Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Περιμενουμε την εναρξη του επομενου διαγωνισμου τωρα.Μονο να το παρω χαμπαρι εε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
φαίνονται οι σταρ!!Συγχαρητήρια για τη νίκη σας
![]()

Ταριτούμε...

Σας αφιερώνουμε τις εξής συλλεκτικές
Κ μια πάνω στο beaute

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ταριτούμε...
![]()
![]()
![]()

Μαρία έπαθα πλάκα με τα αποτελέσματα ! Δηλ. με τον υπέροχο τρόπο που παρουσιάζονται! Πράγματι κάνατε πάρα πολύ καλή δουλεια. Ευχαριστουμε πολύ ρε παιδιά . Τελεια και πάλι....https://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Pastel και Mousse

Melini
Διάσημο μέλος

Θα προσπαθήσω να τα δω από έναν άλλο υπολογιστή, γιατί ο δικός μου είναι λίγο τοστιέρα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πηρε ο Gandalf το βραβειο της φωτογενειας Μελινα!!!Καλημέρα σας, εμένα δε μου ανοίγει η σελίδα με τα αποτελέσματα
Θα προσπαθήσω να τα δω από έναν άλλο υπολογιστή, γιατί ο δικός μου είναι λίγο τοστιέρα...![]()
Συγχαρητηρια

Melini
Διάσημο μέλος
πηρε ο Gandalf το βραβειο της φωτογενειας Μελινα!!!
Συγχαρητηρια![]()
Τώρα τα είδα τα αποτελέσματα Γιούλη

Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ όλους 

Βέβαια, στη δική μου καρδιά έχουν κερδίσει όλα τα μωράκια, γιατί είναι όλα απίστευτα και γλυκύτατα

Κι ευχαριστώ πάρα πολύ όποιον ψήφισε και τον Ιβανούλη μου
, γιατί είναι ένας μικρός κοκκαλιάρης, αλλά έχει φωτογένεια η ψυχούλα του 
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
. Όλες οι φώτος ήταν καταπληκτικες
. Μαρία έμεινα κατάπληκτη από την παρουσίαση των αποτελεσμάτων. Φοβερή δουλεια.

!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.....τι ωραιοhttps://mysite.netone.gr/e-desto/mycat2009/
Εδώ είναι τα αποτελέσματα του 1ου μέρους των γατοκαλλιστείων μαςΣυγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!

επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???
να βαλω κι εγω τα παιδακια μου..????
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λεπτομερειες για το γενικο θεμα των καλλιστειων Γιαννα, συζηταμε εδωΚαλημερα!!!συγχαρητηρια σε ολα τα νινακια που ψηφιστηκαν αλλα και σε αυτα που δεν βγηκαν!!!
εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι και δεν σας προλαβα να ψηφισω κι εγω κατι!!!
επειδη τωρα ομως θελω κι εγω,μπορει να μου πει καποιος αν εχουν βγει οι σημερινες υποψηφιοτητες???
να βαλω κι εγω τα παιδακια μου..????

https://www.mypetz.gr/threads/Γατοκαλλιστεία.225085/
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστούμεΤαριτούμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Κ μια πάνω στο beaute
![]()

έτσι μπράβο είχαμε πει οι νικητές να βάλουν φωτογραφίες μετάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Αγάπες μου όμορφες!ευχαριστουμε που μας επιλεξατε παιδια!!
![]()
Pastel και Mousse![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
)Ειχα διαβασει οτι οι νικητες θα ανοιξουν ενα θεμα για τα γατονια τους...ισχυει;;;αν ναι θα ανεβασω φωτο στο θεμα της Μαγια.Να και μια φωτο της με ποζα που ζητησατε απο τους νικητες !!!
και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
και για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο μπραβο στη κα Μαρια

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
κα Μαρία;;;Η παρουσιαση ηταν καταπληκτικη αλλα πανω απο ολα θελω να ευχαριστησω ολους οσους ψηφισαν το γατελι μου(οχι για μενα,για τη φουκαριαρα τη μανα μου)Ειχα διαβασει οτι οι νικητες θα ανοιξουν ενα θεμα για τα γατονια τους...ισχυει;;;αν ναι θα ανεβασω φωτο στο θεμα της Μαγια.Να και μια φωτο της με ποζα που ζητησατε απο τους νικητες !!!
την εχω ξανα ανεβασει αλλα τωρα δεν εχω αλλη![]()
και παλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
και για να μη ξεχνιομαστε ενα μεγαλο μπραβο στη κα Μαρια
![]()

με κάνεις να νιώθω μεγάλη...σκέτο Μαρία!!Συγχαρητήρια στην μικρουλα σου,είναι πολύ φάτσα,αν μπορέσεις τράβα τη μερικές πιο μεγάλες φωτογραφίες για να φαίνεται καλύτερα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

θα προσπαθησω με το κινητο του μπαμπα που ειναι καλυτερο
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ για την προτιμηση σας!
Τιραμισούλης και Ταρτουφάκος:
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι πολυ υπναρας!!!

(μην με ξυπνας απ' τις 6,πριν ακομα η μερα να φεξει,ξυπνιτηρι χτυπας σαν τρελο σε μισω σε μισω...ειναι απαλο το κρεβατι αφηστε με να κοιμηθω,στο ονειρο μου βλεπω ενα κοσμο χωρις ξυπνιτηρι για λαχταριστο....καινουργια μερα σε λιγο αρχιζει το ξυπνιτηρι τρελα χτυπα μα ο χουζουρης στριφογηριζει ωυσταζει και παραμηλα)......χαχαχαχαχα

Συνημμένα
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ξερω οτι τελειωσε ο διαγωνισμος ομως δεν μπορουσα να μην βαλω να δειτε μια φωτο που τραβηξα....ειναι πολυ υπναρας!!!
(μην με ξυπνας απ' τις 6,πριν ακομα η μερα να φεξει,ξυπνιτηρι χτυπας σαν τρελο σε μισω σε μισω...ειναι απαλο το κρεβατι αφηστε με να κοιμηθω,στο ονειρο μου βλεπω ενα κοσμο χωρις ξυπνιτηρι για λαχταριστο....καινουργια μερα σε λιγο αρχιζει το ξυπνιτηρι τρελα χτυπα μα ο χουζουρης στριφογηριζει ωυσταζει και παραμηλα)......χαχαχαχαχα![]()

απίστευτος!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool