Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Οκ Κάλλια, η πρόταση έγινε! Και το όνομα αυτής ΜΠΙΖΟΥ ! :loveangel
Αναμένουμε τώρα την απάντηση της κοκόνας... (σιγά μην πει όχι στον Μύτσα μας :pfff: )
Μύτσα μου , Μυτσούλη μου, εγώ για πάρτη σου ό,τι θες! :D

Ρε παιδιά, μ'αυτά και μ'αυτά, με τα προξενιά και τα συνοικέσια, θα με φαντάζεστε σαν την προξενήτρα του μπακαλόγατου! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hehe: Πάλι εσύ θα την πληρώσεις Γιάννη!
Δεν σε βλέπω να κλείνεις μάτι !

Πάρης:
μη μένεις ξάγρυπνη γιατί ο μπαμπάς σου θα γίνει ράκος.

Έρωτες τέκνων παιδεύουσι γονείς

Χιονάτη προς Πάρη : :redface::redface: Καλημέρα Παρούλη μου

Χιονάτη προς Μύτσα: Μυτσουλάκο μου σου εύχομαι την καλύτερη τύχη

Χιονάτη προς Casper:

Κασπεράκο μου ελπίζω να μη σε στεναχώρεσα, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις. Από τις 20 του Σεπτέμβρη που γνωριστήκαμε ένα μήνυμα δεν πήρα από εσένα. Οι μέρες περνούσαν και η στεναχώρια μου ήταν τόσο μεγάλη που ότι κονσέρβα σε σαρδέλα κρέας και τόνο έβλεπα ορμούσα να τα φάω. Ευτυχώς ο μπαμπάς με προλάβαινε. Ζούσε κι αυτός το μαρτύριο μου. Τα τριγλυκερίδια του ανέβηκαν στα ύψη και ξεπέρασαν τα CDS των ελληνικών ομολόγων και το ουρικό του οξύ ξεπέρασε τη βαθμολογία ενός καλού μαθητή. Έπρεπε να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας ανέμελη όπως παλιά. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χιονάτη προς Casper:

Κασπεράκο μου ελπίζω να μη σε στεναχώρεσα, δεν πιστεύω να με παρεξηγήσεις. Από τις 20 του Σεπτέμβρη που γνωριστήκαμε ένα μήνυμα δεν πήρα από εσένα. Οι μέρες περνούσαν και η στεναχώρια μου ήταν τόσο μεγάλη που ότι κονσέρβα σε σαρδέλα κρέας και τόνο έβλεπα ορμούσα να τα φάω. Ευτυχώς ο μπαμπάς με προλάβαινε. Ζούσε κι αυτός το μαρτύριο μου. Τα τριγλυκερίδια του ανέβηκαν στα ύψη και ξεπέρασαν τα CDS των ελληνικών ομολόγων και το ουρικό του οξύ ξεπέρασε τη βαθμολογία ενός καλού μαθητή. Έπρεπε να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε τη ζωή μας ανέμελη όπως παλιά. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:.....και μεσα στην επικαιροτητα η χιονατη...

Βρε τρελοκομεία!!!έχω πεθάνει στα γέλια!!!:D:clapup:Το θεματάκι είναι από τα πιο διασκεδαστικά που έχω διαβάσει!!Άντε να μεγαλώσει λίγο ο Elvis να δούμε ποια θα γλυκοκοιτάξει...;)

Εδώ είμαι και εγώ μη με ξεχνάτε:( θέλω και εγώ γαμπρό όμορφο και κοτσονάτο παρακαλώ :redface: γιατί η μαμά μου η τρελιάρα εκτός από τον μπουρούκο το γέρο το σκύλο που αναμάζεψε φιλοξενεί τώρα και τέσσερα τρελά κουτάβια και πάνε να με τρελάνουν εδώ μέσα σας παρακαλώ πολύ ζητείται σωτήρας να με πάρει από αυτό το τρελάδικο, θέλω να ζήσω στιγμές ρομαντικές κάτω από το σεληνόφως σε παγκάκι στο λιμάνι να χαζεύουμε τη θέα του φάρου και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον....

Εδώ είμαι και εγώ μη με ξεχνάτε:( θέλω και εγώ γαμπρό όμορφο και κοτσονάτο παρακαλώ :redface: γιατί η μαμά μου η τρελιάρα εκτός από τον μπουρούκο το γέρο το σκύλο που αναμάζεψε φιλοξενεί τώρα και τέσσερα τρελά κουτάβια και πάνε να με τρελάνουν εδώ μέσα σας παρακαλώ πολύ ζητείται σωτήρας να με πάρει από αυτό το τρελάδικο, θέλω να ζήσω στιγμές ρομαντικές κάτω από το σεληνόφως σε παγκάκι στο λιμάνι να χαζεύουμε τη θέα του φάρου και να κάνουμε σχέδια για το μέλλον....
Χμ....:hmm: έχουμε και λέμε.... Τί έχουμε σε κοτσονάτο, τί έχουμε σε κοτσονάτο....:hmm: Αχά!
Ντάμπο! Ένα αρρενωπό, πρώην αλανιάρικο αγόρι απαράμιλλης ομορφιάς...
Ρόδος-Χανιά είναι κοντά.... :whistle:
Και μιλάμε για πολύ βαρβάτο αρσενικό :bot: , όχι μα@@κίες... Κοίτα ύφος αντρουά! Κοίτα τί εκπέμπει αυτός ο άντρας! Εδώ τον βρίσκεις
attachment.php

Θα πάνε τα παιδιά να φάνε ωραία μπουγάτσα στο λιμάνι, να πιούνε τη ρακί τους, και να τα πούνε....

Επίσης , στο ίδιο μπρουτάλ στυλάκι έχουμε
image.php
τον Ντίσνεϊ...
Πρώην αλανιάρης, αλλά και τώρα βγαίνει τις τσάρκες του με σαμαράκι.:hehe:
Πολύ σουξεδιάρικο αγόρι.
Κύπρος -Χανιά είναι κοντά... :whistle:
xmas-eve10017.jpg

Βλέπεις ύφος ¨δεν σηκώνω και πολλά-πολλά¨;;;
Στην πράσινη χαριτωμενιά στο λαιμουδάκι μη δίνεις σημασία....έχει μια τρελλή μάνα που του χαλάει συνεχώς το image! :crazy:
Εδώ το βρίσκεις το ντζιπριακό παλικάρι μας!
Θα φάτε τα χαλούμια σας , θα πιείτε τα ρακόμελά σας και θα τα πείτε...

Και εμένα, αν και δεσμευμένος (με τη στριτζοντίβα μελίνα) αλλά σε διάσταση, επέτρεψέ μου να είμαι απλός και ταπεινός πλατωνικός θαυμαστής σου...
u084-1.jpg
-Αχιλλέας :inlove:

Βρε τρελοκομεία!!!έχω πεθάνει στα γέλια!!!:D:clapup:Το θεματάκι είναι από τα πιο διασκεδαστικά που έχω διαβάσει!!Άντε να μεγαλώσει λίγο ο Elvis να δούμε ποια θα γλυκοκοιτάξει...;)

:whistle: Ας κοιτάξει προς μελένια μεριά.....:whistle:
ii068.jpg

Κορίτσι πανέμορφο,πανεμορφότατο , μελένιο όνομα και πράμα, φινετσάτο, ντίβα , εκλεπτισμένη, εκλεκτική, με μια σνομπαρία απαραίτητη όπως της αρμόζει....:pfff:
Εδώ θα την βρεις... :D
Γρήγορα γιατί την διεκδικούν και κάτι Μανιάτες!! :ropalo:

Πω πω τώρα με μπερδέψατε την καημένη:redface: ποιον απ'όλους να διαλέξω που είμαι και άβγαλτο κορίτσι :P? Να πάω προς Ρόδο μεριά ή Κύπρος? Ή και Αθήνα που είναι η αδυναμία της μαμάς μου? Βασικά μια όμορφη και έξυπνη γατούλα τι θα έκανε... θα τους έδινε μια ευκαιρία και μετά θα διάλεγε τον καλύτερο πιστεύω:redface: σωστά? Πρέπει μου φαίνεται να συμβουλευτώ τη μαμά μου:redface:

Mπράβο ρε Μαρίνα και μου κλαιγόταν ο Εlvis ότι δεν βλέπει καμιά στην ηλικία του και δεν μπορούσα να τον ηρεμήσω!!!:D
ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ,Η ΜΕΛΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!! Μyrtle ακούς?εδώ θα μείνει η Μελένια μια που βρήκε αγόρι!!...αν δεν μας δώσετε χυλόπιτα βέβαια!!!:whistle:

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

:eek:

Καλέ! Παντρεύουν την κόρη μου χωρίς εμένα;;; :hmm:

Elvis, ε; Το ναζιάρικο ασπρομαυράκι με τις ωραίες φωτογραφίες και τις χαριτωμενιές... Χμμμ... Νομίζω πως της κόρης μου ήδη της έκλεψε την καρδιά, αλλά εγώ σαν αυστηρή μαμά, θα ήθελα μια ερωτική εξομολόγηση, για να πειστώ για τα ειλικρινά αισθήματα του Έλβις και να δώσω την ευχή μου (αμ πως η Χιονάτη, καλύτερη είναι; :P)

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά....θα το κάνω. :hehe:

Ο μικρός μου Ντάμπο είναι ελεύθερο αλάνι ακόμα και δεν θέλει δεσμεύσεις προς το παρόν.
Άσε που έχει βάλει στο μάτι την γάτα των απέναντι. Που τον χάνεις που τον βρίσκεις στο παράθυρο να την ατενίζει είναι. :lol:

Άκουσα παράπονα από κανέναν; :shifty:
Αν ναι, το βλέμμα του μικρού μου προς απάντηση σας. :pfff:

DSC01776-1.jpg

:hehe:

:(:(:(:(:(:(:(

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Καλησπέρα..
Παιδιά, εμείς εδώ έχουμε 3(!!!!) κορίτσια που περιμένουν να αποκατασταθούν..
Όποιος αρέσκεται στις "δύσκολες" αγάπες, μπορεί να επιλέξει την Αλέκα..
Όποιος πάλι ψάχνει για συντροφικότητα, κατανόηση και γαλήνη στη σχέση του, μπορεί να επιλέξει την Αγάπη..
Όποιος τέλος αναζητά κάτι πιο τρελιάρικο, περιπετειώδες και...ίσως λίγο πιο εφήμερο, μπορεί να επιλέξει τη Νεφέλη

Όσοι πιστοί...προσέλθετε:)

Όπως και στους ανθρώπους, έτσι και στις γάτες, απ'ότι βλέπω γυναίκες έχουμε μπόλικες... :hmm:
Στ'αγόρια υπάρχει το πρόβλημα...:hmm:
Λειψανδρία ΚΑΙ στις γάτες...:P

Καλησπέρα..
Παιδιά, εμείς εδώ έχουμε 3(!!!!) κορίτσια που περιμένουν να αποκατασταθούν..
Όποιος αρέσκεται στις "δύσκολες" αγάπες, μπορεί να επιλέξει την Αλέκα..
Όποιος πάλι ψάχνει για συντροφικότητα, κατανόηση και γαλήνη στη σχέση του, μπορεί να επιλέξει την Αγάπη..
Όποιος τέλος αναζητά κάτι πιο τρελιάρικο, περιπετειώδες και...ίσως λίγο πιο εφήμερο, μπορεί να επιλέξει τη Νεφέλη

Όσοι πιστοί...προσέλθετε:)
Φωτογραφίες κυρία μου των δεσποινίδων θέλουμε!
Καλά και τα ψυχικά χαρίσματα, αλλά κοιτάμε και εμφάνιση! :P

Πάει ο ένας ούτε ένα ραντεβουδάκι δεν πρόλαβα αχ βρε θεία Μαρίνα τον χάσαμε τον γαμπρό:(:(:(:(
Μου φαίνεται θα διαλέξω το καμάρι σου και ας τον μοιράζομαι με τη Μελίνα, στο κάτω κάτω έχει και αυτή την ίδια απαράμιλλη ομορφιά με μένα οπότε δεν με χαλάει να μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα:redface:

:whistle: Ας κοιτάξει προς μελένια μεριά.....:whistle:
ii068.jpg

Κορίτσι πανέμορφο,πανεμορφότατο , μελένιο όνομα και πράμα, φινετσάτο, ντίβα , εκλεπτισμένη, εκλεκτική, με μια σνομπαρία απαραίτητη όπως της αρμόζει....:pfff:
Εδώ θα την βρεις... :D
Γρήγορα γιατί την διεκδικούν και κάτι Μανιάτες!! :ropalo:

:eek:

Καλέ! Παντρεύουν την κόρη μου χωρίς εμένα;;; :hmm:

Elvis, ε; Το ναζιάρικο ασπρομαυράκι με τις ωραίες φωτογραφίες και τις χαριτωμενιές... Χμμμ... Νομίζω πως της κόρης μου ήδη της έκλεψε την καρδιά, αλλά εγώ σαν αυστηρή μαμά, θα ήθελα μια ερωτική εξομολόγηση, για να πειστώ για τα ειλικρινά αισθήματα του Έλβις και να δώσω την ευχή μου (αμ πως η Χιονάτη, καλύτερη είναι; :P)
''Αγαπημένη μου Μελένια..αχ..λέω μονο το όνομα σου και λιώνω από τη γλύκα,σε βλέπω και βουρκώνω γιατί είσαι τόσο όμορφη που δεν πιστεύω στα τσαχπίνικα πράσινα ματάκια μου!!:redface:
Θέλω να τρίψω το μάυρο γενάκι μου (που με κάνει πολύ rock) στην μουσουδίτσα σου και να σε αρχίσω στα γλειψίματα μέχρι να μην αντέχω άλλο!!:redface:
Αχ Μελένια..με κάνεις και ντρέπομαι γιατί σε έχω ερωτευτεί τόσο που μέχρι και τη μαμά μου παρακάλεσα για να μην φύγεις να σε φιλοξενησει στο μικρό μας σπιτάκι!
Αααααχ..αυτά τα μάτια σου!!αααααχχχχ...το υπέροχο γούνινο κορμάκι σου...με κάνει να παραληρώ και να πέφτω πάνω στα πλήκτρα του Η/Υ όποτε βλέπω αυτή ειδικά τη φωτογραφία!!!
Μέχρι και τη Τuca το ποντικάκι που ζω μαζί του παραμέλησα για να βλέπω την όμορφη φιγούρα σου στην οθόνη του υπολογιστή.
Αλλά,πρέπει να ξέρεις και αυτό:ζηλεύω ψιψίνα μου,ζηλεύω όταν κοιμάσαι με τους άλλους στο ίδιο κρεβάτι..ελπίζω να με ερωτευτείς και εσύ και να ηρεμήσω λιγάκι όταν θα ξέρω ότι έχεις μάτια μόνο για μένα..
Περιμένω σύντομα νέα σου για να ροκάρουμε τον κόσμο μαζί..Εσύ ντελικάτη δίπλα μου και εγώ να σε προστατεύω περήφανος που σε έχω!!
Σου στέλνω ψιψινοφιλιά!!!!
''

Νομίζω μετά από αυτό συμπεθέρα θα πάρουμε το οκ!;)

Πάει ο ένας ούτε ένα ραντεβουδάκι δεν πρόλαβα αχ βρε θεία Μαρίνα τον χάσαμε τον γαμπρό:(:(:(:(
Μου φαίνεται θα διαλέξω το καμάρι σου και ας τον μοιράζομαι με τη Μελίνα, στο κάτω κάτω έχει και αυτή την ίδια απαράμιλλη ομορφιά με μένα οπότε δεν με χαλάει να μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα:redface:
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη! :lol:
8_003_-.jpg

Φιλενάδα πολύ καλά το σκέφτηκες!:clapup:
Να κάνουμε γατοτρίγωνο πανοράματος, βαρέθηκα τις συμβατικές γατοσχέσεις!:redface:
Και με κολακεύει ιδιαιτέρως που ο Αχιλλέας μου (μας πλέον) έχει μια τόσο όμορφη catάκτηση!
Και εγώ απέκτησα μια φιλενάδα που θα με catαλαβαίνει! :kissing:

8_002-.jpg

Σας αγαπώ!!!!! :redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:
Επιτέλους ανοιχτόμυαλες προχώ γυναίκες!!:popcorn:

'
Θέλω να τρίψω το μάυρο γενάκι μου (που με κάνει πολύ rock) στην μουσουδίτσα σου

αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα!!!!
Είσαι ροκαμπίλικο αγόρι εσύ!! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back