nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα.
20-10-08
15:43
οοοκ!
δλδ 60γραμμαρια κα σιγα σιγα αν ειναι αυξανω ποσοτητα.
Ευχαριστω!
δλδ 60γραμμαρια κα σιγα σιγα αν ειναι αυξανω ποσοτητα.
Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-10-08
15:49
ΑΝ είναι...
Θα δείς και εσύ αν θα κάνει κοιλιά...
Μήν ξεχνάς να το παίζεις, για να μην βαριέται και βρίσκει διέξοδο στο φαγητό, απο βαρεμάρα.
Θα δείς και εσύ αν θα κάνει κοιλιά...Μήν ξεχνάς να το παίζεις, για να μην βαριέται και βρίσκει διέξοδο στο φαγητό, απο βαρεμάρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
23-10-08
19:52
Αυριο ,λογικα,ο Μουχλας παει στο καινουριο του σπιτι!
Σημερα μια συμμαθητρια και φιλη μου,ειπε οτι τον θελει για μεσα στο σπιτι!
Θα τον παω αυριο με τη προικα του,και θα την ενημερωσω για οσα χρειαζεται το γατονι!
Εχει πειρα στα ζωα...πιστευω θα ζησει πολυ καλα! Ειναι κ απομερο το σπιτι της,εχει αυλη,θα ζησει ανετα!

Σημερα μια συμμαθητρια και φιλη μου,ειπε οτι τον θελει για μεσα στο σπιτι!

Θα τον παω αυριο με τη προικα του,και θα την ενημερωσω για οσα χρειαζεται το γατονι!

Εχει πειρα στα ζωα...πιστευω θα ζησει πολυ καλα! Ειναι κ απομερο το σπιτι της,εχει αυλη,θα ζησει ανετα!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
23-10-08
19:58
Δηλαδή, βρήκε σπίτι?? 

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
23-10-08
20:02
Ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
23-10-08
20:07
Αρα μπορεί να κλειδωθεί εδω το θέμα,
και να πεις στην νέα μαμά να κάνει λογ/μό να μας λέει τα νέα σε δικό του θεματάκι!!!!
και να πεις στην νέα μαμά να κάνει λογ/μό να μας λέει τα νέα σε δικό του θεματάκι!!!!

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
23-10-08
20:08
Nαι να κλειδωθει!!!
τελος καλο...
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες και για τη βοηθεια!!!
Θα συνεχισω να ειμαι στη παρεα σας και να μορφωνομαι για το μελλοντικο μου γατονι...
τελος καλο...
Σας ευχαριστω για τις συμβουλες και για τη βοηθεια!!!
Θα συνεχισω να ειμαι στη παρεα σας και να μορφωνομαι για το μελλοντικο μου γατονι...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum