zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
02-09-08
22:00
Ωραια καλα πας αρχιζετε και ηρεμειτε, λιγο προσοχη με τις χλωρινες μονο
Υασμίν εντέλλει μέρα με τη μέρα είναι και καλύτερα το γατουλίνι. Προσπαθώ το απασχολώ και με άλλα πράγματα και άρχισε να δείχνει βελτίωση. Μόνο στην πολυκατοικία δεν θέλει να πλησιάζω και κάνει χχχ....
μάλλον θέλει να μου δείξει ότι ειναι ο χώρος του, τον οποίο λατρεύει. Σε ευχαριστώ δημόσια για όλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
02-09-08
22:03
Ελα βρε να σαι καλα μακαρι να δουκμε ωραιες σας φωτο σε λιγο καιρο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο nikosxeng αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
02-09-08
23:23
ανάλογη πεερίπτωση και η γατούλα μου...
βελτιωση βλέπω, μέρα με την μέρα...
πολύ μεγάλη από τότε που τις έδωσα
ένα ολόκληρο ψαράκι βραστό για τρείς μέρες...
τώρα δεν ξέρω, αλλά το να το χαϊδεύω στον ύπνο του, δεν...
ήταν αυτό που απεχθανόμουν πιό πολύ από όλα μικρός να μου κάνουν...
βελτιωση βλέπω, μέρα με την μέρα...
πολύ μεγάλη από τότε που τις έδωσα
ένα ολόκληρο ψαράκι βραστό για τρείς μέρες...
τώρα δεν ξέρω, αλλά το να το χαϊδεύω στον ύπνο του, δεν...
ήταν αυτό που απεχθανόμουν πιό πολύ από όλα μικρός να μου κάνουν...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
02-09-08
23:53
Ναι βελτιώνονται σιγά -σιγά, αλλά επειδή δεν τον άφησα πριν λίγο 2 φορές να θυλάσει, θύμωσε απερίγραπτα και πάει και μου γρατσουνάει τον καναπέ και δεν ακούει στο μη...να φανταστείτε μόνο με πολύ ψέκασμα και με το ζόρι τον κατέβασα.
Αχ, αυτό το πείσμα του...
Αχ, αυτό το πείσμα του...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum