MARKOS1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη στεναχωριέσαι βρε χαζούλι ολα θα πανε καλά. Όταν βρήκα εγω τον δικό μου περιπου στην ιδια ηλικία, μου έκανε τα ιδια(αφου πρωτα συνηλθε γιατι τον βρήκα σε άθλια κατάσταση). ............................... Εμένα έμπαινε στην ντουλάπα για παράδειγμα. Και μύριζε τη μυρωδιά μου, και κρυβόταν.
Έτσι μου λέει και μια φίλη που έχει 6 γάτες και βρήκε ένα άλλο αδεσποτούλι και θέλει να το πάρω και τώρα το ακούω και από εσένα και ηρεμώ.
Αγαπάω τόσο πολύ τις γάτες και πήρα το γατούλι και για να το σώσω και για να του δώσω αγάπη και φανταζόμουν ότι θα μπορώ να τον χαιδεύω και να τον παίρνω όταν θέλει και αγκαλίτσα. Με ηρεμεί αφάνταστα αυτό και γίνομαι χαλί να με πατήσουν.
Και αντιμετωπίζω το θυμό και τρελλένομαι...
γιατί το αγαπάω το γατούλι. Να φανταστείτε προχθές κόντεψε να πνιγεί και τρελλάθηκα. Είχα ρούχα πλυμμένα επάνω στην καρέκλα για σίδερο και τράβηξε ένα φόρεμα και μπλέχτηκε πολλές φορές από την τιράντα του και πνιγόταν...Μόλις ξεκίνησα να γράφω γι' αυτό , νιαούρησε γιατί μπλέχτηκε πάλι στο λαιμό από το κουβάρι που παίζει...τι να πω, τέτοια σύμπτωση!
Αυτό που τράβηκες εσύ είναι χειρότερο...πόσο μηνών ηρέμησε;
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραία ιδέα!Η βιβλιοθήκη δεν συναρμολογείται;Μήπως θα ήταν πιο ευκολο να τη βγάλεις κομματιαστά;
Όχι είναι όλη μαζί δυστυχώς. Θα περιμένω αναγκαστικά όταν θα βρω κάποιον γεροδεμένο...
μήπως να ψάξω να είναι και γατόφιλος...; 
moukelis
Επιφανές μέλος

MARKOS1
Νεοφερμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμ...γατόφιλος,γεροδεμένος και εμφανισιμος φαντάζομαι...Αγόρια του σάιτ που είστε;![]()
Ναι καλέ...μην κάθομαι να ψάχνω και χάνω χρόνο...
που έχετε εξαφανιστεί όλοι; 
Μυρίζει μανούλα!! Κάτι τέτοια θα σε αποζημειώσουν για ολα τα betadin που έχεις ξοδέψει!!![]()
Όντως έτσι είναι. Και πολύ το χαίρομαι. Μα το βλέπω να κοιμάται και είναι σαν μωράκι. Και αυτό το χρρρρ....όταν κοιμούνται με τρελλαίνει. Πεθαίνω!

MARKOS1
Νεοφερμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγόρασα ψεκαστήρι και κάνει καλή δουλειά όταν μουλαρώνει...
Όμως σήμερα μου έκανε το εξής. Έτρωγα έτοιμο φαγητό από εστιατόριο στον καναπέ με δίσκο και φυσικά ήθελε να μπει στον δίσκο, παρ' όλο που μόλις τον είχα ταίσει.
Του έβαλα σε χαρτοπετσέτες στο πάτωμα κρέας και έφαγε ελάχιστο. Ξαναερχόταν και ήθελε να φάει μέσα από το δίσκο, οπότε ήρεμα και ωραία του έδειχνα το δικό του, το οποίο και μύριζε και έσκαβε δίπλα του, όπως κάνουν στην άμμο.
Σε κάποια στιγμή τον βλέπω να σκάβει σε άλλο μέρος του χώρου και τον πηγαίνω γρήγορα στην λεκάνη του, αλλά τίποτα. Γυρίζοντας είδα ότι είχε ήδη ουρήσει ( και δεν το είδα πιο νωρίς) μέσα σε ένα πλαστικό καπάκι από ένα κλειστό σπιτάκι που διέλυσε και λίγο στο πάτωμα...
Και ενώ το καθάρισα με χλωρίνη, πάει συνεχώς στο πάτωμα και κάνει ότι τα σκεπάζει...Δεδομένου ότι μόνο στην αρχή μου είχε λερώσει και είναι πλήρως προσανατολισμένος στο που είναι η τουαλέτα του, γιατί λέτε να το έκανε αυτό; Από αντίδραση που δεν τον άφησα να φάει μέσα από το δίσκο;

Επίσης το keep-off που πήρα βρωμάει και κόντεψα να μείνω όταν το χρησιμοποίησα. Υπάρχει κάτι άλλο απωθητικό που να μην μυρίζει;
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σήμερα άρχισε μια να ακούει και μια όχι. Αναλόγως τα κέφια του!
Όμως σήμερα μου έκανε το εξής. Έτρωγα έτοιμο φαγητό από εστιατόριο στον καναπέ με δίσκο και φυσικά ήθελε να μπει στον δίσκο, παρ' όλο που μόλις τον είχα ταίσει.
Του έβαλα σε χαρτοπετσέτες στο πάτωμα κρέας και έφαγε ελάχιστο. Ξαναερχόταν και ήθελε να φάει μέσα από το δίσκο, οπότε ήρεμα και ωραία του έδειχνα το δικό του, το οποίο και μύριζε και έσκαβε δίπλα του, όπως κάνουν στην άμμο.
Σε κάποια στιγμή τον βλέπω να σκάβει σε άλλο μέρος του χώρου και τον πηγαίνω γρήγορα στην λεκάνη του, αλλά τίποτα. Γυρίζοντας είδα ότι είχε ήδη ουρήσει ( και δεν το είδα πιο νωρίς) μέσα σε ένα πλαστικό καπάκι από ένα κλειστό σπιτάκι που διέλυσε και λίγο στο πάτωμα...Και ενώ το καθάρισα με χλωρίνη, πάει συνεχώς στο πάτωμα και κάνει ότι τα σκεπάζει...
Δεδομένου ότι μόνο στην αρχή μου είχε λερώσει και είναι πλήρως προσανατολισμένος στο που είναι η τουαλέτα του, γιατί λέτε να το έκανε αυτό; Από αντίδραση που δεν τον άφησα να φάει μέσα από το δίσκο;
Επίσης το keep-off που πήρα βρωμάει και κόντεψα να μείνω όταν το χρησιμοποίησα. Υπάρχει κάτι άλλο απωθητικό που να μην μυρίζει;
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος![]()
Λες;
Πάντως τώρα κοιμάται στην αγκαλιά μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Βούτηξε τα πόδια στη χλωρίνη και τα έγλυψε, οπότε φοβάμαι μήπως πάθει κάτι.
αφήστε που βρωμάει χλωρίνη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Άλλη φορά παχύρρευστη χλωρινη...Επειδή έριξα πολύ χλωρίνη και πιο δίπλα από το λέρωμα, μήπως και είχε πατήσει και λερώσει, πάθαμε το εξής.
Βούτηξε τα πόδια στη χλωρίνη και τα έγλυψε, οπότε φοβάμαι μήπως πάθει κάτι.αφήστε που βρωμάει χλωρίνη...
Ξέπλυνέ το καλα τα πατουσάκια και παρακολούθησέ τον.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε κάποια στιγμή τον βλέπω να σκάβει σε άλλο μέρος του χώρου και τον πηγαίνω γρήγορα στην λεκάνη του, αλλά τίποτα. Γυρίζοντας είδα ότι είχε ήδη ουρήσει ( και δεν το είδα πιο νωρίς) μέσα σε ένα πλαστικό καπάκι από ένα κλειστό σπιτάκι που διέλυσε και λίγο στο πάτωμα...Και ενώ το καθάρισα με χλωρίνη, πάει συνεχώς στο πάτωμα και κάνει ότι τα σκεπάζει...
Δεδομένου ότι μόνο στην αρχή μου είχε λερώσει και είναι πλήρως προσανατολισμένος στο που είναι η τουαλέτα του, γιατί λέτε να το έκανε αυτό; Από αντίδραση που δεν τον άφησα να φάει μέσα από το δίσκο;
Ωραια καλα πας αρχιζετε και ηρεμειτε, λιγο προσοχη με τις χλωρινες μονο
MARKOS1
Νεοφερμένο μέλος
Κάτσε να ελέγξω! One step at a time
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
.......Οπότε με αυτή την κίνηση μου έλεγε : πφφφφ σαν τα κακα μου μυρίζει, πως το τρώς.." Στο δίσκο κατα την άποψή μου ήθελε να ανέβει απο περιέργεια. Σου λέει αυτή δεν ασχολείται άλλο μαζί μου παρά με αυτό το τετράγωνο πράγμα.. Μα γιατί!Κάτσε να ελέγξω! One step at a time
![]()
Μα και το δικό του φαγητό πολλές φορές κάνει ότι το σκεπάζει! Τι του μυρίζει άσχημα, αφού αυτό τρώει καθημερινά;

Όσο για το φαγητό, δεν τολμώ να φάω, μπαίνει κυριολεκτικά μέσα στο πιάτο...

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
;
Να τον δείτε να μαλώνει με το ψεκαστήρι...
Πηγαίνει και το γρατσουνάει, το δαγκώνει και του κάνει χχχχ.....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool