Γατοκαλλιστεία/baby edition

Μπραβο Μαρια ,καταπληκτικη δουλεια εκανες.Ευχαριστουμε και για το βραβειο της Miss Υπναρου στη Fivi.
Περιμενουμε την εναρξη του επομενου διαγωνισμου τωρα.Μονο να το παρω χαμπαρι εε:confused::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φαίνονται οι σταρ!!:lol::lol:Συγχαρητήρια για τη νίκη σας:up:

:redface::redface::redface: Ταριτούμε...:redface::redface::redface:
Σας αφιερώνουμε τις εξής συλλεκτικές
DSC02544.jpg

DSC02468.jpg

DSC02403.jpg

DSC02286.jpg

Κ μια πάνω στο beaute:lol::lol::lol:
DSC02256.jpg

:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC02544.jpg

DSC02468.jpg

:D:D
:up::up::up::up:

https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μας:)Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος:up:
Μαρία έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα ! Δηλ. με τον υπέροχο τρόπο που παρουσιάζονται! Πράγματι κάνατε πάρα πολύ καλή δουλεια. Ευχαριστουμε πολύ ρε παιδιά . Τελεια και πάλι....:)

ευχαριστουμε που μας επιλεξατε παιδια!!

CSC_1099.jpg

Pastel και Mousse :):)

Καλημέρα σας, εμένα δε μου ανοίγει η σελίδα με τα αποτελέσματα :(
Θα προσπαθήσω να τα δω από έναν άλλο υπολογιστή, γιατί ο δικός μου είναι λίγο τοστιέρα... :D

Καλημέρα σας, εμένα δε μου ανοίγει η σελίδα με τα αποτελέσματα :(
Θα προσπαθήσω να τα δω από έναν άλλο υπολογιστή, γιατί ο δικός μου είναι λίγο τοστιέρα... :D
πηρε ο Gandalf το βραβειο της φωτογενειας Μελινα!!!
Συγχαρητηρια:up::up::up:

πηρε ο Gandalf το βραβειο της φωτογενειας Μελινα!!!
Συγχαρητηρια:up::up::up:

Τώρα τα είδα τα αποτελέσματα Γιούλη :D:D:D Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ όλους :D:up:
Βέβαια, στη δική μου καρδιά έχουν κερδίσει όλα τα μωράκια, γιατί είναι όλα απίστευτα και γλυκύτατα :redface::D
Κι ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον ψήφισε και τον Ιβανούλη μου :D, γιατί είναι ένας μικρός κοκκαλιάρης, αλλά έχει φωτογένεια η ψυχούλα του :D

Συνχαρητήρια σε όλα τα γατούνια και της γατομαμάδες τους:D. Όλες οι φώτος ήταν καταπληκτικες:inlove:. Μαρία έμεινα κατάπληκτη από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων.
Φοβερή δουλεια.:up: :up::up:!!!!!!!!!

https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μας:)Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος:up:
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....τι ωραιο :up::inlove::inlove:

Καλημερα!!!συγχαρητηρια σε ολα τα νινακια που ψηφιστηκαν αλλα και σε αυτα που δεν βγηκαν!!!
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!:(:(:(
επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???
να βαλω κι εγω τα παιδακια μου..????

Συγχαρητήρια στους νικητές κ στους περήφανους γονείς τους θα θέλαμε κ από μία ωραία ποζα των νικητών για τα επινίκια :up:

Καλημερα!!!συγχαρητηρια σε ολα τα νινακια που ψηφιστηκαν αλλα και σε αυτα που δεν βγηκαν!!!
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!:(:(:(
επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???
να βαλω κι εγω τα παιδακια μου..????
λεπτομερειες για το γενικο θεμα των καλλιστειων Γιαννα, συζηταμε εδω:)
https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/

DSC02544.jpg

DSC02468.jpg

DSC02403.jpg

DSC02286.jpg

Κ μια πάνω στο beaute:lol::lol::lol:
DSC02256.jpg
ευχαριστούμε:inlove::inlove::inlove:έτσι μπράβο είχαμε πει οι νικητές να βάλουν φωτογραφίες μετά

Η παρουσιαση ηταν καταπληκτικη αλλα πανω απο ολα θελω να ευχαριστησω ολους οσους ψηφισαν το γατελι μου(οχι για μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου:lol:)Ειχα διαβασει οτι οι νικητες θα ανοιξουν ενα θεμα για τα γατονια τους...ισχυει;;;αν ναι θα ανεβασω φωτο στο θεμα της Μαγια.Να και μια φωτο της με ποζα που ζητησατε απο τους νικητες !!!
th_017.jpg
την εχω ξανα ανεβασει αλλα τωρα δεν εχω αλλη:/:και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:up:και για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο μπραβο στη κα Μαρια:up::D

Η παρουσιαση ηταν καταπληκτικη αλλα πανω απο ολα θελω να ευχαριστησω ολους οσους ψηφισαν το γατελι μου(οχι για μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου:lol:)Ειχα διαβασει οτι οι νικητες θα ανοιξουν ενα θεμα για τα γατονια τους...ισχυει;;;αν ναι θα ανεβασω φωτο στο θεμα της Μαγια.Να και μια φωτο της με ποζα που ζητησατε απο τους νικητες !!!
th_017.jpg
την εχω ξανα ανεβασει αλλα τωρα δεν εχω αλλη:/:και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:up:και για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο μπραβο στη κα Μαρια:up::D
κα Μαρία;;;:redface::lol::lol:με κάνεις να νιώθω μεγάλη...σκέτο Μαρία!!Συγχαρητήρια στην μικρουλα σου,είναι πολύ φάτσα,αν μπορέσεις τράβα τη μερικές πιο μεγάλες φωτογραφίες για να φαίνεται καλύτερα;)

ενταξει...Μαρια:redface::)θα προσπαθησω με το κινητο του μπαμπα που ειναι καλυτερο:)

Ωπ,τωρα το ειδα αυτο!
Ευχαριστουμε πολυ για την προτιμηση σας!
Τιραμισούλης και Ταρτουφάκος:
P6210089.jpg
P6300123.jpg

ξερω οτι τελειωσε ο διαγωνισμος ομως δεν μπορουσα να μην βαλω να δειτε μια φωτο που τραβηξα....:Dειναι πολυ υπναρας!!!:lol::lol::lol:

(μην με ξυπνας απ' τις 6,πριν ακομα η μερα να φεξει,ξυπνιτηρι χτυπας σαν τρελο σε μισω σε μισω...ειναι απαλο το κρεβατι αφηστε με να κοιμηθω,στο ονειρο μου βλεπω ενα κοσμο χωρις ξυπνιτηρι για λαχταριστο....καινουργια μερα σε λιγο αρχιζει το ξυπνιτηρι τρελα χτυπα μα ο χουζουρης στριφογηριζει ωυσταζει και παραμηλα)......χαχαχαχαχα:P:P
DSC00756

Συνημμένα

• DSC00756.JPG
    DSC00756.JPG
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 105
ξερω οτι τελειωσε ο διαγωνισμος ομως δεν μπορουσα να μην βαλω να δειτε μια φωτο που τραβηξα....:Dειναι πολυ υπναρας!!!:lol::lol::lol:

(μην με ξυπνας απ' τις 6,πριν ακομα η μερα να φεξει,ξυπνιτηρι χτυπας σαν τρελο σε μισω σε μισω...ειναι απαλο το κρεβατι αφηστε με να κοιμηθω,στο ονειρο μου βλεπω ενα κοσμο χωρις ξυπνιτηρι για λαχταριστο....καινουργια μερα σε λιγο αρχιζει το ξυπνιτηρι τρελα χτυπα μα ο χουζουρης στριφογηριζει ωυσταζει και παραμηλα)......χαχαχαχαχα:P:P
DSC00756
:lol::lol::lol:απίστευτος!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back