Γατίσιες... ζωγραφιές!

Αγγελικη, αυτο το εχεις μεσα στο σπιτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο το εχω μεσα αλλα στους γονεις μου,γιατι οταν παντρευτηκα ο αντρας μου δεν ηθελα να ανεβαινει πουθενα,και επειδη αυτο ηταν αδυνατον,δεν το πηρα μαζι μου!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο για τις γατοζωγραφιές Νιαου! Πάρε και 2 δικές μου της Beauty. Δεν ειναι στο χέρι αλλά Photoshop:/: .

Αχ σε ευχαριστω παρα πολυ Ισμηνη!:( :) Πολυ γλυκο εκ μερους σου...:) :P

να και το δικο μου
IMG_0680-2.jpg

οποτε μπορεις και θες εννοειται!ευχαριστω:D

ΟΚ Αγγελικη!;) Θα σας φτιαξω ολωνων τα πορτραιτα!:D :up:

Παιδιά θυμάστε που μου είπατε να συνεργαστώ με τον Αίλουρο; Αυτό δε γίνεται, όμως κοιτάχτε εδώ:redface: :) :
Αίλουρος-Γατολόγιο-Νιαουρίσματα-Καλλιτεχνόγατα-Φένια:redface:

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Χάζεψα μικρή είσαι το κάτι άλλο χίλια μπράβο:) :)

ποπο!! φοβερες ζωγραφιες στην αρχη νομιζα πως ηταν πινακες!! εχεις πολυ ταλεντο:up: :eek: :hello:

ποπο!! φοβερες ζωγραφιες στην αρχη νομιζα πως ηταν πινακες!! εχεις πολυ ταλεντο:up: :eek: :hello:

Ευχαριστώ μελινάκι:redface:
Πάλι καλά που ακούω καλά λόγια από σας γιατί το μόνο που ακούω συνέχεια είναι απιτήσεις και απαιτήσεις, και πως δεν προσπαθώ αρκετά και πως δεν συγκεντρώνομαι...:(

Ευχαριστώ μελινάκι:redface:
Πάλι καλά που ακούω καλά λόγια από σας γιατί το μόνο που ακούω συνέχεια είναι απιτήσεις και απαιτήσεις, και πως δεν προσπαθώ αρκετά και πως δεν συγκεντρώνομαι...:(

Αυτα τα λενε γιατι μπορεις ακομα καλυτερα! Βεβαια ενα μπραβο πρωτα θα ηταν πολυ καλυτερο!! Μπραβοοοοοο!!!!! Το φωναζουμε εμεις εδω μην σε νοιαζει :up: :up:

Αυτα τα λενε γιατι μπορεις ακομα καλυτερα! Βεβαια ενα μπραβο πρωτα θα ηταν πολυ καλυτερο!! Μπραβοοοοοο!!!!! Το φωναζουμε εμεις εδω μην σε νοιαζει :up: :up:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:
Ευχαριστώ:redface: :)

:) :) :) :) Καλημέρα μικρό μου και χρόνια πολλά να σε χαίρονται οι γονείς σου.Βλέπω ότι κάνεις παράπονα για τους γονείς σου.Σαν μάνα και εκπαιδευτικός θα σου μιλήσω,έχεις κάτσει να συζητήσεις με τους γονείς σου για το τι θέλεις εσύ να κάνεις στη ζωή σου και τι περιμένουν εκείνοι από σένα;Είσαι ένα πολυτάλαντο παιδί γεμάτο καλοσύνη αν έχεις και γερά επιχειρήματα δεν υπάρχει λόγως για στεναχώριες.:cool: :cool: :cool:

:) :) :) :) Καλημέρα μικρό μου και χρόνια πολλά να σε χαίρονται οι γονείς σου.Βλέπω ότι κάνεις παράπονα για τους γονείς σου.Σαν μάνα και εκπαιδευτικός θα σου μιλήσω,έχεις κάτσει να συζητήσεις με τους γονείς σου για το τι θέλεις εσύ να κάνεις στη ζωή σου και τι περιμένουν εκείνοι από σένα;Είσαι ένα πολυτάλαντο παιδί γεμάτο καλοσύνη αν έχεις και γερά επιχειρήματα δεν υπάρχει λόγως για στεναχώριες.:cool: :cool: :cool:

Όχι καλέ! Δε μου κάνω παράπονα για τους γονείς μου! Η κυρία της ζωγραφικής μου, η κυρία του πιάνου μου κτλ κτλ όλο λένε ότι δεν προσπαθώ, δεν συγκεντρώνομαι κτλ κτλ (σε μενα) και μετά λένε στους γονείς μου πώπω τι παιδί είναι αυτό! κτλ κτλ......:( :/:
Μονο σε μένα κάνουν παράπονα:blink: :confused:

:) :) :) Αυτό το κάνουν γιατί ξέρουν ότι δεν δίνεις το 100% τις 100% που βλέπουν ότι έχεις.Το κάνουμε σε εγαλύτερα παιδιά σαν σένα για να συνεχίσουν την προσπάθεια.Κάπιες φορές λέγοντας μπράβο το παιδί σταματά την προσπάθεια,και καμία φορά υπάρχει και πτώση της απόδοσης τους.Πάντως και το μπράβο χρειάζετε για να παίρνει τα πάνω του το παιδί.:lol: :lol: :lol: :lol: Άβυσσος η ψυχή των δσκάλων έχεις ακούσει και για το΄Αριστα είναι μόνο για το Θεό υπάρχουν και τέτοιοι:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :lol: :P

Πολυ ωραιες ζωγραφιες! :up: Μου αρεσουν πολυ!

Πολυ ωραιες ζωγραφιες! :up: Μου αρεσουν πολυ!

Ευχαριστώ:redface:
Τώρα πρόσφατα έφτιαξα και μια ζωγραφιά με πολλά γατάκια πάνω σε έναν κορμό δέντρου:) Θα βάλω φωτό μόλις μπορέσω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back