Γατίσια μοναξιά...

Μιλάτε μόνο για την μοναξιά που νιώθουν τα γατιά όταν είναι μόνα τους. Θα ηθελα να πω ότι πιστευω ότι υπάρχουν γατες που προτιμουν την μοναξια απο την παρεα. Μια τετοια είναι και η Μελίνα μου.
Η πλειοψηφία όμως είναι πολύ πιο ήρεμα και κοινωνικά ζωα, όταν έχουν και κάποιο άλλο πλάσμα να τους δίνει σημασία.
Η μοναξιά όμως του 2ποδου όταν ξαφνικά μένει χωρίς το αγαπημενο ή τα αγαπημενα του 4ποδα είναι μεγαλύτερη.
Από χθες που έδωσα τα μωρα για στείρωση, αν και περιμενω να τα έχω πίσω μεχρι το Σάββατο, νιώθω ότι το σπίτι είναι άδειο και εγω μόνη τελειως. Μέχρι που σκέφτηκα να πάρω και ένα από τους άλλους τρεις κάφρους μου, να εχω παρεα. Αλλα είναι τσαμπα ταλαιπωρία για αυτά.
Υπομονη, τι να κάνω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μοναξιά όμως του 2ποδου όταν ξαφνικά μένει χωρίς το αγαπημενο ή τα αγαπημενα του 4ποδα είναι μεγαλύτερη

Πόσο μεγάλη αλήθεια είναι αυτό :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με αφορμή αυτό το τόπικ, σκέφτηκα να γράψω για την γατίσια μοναξιά...γιατι τελικά νομίζω ότι η ιδέα της 2ης γάτας στο σπίτι δεν είναι παρά μία απόφαση, όχι τελικά τόσο τραγική...

είχα κι εγώ τρομακτικές τύψεις για τις ώρες απουσίας μου από το σπίτι που καθώς περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και περισσότερες... μέχρι και το μήνα αυτό θα μπορούσα να βολέψω την κατάσταση αλλά μετα τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα

και ενώ η ευχή της κοπέλας που μου έδωσε τη μουσταρδούλα ήταν 'να πάρεις και 2ο γατάκι' εγώ το σκέφτηκα σαν αδύνατη σκέψη!!

και να που απλά μία πρόταση από ένα μέλος του φόρουμ και μια φωτογραφία με έκαναν να αλλάξω απόψεις!

η ζωή με 2 γάτες είναι πιο εύκολη από τη ζωή με 1 γάτα γιατί τουλάχιστον είσαι ήσυχη για το ότι αυτές οι δύο γίνονται αυτοκολλητάκια και τρελοπαρεάκια! αρκεί να χειριστείς κάπως και τις πρώτες καταστάσεις.... τουλάχιστον να κάνεις μια προσπάθεια

χειρότερη ας το πω αρχή δε μπορούσαμε να έχουμε ως γατο-δύδιμο αλλά καλύτερη εξέλιξη πάλι δε μπορούσαμε να έχουμε

οι γάτες είναι τόσο ευέλικτα πλασματάκια, όσο δείχνει και η ύπαρξή τους
δεν ξέρω αν έχει κανείς εμπειρία από σκυλούκους, αλλά όταν έχεις 1 σκύλο φαντάζομαι ότι ισοδυναμεί με το να έχεις 8 γάτες..... τόσο απόσταση έχουν αυτά τα δύο πλάσματα μεταξύ τους

πραγματικά αγάπησα τόσο πολύ τις γατίτσες γιατί με διευκολύνουν τόσο και ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα βάρος
γι' αυτό σε όσους το σκέφτονται για 2η γατίτσα, προτείνω να μην το πολυσκεφτούν.. γιατί είναι μια ουσιαστική κίνηση και για τις δύο και κάτι που δεν επιβαρύνει καθόλου το σχήμα [εκτός αν υπάρχουν ειδικοί μα πολύ ειδικοί λόγοι]

αυτά τα πολλά από εμάς, αλλά πιστεύω ότι μας συνηθίσατε πλέον με την πολυλογία μας...:lol:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι αποφάσισα στην οικογένεια, πριν από 4 μήνες περίπου, να προσθέσω ένα ακόμα γατάκι. 'Ετσι η οικογένειά μας έχει τρία γατόνια. Και σε διαβεβαιώνω ότι και πάλι το σχήμα (όπως λές και σύ) δεν έχει επιβαρυνθεί καθόλου μα καθόλου:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back