Γατίσια Χριστούγεννα!!

Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?

Οπως το λεει ο τιτλος!!!!!Ειναι τα πρωτα μου Χριστουγεννα με γατακια!!!!!!Ο Πορτοκαλινος,ο Καφετουλης,ο Τακης και ο Παναγιωτης!!!!!Στολισαμε μαζι το δεντρο(το μαδισαμε βεβαια καμια-δυο φορες),καθομαστε και μπροστα στο τζακι αγκαλιτσα(ζυμωνουμε και λιγο,ο Παναγθωτης δηλαδη..).Και ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια μαζι με τα δυο ψαρακια μας που εχουν γινει φιλοι ολοι τους μαζι!!!!!!Τα πρωτα μου Χριστουγεννα με τα πολυ αγαπημενα μου κουραμπιεδακια!!!Καλα Χριστουγεννα σε ολες τις ευτυχισμενες γατοκοικογενειες!!!!!!!Χαρουμενοι παντα να ειστε και να παιζετε με τις μπαλες στα δεντρα πιο ηρεμα.....:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?

επίσης καλά χριστούγεννα!:D
και εμείς με το Μαυρούλη θα τα περάσουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παραμονή Χριστουγέννων με γάτες?

καλα χριστουγεννα και παντα ευτιχισμενα! Να ειμαστε ολοι χαρουμενοι ανθρωποι και ζωα!

Σας ευχόμαστε και εμείς Καλά Χριστούγεννα! (προς το παρόν με περσινή χριστουγεννιάτικη φωτό, διότι δεν βρήκαμε την ευκαιρία ακόμα στο φετινό μας χριστουγεννιάτικο δεντράκι..., επιφυλασσόμαστε, όμως!)

306958_109526975822723_100002962644886_65014_1020809011_n.jpg

Καλά Χριστούγεννα να έχετε !!!

Και για μένα θα είναι τα πρώτα μου Χριστούγεννα με Εζελίδιον:D

Καλα και ευτυχισμενα Χριστουγεννα και απο εμας..μεσα απο την καρδια μας.:D

pc110640640x480.jpg

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους τους γατόφιλους από εμένα και τη Ροζαλίτσα και τον Τόμμυ που είμαστε αγκαλίτσα τα τρία μας, απόψε ο μπαμπάς δουλεύει :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back