Fifiki Νεοφερμένο μέλος Η Fifiki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 21:48 Η Fifiki έγραψε: #21 30-06-09 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Miss baby υπναρού Φιφίκα Click για ανάπτυξη... Sorry για την παράθεση Μαρία αλλά στην άλλη είναι ξύπνια κι απλώς τεμπελόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 08:53 Η Melini έγραψε: #22 01-07-09 08:53 Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 01-07-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Click για ανάπτυξη... αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #24 01-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Click για ανάπτυξη... Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 01-07-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Miss baby υπναρού Φιφίκα Click για ανάπτυξη... Sorry για την παράθεση Μαρία αλλά στην άλλη είναι ξύπνια κι απλώς τεμπελόγατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 08:53 Η Melini έγραψε: #22 01-07-09 08:53 Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 01-07-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Click για ανάπτυξη... αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #24 01-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Click για ανάπτυξη... Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 01-07-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 08:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23 01-07-09 08:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Click για ανάπτυξη... αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #24 01-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Click για ανάπτυξη... Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 01-07-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Fifiki, η τελευταία φωτογραφία που αναρτήθηκε θα κάνει ένα καταπληκτικό σελιδοδείκτη!! Μαρία, ευχαριστούμε πολύ για το συμμάζεμα των υποψηφίων Ψηφίζετε όλοι με ΡΜ στη Μαρία Γάτσιου!! Βλέπω μεγάλο ανταγωνισμό, όλα τα μικράκια είναι απίστευτα όμορφα... Click για ανάπτυξη... αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:01 Η Melini έγραψε: #24 01-07-09 09:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Click για ανάπτυξη... Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 01-07-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτο Μελινα, μου θυμιζει τα καλλιστεια των χαζοκαναλων μαςοπου λεει η παρουσιαστρια, αχ...ειναι ολες τοσο ωραιες η κριση θα ειναι πολυ δυσκολη παντως πραγματι κι εγω δυσκολευτηκα να ψηφισω....γιατι μιλαει και η καρδια μου για καποια γατονακια... Click για ανάπτυξη... Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #25 01-07-09 09:03 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όσοι έχουν υποβάλει υποψηφιότητα ψηφίζουν; Νόμιζα ότι εμείς δεν ψηφίζουμε... Είδες; Κάνω και σχολιασμό Μα είναι όλα κουκλάκια... η Μαρία μου θυμίζει το Mr. EBU που ξέρει ποιο είναι το αποτέλεσμα της Eurovision πρώτος αλλά δεν το λέει Click για ανάπτυξη... ψηφιζουμε κι εμεις, αλλα φυσικα οχι τα γατονια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:52 Η Raktia έγραψε: #26 01-07-09 09:52 Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #27 01-07-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τα μωρά μεχρι τι ηλικία τα συμπεριλαμβάνουμε; Η Χαρά μου δηλαδή που είναι 10 μηνών τώρα που διαγωνίζεται; Οι φωτογραφίες που έχω βέβαια, είναι κάποιους μήνες πριν.... Click για ανάπτυξη... νομιζω οτι τα Babies ειναι 1-3...Η Χαρα παει για την επομενη φαση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28 01-07-09 09:56 παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια νομιζω καλυτερα να μη γραφουμε διαφορα σε αυτο το θεμα...αλλα στο αλλο...ας αφησουμε αυτο για αυτους που θελουν να κοιτουν γατονια για να ψηφισουν και να γραφουμε ερωτησεις κλπ. στο γενικο θεμα των καλλιστειων....τι λετε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 09:58 Η Raktia έγραψε: #29 01-07-09 09:58 Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α! Οκ, έχεις δίκιο. Νόμιζα ότι ήταν το ίδιο και του αλλάξατε τίτλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:43 Η Felice έγραψε: #30 01-07-09 15:43 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα χχχχρρρρ!!!!.jpg 71,9 KB · Εμφανίσεις: 49 _nani.jpg 64,5 KB · Εμφανίσεις: 47 Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η Λούνα μου (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 15:57 Η Μαρία Γάτσιου: #31 01-07-09 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:07 Η Felice έγραψε: #32 01-07-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: να την βάλω σαν υπναρού;;Πως την λένε; Click για ανάπτυξη... Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 16:16 Η Μαρία Γάτσιου: #33 01-07-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Luna και Izambella. ετων 55 ημερών. Ναι όπου θέλεις βάλτες. Δεν σου κρύβω ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Τα κορίτσια έχουν γράψει πολλά και έχω μπερδευτεί με τις κατηγορίες. Click για ανάπτυξη... Απλά κοίτα τις πρώτες σελίδες αυτού του θέματος είναι όλες οι κατηγορίες και οι υποψήφιοι... Οι κατηγορίες είναι: Miss/Mister Μαμάκιας Miss/Mister Φωτογένεια Miss/Mister Πειραχτήρι Miss/Mister υπναρού-άς Baby φωκάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:36 Η SweetyCat: #34 01-07-09 21:36 Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:45 Η Μαρία Γάτσιου: #35 01-07-09 21:45 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 21:47 Η SweetyCat: #36 01-07-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... αντε τι να κανουμε θα σε περιμενουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.303 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:09 Η Πουπουλίνα: #37 01-07-09 22:09 καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:21 Η elvenstar: #38 01-07-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: καλε.........τα εχασα ολα...........ειχα δουλιες σημερα και μπηκα πριν απο λιγο εδω...γμτ...δεν προλαβα να ψηφισω..αμα πια...πολυ γρηγορα τα κανατε ολα!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: τα αποτελέσματα έχουν βγει..αλλά επειδή ετοιμαζω την παρουσίαση θα είναι έτοιμα σε 1 ωρίτσα περίπου Click για ανάπτυξη... Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μαρία Γάτσιου: #39 01-07-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά κ εγώ έλεγα να κρατήσει τουλάχιστων 1-2 ημέρες να προλάβουν όλοι κ να το μάθουν αλλά κ να ψηφίσουν Μια κ το άρχισε η Γιουλη ας το συνεχίσουμε να το παίξουμε χαζοκάναλα. Μαρία όσο θα περιμένουμε με αγωνία δώσε μας μία γεύση για τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν σε μια κατηγορία έχουμε ισοψηφία.2 αγοράκια!!και συγκεκριμένα στον baby υπναρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 22:33 Η Μυρτω4038: #40 01-07-09 22:33 Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ακόμη να ετοιμαστούν αυτά τα αποτελέσματα??? Καλά κόκκαλα έχουν, τα μαγειρεύετε, τα μαγειρεύετε και δεν είναι ακόμη έτοιμα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.