Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
02-01-08
16:55
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
24-12-11
15:40
Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?
Οπως το λεει ο τιτλος!!!!!Ειναι τα πρωτα μου Χριστουγεννα με γατακια!!!!!!Ο Πορτοκαλινος,ο Καφετουλης,ο Τακης και ο Παναγιωτης!!!!!Στολισαμε μαζι το δεντρο(το μαδισαμε βεβαια καμια-δυο φορες),καθομαστε και μπροστα στο τζακι αγκαλιτσα(ζυμωνουμε και λιγο,ο Παναγθωτης δηλαδη..).Και ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια μαζι με τα δυο ψαρακια μας που εχουν γινει φιλοι ολοι τους μαζι!!!!!!Τα πρωτα μου Χριστουγεννα με τα πολυ αγαπημενα μου κουραμπιεδακια!!!Καλα Χριστουγεννα σε ολες τις ευτυχισμενες γατοκοικογενειες!!!!!!!Χαρουμενοι παντα να ειστε και να παιζετε με τις μπαλες στα δεντρα πιο ηρεμα.....
Οπως το λεει ο τιτλος!!!!!Ειναι τα πρωτα μου Χριστουγεννα με γατακια!!!!!!Ο Πορτοκαλινος,ο Καφετουλης,ο Τακης και ο Παναγιωτης!!!!!Στολισαμε μαζι το δεντρο(το μαδισαμε βεβαια καμια-δυο φορες),καθομαστε και μπροστα στο τζακι αγκαλιτσα(ζυμωνουμε και λιγο,ο Παναγθωτης δηλαδη..).Και ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια μαζι με τα δυο ψαρακια μας που εχουν γινει φιλοι ολοι τους μαζι!!!!!!Τα πρωτα μου Χριστουγεννα με τα πολυ αγαπημενα μου κουραμπιεδακια!!!Καλα Χριστουγεννα σε ολες τις ευτυχισμενες γατοκοικογενειες!!!!!!!Χαρουμενοι παντα να ειστε και να παιζετε με τις μπαλες στα δεντρα πιο ηρεμα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
24-12-11
16:07
Απάντηση: Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?
επίσης καλά χριστούγεννα!
και εμείς με το Μαυρούλη θα τα περάσουμε!
επίσης καλά χριστούγεννα!

και εμείς με το Μαυρούλη θα τα περάσουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bibakos2
Νεοφερμένο μέλος
Ο bibakos2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
24-12-11
17:22
Απάντηση: Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?
καλα χριστουγεννα και παντα ευτιχισμενα! Να ειμαστε ολοι χαρουμενοι ανθρωποι και ζωα!
καλα χριστουγεννα και παντα ευτιχισμενα! Να ειμαστε ολοι χαρουμενοι ανθρωποι και ζωα!
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
24-12-11
19:47
Σας ευχόμαστε και εμείς Καλά Χριστούγεννα! (προς το παρόν με περσινή χριστουγεννιάτικη φωτό, διότι δεν βρήκαμε την ευκαιρία ακόμα στο φετινό μας χριστουγεννιάτικο δεντράκι..., επιφυλασσόμαστε, όμως!)
irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 185 μηνύματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.240 μηνύματα.
24-12-11
20:47
Καλα και ευτυχισμενα Χριστουγεννα και απο εμας..μεσα απο την καρδια μας.

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
24-12-11
21:05
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους τους γατόφιλους από εμένα και τη Ροζαλίτσα και τον Τόμμυ που είμαστε αγκαλίτσα τα τρία μας, απόψε ο μπαμπάς δουλεύει 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum