Γατίσια Χριστούγεννα!!

aretha

Περιβόητο μέλος

Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
Με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες χαριτωμενιές του Πορδολέοντα και της Μαφαλντίν, γράψτε κι εσείς αντίστοιχα "εορταστικά" στιγμιότυπα με τετράποδους πρωταγωνιστές. Τυχόν φωτογραφικά ντοκουμέντα θα εκτιμηθούν δεόντως! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχως εμεις δεν εχουμε τετοιες σκηνες...:( αλλα δεν μας πειραζει:happy::)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλις ο πορδολεοντας!:rolleyes::happy::) αληθεια γιατι τον λετε ετσι;:redface:

Φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν έχουμε ακόμα, κι ελπίζω όταν αποκτήσουμε να είναι γλυκά και χαριτωμένα....
Εμείς έχουμε επιδείξει απροσδόκητη κατανόηση και σεβασμό στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού, με μοναδική εξαίρεση τις μπάλες που φτάνουμε και την πρασινάδα της φάτνης που κολλάει στα πατουσάκια μας και την μεταφέρουμε σε όλο το σπίτι.....

Το Νεφελάκι τρελλάθηκε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.Εμείς βάζουμε αληθινό δέντρο και ίσως η μυρωδιά δεν ξέρω... Αφού το μύρισε όλο καλά καλά, ανέβηκε μέχρι πάνω!(το δέντρο είναι 2 μέτρα και βάλε)! Βέβαια δεν μπορούσε να κατεβεί αλλά λέμε τώρα...λεπτομέρειες καλέ. Της το άφησα αστόλιστο για 3 μέρες και χθες το βράδυ το στόλισα! Όση ώρα το στόλιζα αυτή κοιμότανε του καλού καιρού και καλά (το ματάκι το ένα με κοίταζε κρυφά)! Επόμενη κίνηση ήταν επίθεση στις μπάλες! Για να φανταστείτε σε 2 μέτρα δέντρο, έβαλα στολίδια μόνο στο μισό για να μην τα φτάνει! Μετά κρέμασα ένα αγγελάκι με ελατήριο πάνω σε ένα φωτιστικό και πέρασε το μισό βράδυ να το κοιτάει από κάτω και να του "μιλάει"! Πολύ γέλιο! Πήγε και την σήκωσε ο καλός μου και την έβαλε κοντά να το μυρίσει και να παίξει μαζί του, έστω μια φορά! Αυτά για την ώρα!
Α! Και το τζάκι το ανάψαμε πρώτη φορά και την φόβισε λίγο αλλά μετά δεν ξεκόλλαγε από μπροστά! Πρώτη θέση πίστα η μικρή!!!:D

Πολύ καλή η Νεφέλη! :lol:
Θα ήταν τέλεια ανεβασμένη πάνω στο δέντρο! Φυσικό το δέντρο, φυσικό και το στολίδι!! ;) :lol: :lol:

Πολύ καλή η Νεφέλη! :lol:
Θα ήταν τέλεια ανεβασμένη πάνω στο δέντρο! Φυσικό το δέντρο, φυσικό και το στολίδι!! ;) :lol: :lol:

Ε...ναι!!!!!!!!!!! Κάπως έτσι πάει το παραμύθι!!!!:lol::lol::lol:

Να ΄μαστε και εμείς....

Συνημμένα

• IM004393.jpg
    IM004393.jpg
    774,5 KB · Εμφανίσεις: 41
  • IM004397.jpg
    IM004397.jpg
    724,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • IM004417.jpg
    IM004417.jpg
    648,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Σαν δωράκι είναι ο Κίκης κάτω απ'το δέντρο! :inlove:
Έχει πολλή πλάκα που, ενώ μοιάζουν στα χρώματα με τον Πορδολέοντα, οι μουσοουδίτσες τους είναι εντελώς διαφορετικές!! :happy:

Ωραίος ο Κίκης! Και του πάει το κόκκινο (στο διαολάκι, εννοώ:P)

κανένα ασπρόμαυρο δεν είναι ίδιο με το άλλο....έχετε γατιά "υψηλής ραπτικής":lol:
Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τα Χριστούγεννα χωρίς τα γατίσια ζεστά πατουσάκια να κάνουν χσσσσσσσσττχχχχχχχχχσττττττ με τις μπαλίτσες του δέντρου....στην αρχή με εκνεύριζε...τώρα δρα σαν ηρεμιστικό..

κανένα ασπρόμαυρο δεν είναι ίδιο με το άλλο....έχετε γατιά "υψηλής ραπτικής":lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
στην αρχή με εκνεύριζε...τώρα δρα σαν ηρεμιστικό..
Αυτό θα πει ζεν αντιμετώπιση!! :blink:
Εγώ όποτε το ακούω πετάγομαι, μπας και προλάβω το κακό...:/: (Πιο πολύ φοβάμαι μην του έρθει κολάρο το δέντρο, του καημένου, παρά μήπως μου χαλάσει το ντεκόρ).

Εμάς το διαβόλι ανεβαίνει μόνο οταν είμαστε και εμεις σπιτι..... Επίτηδες.. για να φρικάρουμε.... :mad::mad:...
Του αρέσει να τον κυνηγάμε με το ψεκαστικό!!!! :P

Δεν έχει σπάσει τίποτα... ακόμα....:cool: Μονο ενα ξυπνητήρι....ασχετο!!!! :up:

και εγώ έτσι έκανα, αλλα μην φοβάσαι...τον υποτιμάς:P

Να ρωτήσω κάτι;:redface: Φέτος δεν στόλισα δέντρο και θέλω πολύ αλλά φοβάμαι οτι το τερατάκι θα καταφέρει να του έρθει καπέλο το δεντρο μαζί με μπάλες και φωτάκια και θα γίνει ψητός... Εσείς τι κάνατε τα πρώτα Χριστούγεννα το αποφύγατε κι εσείς ή το στερεώσατε κάπως;.. κουλή ερώτηση το ξέρω αλλά αν μου δώσετε καμιά ιδέα...

Αν θέλεις να στολίσεις δέντρο, θα πρότεινα να βάλεις μόνο άθραυστα στολίδια (ξύλινα, υφασμάτινα ή πλαστικά) και να αποφύγεις τα φωτάκια. Έτσι, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να ανέβει το γατάκι πάνω στο δέντρο και να το φέρει τούμπα. Αν δεν υπάρχουν σπασμένα γυαλιά και ηλεκτρικά καλώδια, δεν έχει φόβο να πάθει τίποτα, απλώς θα τρομάξει.
Τώρα, αν εσύ αντέχεις να μαζεύεις και να ξαναστολίζεις το δέντρο κάθε τρεις και λίγο είναι άλλη υπόθεση! :lol:

Και εγω αυτην την φοβία είχα.... Τελικα πηρα 1.50μ δεντρο... μικρο.. και το εβαλα πανω σε ενα τραπεζάκι.... Αλλα δεν υπήρχε περίπτωση να μην ανέβει... Ανέβηκε, και παιζει.. εγω φρικάρω... αλλα δεν εχει σπασει τίποτα...

Εχω φωτογραφιες.. στην υπογραφη μου , αν θες πατα στο link... :)

Χμμμ λεφτά για νέα στολίδια δεν έχω, φωτάκια δεν θα βάλω, το δέντρο μας είναι ένα τέρας....ε ,δε πειράζει του χρόνου να μαστε καλά...

Julia κάθεται και ποζάρει κανονικά ετσί;:lol::lol::lol:

Χμμμ λεφτά για νέα στολίδια δεν έχω, φωτάκια δεν θα βάλω, το δέντρο μας είναι ένα τέρας....ε ,δε πειράζει του χρόνου να μαστε καλά...

Julia κάθεται και ποζάρει κανονικά ετσί;:lol::lol::lol:

Ναι.... αλλα αυτο ειναι το ΠΡΙΝ....!!!!!! :lol::lol::lol:

Το μετά..... ειναι εγω ανάμεσα στα στολίδια....:blink::blink:

Να ξεριζώνω το γατί απο τα κλαδιά!!!! :D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back