decadence
Νεοφερμένο μέλος
(3-4 φορες την εβδομαδα θα γινεται αυτο).. σκεφτομαι πως εαν παρω γατακι θα υποφερει μενοντας μονο του τοσες ωρες.εχω διαβασει εδω, πως καποιο γατακι επαθε καταθλιψη και δαγκωνε την ουρα του...να παρω δευτερο γατακι ειναι απιθανο.
τι να κανω τελικα? ειμαι πολυ στεναχωρημενος μπροστα στο ενδεχομενο να μην παρω γατακι.αλλα προκειμενου να υποφερει εκεινο καλυτερα να υποφερω εγω.
πολυ πεσμενος σημερα..φτιαιει ο καιρος..φταινε οι βλακειες που ακουσα..φταις και εσυ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Ισως να είναι καλύτερα να καθυστερήσεις λίγο την υιοθεσία γιατί το γατάκι χρειάζεται παρεούλα και εκπαίδευση-για να μην βρεις ένα σπίτι με σκισμένες κουρτίνες και καναπέδες!!
Κι εγώ δουλεύω πολλές ώρες και μέχρι τα Χριστούγεννα ΟΛΑ τα Σαββατοκύριακα,για το λόγο αυτό προσπαθώ να βρω σπίτι για το γατάκι μου τη Μικα,την οποία είχα βρει στα σκουπίδια πριν 2 μήνες,μέσα σε σακκούλα με τα 3 αδελφάκια της-τα οποία έχουν ήδη υιοθετηθεί.
Φαντάσου ότι έφευγα από τη δουλειά 2 φορές τη μέρα-ευτυχώς είναι δική μας γιατι θα είχα...απολυθεί!!!-για να τα ταίζω με μπιμπερό!
Η Μικα δεν είωαι ευχαριστημένη που μας βλέπει τόσο λίγο και...λυσσάει όταν πάμε σπίτι!!
Κάνε λίγο υπομονή,μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην εργασία σου και να πάρεις γατάκι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ειμαι λιγακι στεναχωρημενος......χθες εμαθα οτι το ωραριο μου ημερησιως θα διαμορφωθει με τετοιο τροπο, που θα φευγω 7 το πρωι απο το σπιτι, και θα ειμαι σπιτι 11 το βραδυ.
(3-4 φορες την εβδομαδα θα γινεται αυτο).. σκεφτομαι πως εαν παρω γατακι θα υποφερει μενοντας μονο του τοσες ωρες.εχω διαβασει εδω, πως καποιο γατακι επαθε καταθλιψη και δαγκωνε την ουρα του...να παρω δευτερο γατακι ειναι απιθανο.
τι να κανω τελικα? ειμαι πολυ στεναχωρημενος μπροστα στο ενδεχομενο να μην παρω γατακι.αλλα προκειμενου να υποφερει εκεινο καλυτερα να υποφερω εγω.
πολυ πεσμενος σημερα..φτιαιει ο καιρος..φταινε οι βλακειες που ακουσα..φταις και εσυ...
Εγω παλι θα σου ελεγα να παρεις κατευθειαν δυο γατακια μαζι και να ασχολεισαι το σαββατοκυριακο περισσοτερο γιατι ετσι κα θα σωσεις ψυχουλες και αν εχεις τα απαραιτητα ( ονυχοδρομιο παιχνιδια, κλειστη τουαλεττα τροφουλες και νερακι και μια φωλιτσα) δεν θα χρειαστουν ιδιαιτερη φροντιδα θα εχουν το ενα το αλλο να παιζουν θα εχουν που και που και σενα και σιγουρα θα ειναι καλυτερα παρα στο δρομο . οσο για τα επιπλα τα μικρακια μαθαινουν αμεσως αν τα βαλεις μια δυο φορες στον ονυχοτριφτη και μετα τα χαιδεψεις και πεις κανενα μη η τα ψεκασεις ενω πανε στον καναπε πχ τσακ το μαθαινουν.
Το θεμα για μενα ειναι αν εχεις ορεξη να προσφερεις εστω το μινιμουμ δηλαδη ιατρικη φροντιδα γιατι αλλιως αν εχεις μονιμα νερακι και φαγακι κ αμμο τα βγαζουν περα μονα τους αν ειναι πανω απο 2 μηνων

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
vicki v.
Δραστήριο μέλος

decadence
Νεοφερμένο μέλος
εαν παρω μονο ενα και φροντισω ωστε να εχει επαρκη τροφη παιχνιδια και νερακι για τις ωρες που θα λειπω? την παρεα μου θα την εχει μολις επιστρεφω. ξερω δεν ειναι αρκετα.αλλα θελω οσο τιποτα ενα γατακι.παντα το ηθελα.σας παρακαλω αλλος με παρομοια εμπειρια ασ μου γραψει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
ολα ασχημα μου πανε σημερα .ολα
δυστυχως δεν υπαρχει περιθωριο για δευτεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
decadence
Νεοφερμένο μέλος
δεν θα βελτιωθει λιγο η κατασταση εαν περνα καπιος γνωστος με ημερησια βαση να το βλεπει? οσες ωρεσ λειπω. θα φροντισω ωστε το μονο που θα του λειπει να ειναι η παρεα μου απο τις 7-11( 3 -4 φορες την εβομαδα)
παω να ξαπλωσω γιατι συνεβει κατι προσωπικο και ειμαι.καληνυχτα σε ολουσ/ες
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Decadence πάρε γατάκι αφού το θες τόσο πολύ, μια ζωούλα θα σώσεις σε τελική. Και στην πορεία το ξανασκέφτεσαι και για δεύτερο.
RedCat
Διάσημο μέλος
ελπίζω να ξημέρωσε μια πιο όμορφη μέρα για σένα, αφού απ'οτι διαβάζω δεν είσαι και στα καλύτερά σου. Αυτό που έχω να σου δώσω σαν συμβουλή είναι, λόγω της ψυχολογικής σου κατάστασης, να μην δεις το γατάκι σαν υποκατάστατο ή σαν ψυχολογικό στήριγμα. Να θυμάσαι ότι αυτό πρέπει να στηρίζεται σε σένα, και όχι εσύ σ'αυτό. Σου επισημαίνω άλλωστε, και φαντάζομαι ότι όλοι στο site θα μπορούν να το επιβεβαιώσουν, ότι οι γάτες επιβαρύνονται πολύ από την άσχημη ψυχολογία του αφεντικού τους.
Θα προτεινα λοιπον να αφήσεις λίγο το χρόνο να περάσει μέχρι να είσαι καλύτερα ψυχολογικά και κατόπιν να πάρεις γατί. Οσον αφορά τις ώρες που απασχολείσαι δεν θα είναι τόσο πρόβλημα, αν του έχεις την άμμο του, μερικά παιχνιδάκια, τροφή, νερό και φυσικά κάποιες συγκεκριμένες ώρες για χάδια και χαρές.
Να φανταστείς ότι εγω τον δικό μου τον μάζεψα 2 μηνών από τον δρόμο και οι ώρες εργασίας μου είναι πολύ περισσότερες από τις δικές σου και σαββατοκύριακα, αλλά τελικά καθώς όλα είναι θέμα συνήθειας, θα μάθει να αρκείται σε αυτό.
Συγνώμη αν αυτό θα το διαβάσεις κάπως αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν θέλεις αυτή τη στιγμή κάποιο γατί αλλά κάτι να σε στηρίζει. Αν όντως ήθελες δεν θα υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Αν κάνω λάθος σου ζητώ και πάλι συγνώμη.
Αν τελικά υιοθετήσεις κάποιο, ευχαρίστως να σε βοηθούσα με πολλές-πολλές συμβουλές.
Σου εύχομαι μια καλή εβδομάδα
Νότα

decadence
Νεοφερμένο μέλος
γατακι ηθελα να υιοθετησω απο περυσι τον ιουνιο , που τολμω να σου ομολογησω ημουν πολυ καλα ψυχολογικα.
.αλλα μια η δουλεια
μια η διακοπες
δεν πηρα.
τις τελευταιες 2 ημερες ειμαι ασχημα
οι ενδοιασμοι που εχω ειναι καθαρα για το πωσ θα νοιωθει το γατακι.
θελω πραγματικα να ειναι χαρουμενο μεσα του. και το βλεπω σαν ανθρωπο που εχει αναγκη απο παρεα οπωσ εμεισ.
σε ποιον θα αρεσε εξαλου
να τον κλεισουν σε ενα διαμερισμα ολη την ημερα, χωρισ παρεα.
το γατακι για εμενα θα ειναι συγκατοικοσ...και το γραφω αυτο χωρις κανενα δισταγμο
και με οση ειλικρινεια με διακατεχει...
RedCat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Και παντα η τηλεοραση και το φως αναμμενα! Μετά πηρα κι άλλο και μετριασα τις τυψεις μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aκόμα και σε χάλια οικονομική περίοδο κατάφερα μια χαρά να φροντίσω τις γατούλες μου. Πιστεψέ με. Δεν θα έχεις κανένα άγχος για το πόσες ώρες λείπεις απο το σπίτι. Aκόμα και μέρες... Θα είναι μια χαρά τα δυό τους. Στο λέω με όλο το θάρρος γιατί έχω την εμπειρία και του να είναι μόνο του και να έχουν παρέα. Kαι αυτές οι 2 περιπτώσεις έχουν επαναλληφθεί στη ζωή μου πολλές φορές. Πάντα είναι το ίδιο. Tώρα πάλι μόνο του, γίνεται. Aπλά όταν γυρνάς, θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί του αρκετά. Στην τελική καλύτερα θα είναι στο δρόμο; Aλλά και πάλι προτείνω να σκεφτείς και για 2ο 
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool