Γατοκαλλιστεία/baby edition

Miss baby υπναρού
Φιφίκα
attachment.php

Sorry για την παράθεση Μαρία αλλά στην άλλη είναι ξύπνια κι απλώς τεμπελόγατο :P

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!!:up:

Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων :D:up::up: Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!!:up:

Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων :D:up::up: Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... :D
αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μας:Pοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη:/:
:lol::lol::lol:
παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια...:)

αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μας:Pοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη:/:
:lol::lol::lol:
παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια...:)

Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν;
Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... :hmm:

Είδες; Κάνω και σχολιασμό :lol::lol: Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει :lol::lol:

Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν;
Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... :hmm:

Είδες; Κάνω και σχολιασμό :lol::lol: Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει :lol::lol:
ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας ;):P:)

Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται;:hmm:
Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν....

Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται;:hmm:
Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν....
νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση:)

παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? :hmm:
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/

Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο.:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• χχχχρρρρ!!!!.jpg
    χχχχρρρρ!!!!.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • _nani.jpg
    _nani.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 37
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε;
Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες.

Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες.
Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι...
Οι κατηγορίες είναι:
Miss/Mister Μαμάκιας
Miss/Mister Φωτογένεια
Miss/Mister Πειραχτήρι
Miss/Mister υπναρού-άς
Baby φωκάκι

Τα αποτελεσματα

Τα αποτελεσματα
:lol::lol:τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου:)

:lol::lol:τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου:)
αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!!:(:(:)

καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!!:(:(:)
Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν:(
Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα.
Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα :lol:

Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν:(

Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα.
Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα :lol:
Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!:)και συγκεκριμένα στον baby υπναρά:lol::lol:

Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα???;)
Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? :blink:;):lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back