Γατίσιες... ζωγραφιές!

Δεν καταλαβα:confused: Με ποιον; Πως;;;;;;:confused: :)

ο αιλουρος ειναι κτηνιατρος που ασχολειται αποκλειστηκα με γατες.

πολυ ωραιες ειναι οι ζωγραφιες,μπραβο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιάου keep painting. Ο μαντού και εγώ θα είμαστε περήφανοι να έχουμε ένα πορτραίτο του φτιαγμένο απο σένα, όχι μόνο γιατί ζωγραφίζεις καλά, αλλά γιατί αγαπάς το είδος του και αυτό το κάνει μοναδικό.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ έχω μια φωτο του Νααμάν όλο έμπνευση . Θα τη δημοσιεύσω εντός λίγων ημερών

νιαου αντε βρες μεσα στο γκαλερυ μια ωραια φοτο απο την πατουνα κ φτιαξτην να την δωσουμε στο κτηνιατρο που ειπε η αγγελικη

Καινουριες ζωγραφιες!:P Τις ειχα φερει και στη συναντηση αλλα δεν τις ειδατε ολες:) :

Συνημμένα

• DSCN1951.JPG
    DSCN1951.JPG
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSCN1952.JPG
    DSCN1952.JPG
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSCN1954.JPG
    DSCN1954.JPG
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Βρε Νιαου μου εγω δεν ηρθα στη συνάντηση και δεν σε ξερω, αλλά με εχεις λόγο κουφάνει!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: :confused: :confused: :confused:
Μα, τι σε ταϊζανε μικρούλα!!!?????
Τι να πω κορίτσι μου, ειλικρινα εχω αρχισει να πιστευω πως εισαι παιδι φαινόμενο!!! Σε ενα σωρό παιδια της ηλικίας σου διδασκω, αυτο δεν το εχω ξαναδει! Και ο λόγος σου και ο ειρμός της σκεψης σου και τα ταλέντα σου.... Τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλά! Απλά μπράβο σου!!! :up: :up: :up:
Και οι ζωγραφιες πολύ ωραιες! Οταν με το καλό παρω ψηφιακή καμερα και βαλω φωτο θα χαρω ενα πορτραιτο των μικρων μου, αλλά μονο αν πληρωθεις εστω με εκτωση (ελπιζω :D ). Τα μαθηματα ζωης ειναι καλό να τα μαθαινουμε...
:) :) ;)

Βρε Νιαου μου εγω δεν ηρθα στη συνάντηση και δεν σε ξερω, αλλά με εχεις λόγο κουφάνει!!!!! :hmm: :hmm: :hmm: :confused: :confused: :confused:
Μα, τι σε ταϊζανε μικρούλα!!!?????
Τι να πω κορίτσι μου, ειλικρινα εχω αρχισει να πιστευω πως εισαι παιδι φαινόμενο!!! Σε ενα σωρό παιδια της ηλικίας σου διδασκω, αυτο δεν το εχω ξαναδει! Και ο λόγος σου και ο ειρμός της σκεψης σου και τα ταλέντα σου.... Τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλά! Απλά μπράβο σου!!! :up: :up: :up:
Και οι ζωγραφιες πολύ ωραιες! Οταν με το καλό παρω ψηφιακή καμερα και βαλω φωτο θα χαρω ενα πορτραιτο των μικρων μου, αλλά μονο αν πληρωθεις εστω με εκτωση (ελπιζω :D ). Τα μαθηματα ζωης ειναι καλό να τα μαθαινουμε...
:) :) ;)

Σε ευχαριστω πολυ χριστινα!:) :redface: Οποτε θες, εδω ειμαι εγω για να σου κανω το πορτραιτο:) ;) :P

πραγματικα τι την ταιζανε μικρουλα απο ολες τις αποψεις??? αναρωτιεμαι και εγω χριστινα! η νιαου ειναι 2 μετρα! ενιωσα νανος διπλα της!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κι οχι μονο εσυ mimikaki:redface:

Νιάου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι ζωγραφιές!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κι οχι μονο εσυ mimikaki:redface:

Σιγα καλε! :blink: Τι υψος εχετε; Πολυ θα ηθελα το δικο σας υψος!;) :P

εγω ειμαι 1,64:redface: μερικοι ποντοι παραπανω σιγουρα δε θα με χαλαγαν καθολου;) εσυ τι υψος εχεις?

Εγω 1.60.
Και ο φιλος μου ειναι 1.90 και οταν βγαινουμε ειμαστε σαν τον ψιλο και τον/την κοντο/η.:redface:

Νιαου μολις ειδα τις καινουριες ζωγραφιες!! ειναι τελειες!! μπραβο κουκλα μου, κ σ'ανωτερα!! (αν υπαρχουν ;) ) :up: :up: :up: :up: :up: :up:

εγω ειμαι 1,64:redface: μερικοι ποντοι παραπανω σιγουρα δε θα με χαλαγαν καθολου;) εσυ τι υψος εχεις?

Αν θες, σου δανειζω...;) :P :lol: :lol:
1.73 ειμαι και πηγα στο παιδων και λενε οτι θα γινω 1.76!:(
Παπουτσι νουμερο 40 και...μεγαλωνει!:mad:
Δε θα σου αρεσε πιστεψε με Μαριελ!:/: ;)
Τακουνι με τιποτα, παπουτσια θα βρισκω πολυ δυσκολα, ασ' τα να πανε!:mad: :(

Νιαου μολις ειδα τις καινουριες ζωγραφιες!! ειναι τελειες!! μπραβο κουκλα μου, κ σ'ανωτερα!! (αν υπαρχουν ;) ) :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Σε ευχαριστω kellaki μου!:P :) ;) :up:

Αν θες, σου δανειζω...;) :P :lol: :lol:
1.73 ειμαι και πηγα στο παιδων και λενε οτι θα γινω 1.76!:(
Παπουτσι νουμερο 40 και...μεγαλωνει!:mad:
Δε θα σου αρεσε πιστεψε με Μαριελ!:/: ;)
Τακουνι με τιποτα, παπουτσια θα βρισκω πολυ δυσκολα, ασ' τα να πανε!:mad: :(

και εγω 39-40 φοραω.

ολα τα υψη καλα ειναι. Αν ημασταν ολοι ιδιοι θα ηταν πολυ βαρετο. Και εγω 176 ειμαι, τακουνι βαζω δεν εχω προβλημα και ας βλεπω κεφαλια μονο:lol: Βεβαια φτανω ολα τα ψηλα ραφια οποτε σε κτι βοηθαει:lol: :lol: Το μονο προβλημα ειναι τα παπουτσια που σπανια βγαινουν σε 41 νουμερο:hmm:

Sardela και εμείς με το φίλο μου είμαστε το ίδιο αστείο θέαμα!:D
Νιαου και για μένα οι γιατροί έλεγαν ότι θα γίνω πολυυυύ ψηλή κοπέλα....αλλά με είδες!:lol:
Και εγώ 39-40 φοράω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back