορίζεται με βάση το βάρος και όχι τόσο με βάση την ηλικία του γατιού.
Παρόλα αυτά, για γατάκια που είναι ακόμα στην ανάπτυξη (μέχρι 12 μηνών ή μέχρι τη στείρωση) οι ποσότητες που αναφέρονται στις συσκευασίες είναι ενδεικτικές. Το καλύτερο είναι να τρώει όσο ζητάει το γατάκι σ' αυτή την ηλικία.

Αυτό θα σου έλεγα και εγω...:)

πανω απο 600γρ δεν ειναι! δεν το ζυγισα ομολογω γιατι δεν εχω τα μεσα...
περιπου 400γρ το υπολογιζω...αν βαλω και φαει οσο θελει πειραζει?παντα ετσι εκανα με τις γατες...?:hmm:

Τώρα όχι... αλλά καλό είναι να τρώει σταθερή ποσότητα.. να συνηθίζει. Δίνε του εσυ 30 και 30.. και βλέπεις αν του φτάνει ή όχι...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back