aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν μας πειραζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αληθεια γιατι τον λετε ετσι;
aretha
Περιβόητο μέλος
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Εμείς έχουμε επιδείξει απροσδόκητη κατανόηση και σεβασμό στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού, με μοναδική εξαίρεση τις μπάλες που φτάνουμε και την πρασινάδα της φάτνης που κολλάει στα πατουσάκια μας και την μεταφέρουμε σε όλο το σπίτι.....
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Α! Και το τζάκι το ανάψαμε πρώτη φορά και την φόβισε λίγο αλλά μετά δεν ξεκόλλαγε από μπροστά! Πρώτη θέση πίστα η μικρή!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

Θα ήταν τέλεια ανεβασμένη πάνω στο δέντρο! Φυσικό το δέντρο, φυσικό και το στολίδι!!

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Πολύ καλή η Νεφέλη!
Θα ήταν τέλεια ανεβασμένη πάνω στο δέντρο! Φυσικό το δέντρο, φυσικό και το στολίδι!!![]()
![]()
![]()
Ε...ναι!!!!!!!!!!! Κάπως έτσι πάει το παραμύθι!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Έχει πολλή πλάκα που, ενώ μοιάζουν στα χρώματα με τον Πορδολέοντα, οι μουσοουδίτσες τους είναι εντελώς διαφορετικές!!

Fotini
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τα Χριστούγεννα χωρίς τα γατίσια ζεστά πατουσάκια να κάνουν χσσσσσσσσττχχχχχχχχχσττττττ με τις μπαλίτσες του δέντρου....στην αρχή με εκνεύριζε...τώρα δρα σαν ηρεμιστικό..
aretha
Περιβόητο μέλος
κανένα ασπρόμαυρο δεν είναι ίδιο με το άλλο....έχετε γατιά "υψηλής ραπτικής"![]()

Αυτό θα πει ζεν αντιμετώπιση!!στην αρχή με εκνεύριζε...τώρα δρα σαν ηρεμιστικό..

Εγώ όποτε το ακούω πετάγομαι, μπας και προλάβω το κακό...
(Πιο πολύ φοβάμαι μην του έρθει κολάρο το δέντρο, του καημένου, παρά μήπως μου χαλάσει το ντεκόρ).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

...Του αρέσει να τον κυνηγάμε με το ψεκαστικό!!!!

Δεν έχει σπάσει τίποτα... ακόμα....
Μονο ενα ξυπνητήρι....ασχετο!!!! 
RedCat
Διάσημο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Φέτος δεν στόλισα δέντρο και θέλω πολύ αλλά φοβάμαι οτι το τερατάκι θα καταφέρει να του έρθει καπέλο το δεντρο μαζί με μπάλες και φωτάκια και θα γίνει ψητός... Εσείς τι κάνατε τα πρώτα Χριστούγεννα το αποφύγατε κι εσείς ή το στερεώσατε κάπως;.. κουλή ερώτηση το ξέρω αλλά αν μου δώσετε καμιά ιδέα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τώρα, αν εσύ αντέχεις να μαζεύεις και να ξαναστολίζεις το δέντρο κάθε τρεις και λίγο είναι άλλη υπόθεση!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εχω φωτογραφιες.. στην υπογραφη μου , αν θες πατα στο link...

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Julia κάθεται και ποζάρει κανονικά ετσί;

julia
Διακεκριμένο μέλος
Χμμμ λεφτά για νέα στολίδια δεν έχω, φωτάκια δεν θα βάλω, το δέντρο μας είναι ένα τέρας....ε ,δε πειράζει του χρόνου να μαστε καλά...
Julia κάθεται και ποζάρει κανονικά ετσί;![]()
Ναι.... αλλα αυτο ειναι το ΠΡΙΝ....!!!!!!

Το μετά..... ειναι εγω ανάμεσα στα στολίδια....

Να ξεριζώνω το γατί απο τα κλαδιά!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool