Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλέρτ, γατομπερδέματα!!!

Ακριβώς!!!:D
Ευτυχώς που ο μπαμπάς μου είναι αυστηρός και δεν αφήνει τη τρελή τη μαμά μου να μου φορέσει διάφορα για να με κάνει πιο rock!!!
Βέβαια ψάχνει παντού..ακόμα να βρεί ένα κολάρο με νεκροκεφαλές ...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε, συμπεθέρα, μετά από τέτοια γατοερωτική εξομολόγηση, πώς να σου το αρνηθώ το κορίτσι! Δικό σας και το κορίτσι και η ευχή μου! Άλλωστε αν δεν σου την έδινα, μάλλον θα είχαμε βραδινά σκασιαρχεία μιας και ο μικρός σου Έλβις την έκλεψε την καρδιά της μικρής μου! Κάθεται με τις ώρες μπροστά από το πισι και χαζεύει τις φωτό του αναστενάζοντας! Τι; Δεν με πιστεύετε; Ορίστε:

dscn3648y.jpg

Αγαπημένε μου Έλβις,
μην ανησυχείς για τους άντρες που με περιτριγυρίζουν.
Είναι αδελφάκια μου και δεν κινδυνεύεις καθόλου από αυτούς!
Άλλωστε εγώ σε όλους βγάζω μια ξυνίλα...
Μόνο σε σένα θα είμαι βούτυρο...
:inlove: You're my special one!
Love is in the air! :loveangel

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τότε αγαπημένη μου σου αφιερώνω και αυτό το τραγούδι!!!;)

https://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw&ob=av2e

πόσο χαίρομαι που τώρα έχουμε μια φωτο μαζί!!!

Όπως και στους ανθρώπους, έτσι και στις γάτες, απ'ότι βλέπω γυναίκες έχουμε μπόλικες... :hmm:
Στ'αγόρια υπάρχει το πρόβλημα...:hmm:
Λειψανδρία ΚΑΙ στις γάτες...:P

Μαρίνα, μην ακούω τέτοια! Μην ξεχνάς ότι εγώ έχω ακόμα 2 ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ διαθέσιμους! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! :P

Μου φαίνεται θα διαλέξω το καμάρι σου και ας τον μοιράζομαι με τη Μελίνα, στο κάτω κάτω έχει και αυτή την ίδια απαράμιλλη ομορφιά με μένα οπότε δεν με χαλάει να μοιραζόμαστε τον ίδιο άντρα:redface:

Να κάνουμε γατοτρίγωνο πανοράματος, βαρέθηκα τις συμβατικές γατοσχέσεις!:redface:
Και με κολακεύει ιδιαιτέρως που ο Αχιλλέας μου (μας πλέον) έχει μια τόσο όμορφη catάκτηση!

Επιτέλους ανοιχτόμυαλες προχώ γυναίκες!!:popcorn:

Σόδομα και Γόμορα. Φωτιά θα πέσει να κάψει αυτό το ποστ. :wall::wall::wall:
Μαρία έχασες τον έλεγχο ??? Τι θα πουμε στους moderators τώρα?? :teasing:

Μαρίνα πρόσθεσε στο τίτλο του ποστ και τη λέξη "γατοχαρέμια"

Ροζαλία +Μελένια + Αχιλλέας = LOVE FOR EVER :kissing::kissing::kissing::kissing:

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

αχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!
Το χρυσό γατο-κουφέτο!!!

Ο Πάρης είναι πολύ χαρουμενος με την εξέλιξη της σχέσης του με τη Χιονατη! Είναι πραγματική πρικίπισσα και με το βαμβακάκι μου είναι πανέμορφο ζευγάρι! Γιάννη δώστης πολλά φιλιά από τον Παρούλη που λιώνει!:redface:

Ο Μύτας προσπαθει να ισσοροπήσει. Δεν θέλει να ερωτευτεί λεει όπως την προηγούμενη φορά, απερίσκεπτα και να την πατήσει. Θέλει εγγυησεις απο το κορίτσι ότι θα του ρίχνει και κανένα mycatικό μουσουδόφιλο. Μαρίνα ευχαριστούμε για το κονέ, ο Μύτσας το έχει λάβει στα σοβαρα υπόψη του ;)

Ροζαλία +Μελένια + Αχιλλέας = LOVE FOR EVER :kissing::kissing::kissing::kissing:
Συμφωνούμε!
Ροζαλία+Μελίνα+Αχιλλέας=LOVE FOR EVER :pfff:
(φιλενάδα Μελίνα με λένε! :P)

Ο Μύτας προσπαθει να ισσοροπήσει. Δεν θέλει να ερωτευτεί λεει όπως την προηγούμενη φορά, απερίσκεπτα και να την πατήσει. Θέλει εγγυησεις απο το κορίτσι ότι θα του ρίχνει και κανένα mycatικό μουσουδόφιλο. Μαρίνα ευχαριστούμε για το κονέ, ο Μύτσας το έχει λάβει στα σοβαρα υπόψη του ;)
Αν το έχει λάβει σοβαρά υπόψιν ο Μύτσας , αυτό μου αρκεί! :lol:
Δεν θα ξαναπληγωθεί το αγόρι μας! Όλα καλά θα πάνε!

Σόδομα και Γόμορα. Φωτιά θα πέσει να κάψει αυτό το ποστ. :wall::wall::wall:
Μαρία έχασες τον έλεγχο ??? Τι θα πουμε στους moderators τώρα?? :teasing:
Οι moderators θέλουν ευτυχισμένα γατόνια που ...εκτονώνονται και περνάνε καλά! :pfff:

Σωστή η διόρθωση,γιατί η Μελένια είναι η δικιά μας νύφη!!!:P

Το κορίτσι του Elvis!!:D

Απάντηση: Γατοαρραβωνιάσματα, γατογάμοι, γατοσυνοικέσια, γατοφλερτ, γατομπερδέμα

Η Μπιζου ξέρει για το προξενιο???

ααα..δεν ξέρω γιατί εδώ έχουμε έναν έρωτα μεγάλο δεν είναι από προξενιό!!!!!:D:whistle:

Σωστή η διόρθωση,γιατί η Μελένια είναι η δικιά μας νύφη!!!:P

Το κορίτσι του Elvis!!:D

Έτσι μπράβο, συμπεθέρα! Βάλε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εμείς είμαστε παραδοσιακή οικογένεια! Δεν μας αρέσουν τα γατοτρίγωνα! Τι θα πει το Μανιατόσογο; :P

αχαμ...εδω παντως,χανει η μανα το παιδι..και το παιδι τη μανα..εγω μπερδευτηκα παντως!:hehe::hehe::hehe::hehe:

αχαμ...εδω παντως,χανει η μανα το παιδι..και το παιδι τη μανα..εγω μπερδευτηκα παντως!:hehe::hehe::hehe::hehe:
Κι ακόμη είμαστε στην έκτη σελίδα

Όχι καλέ. Εννοώ πως αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό θα μπερδεύουμε ποιος πήρε ποια. Και θα χρειαστούμε να κάνουμε επιτροπή να μελετήσει όλο το ποστ και να ανακοινώσει αρραβώνες, γάμους, γατοτρίγωνα. Μπορεί και στην αναμπαμπούλα να βρεθούν και μερικοι(ες) δίγαμοι

Καταρχήν κυρία Έφη μας και κουμπάρα μας, ακόμη σνομπάρεις και δεν έχεις παρουσιάσει τα φλερτ των παιδιών σου... ;)

Όχι καλέ. Εννοώ πως αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό θα μπερδεύουμε ποιος πήρε ποια. Και θα χρειαστούμε να κάνουμε επιτροπή να μελετήσει όλο το ποστ και να ανακοινώσει αρραβώνες, γάμους, γατοτρίγωνα. Μπορεί και στην αναμπαμπούλα να βρεθούν και μερικοι(ες) δίγαμοι
Δίγατοι! :lol:

Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν.. Γιαααα να ξεμπερδέψουμε λίγο τα πράγματα..
Όπως προανέφερα..Είμαστε τρεις στον αριθμό και τα εσωτερικά μας προσόντα τα είπα...

Όποιος αρέσκεται στις "δύσκολες" αγάπες, μπορεί να επιλέξει την Αλέκα..
Όποιος πάλι ψάχνει για συντροφικότητα, κατανόηση και γαλήνη στη σχέση του, μπορεί να επιλέξει την Αγάπη..
Όποιος τέλος αναζητά κάτι πιο τρελιάρικο, περιπετειώδες και...ίσως λίγο πιο εφήμερο, μπορεί να επιλέξει τη Νεφέλη

Θα σας δώσουμε ένα show τώρα όμως που θα σας κάνει να ξεχάσετε όλους τους παλιούς σας έρωτες...
Το τρίο, Αλέκα, Αγάπη, Νεφέλη.........μόνο για σας:inlove:

https://elfyourself.jibjab.com/view/mJxFpuNemqaxg1Cg

Καλές γιορτές να έχουμε... :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back