Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Ποπο καταπληκτικές φώτος!!! :D:D:D Όλων σας!!! :up: Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι από μας!!! :up::up::up:

Και ψηφίζω: Πούπη στη σακούλα (ξεκαρδιστηκα όταν την είδα!! :lol::lol::lol:), και Ναρούτο στο χιόνι!!! :up::up::up: (πολύ πετυχημένη φωτογραφία! :D). Merry Christmas!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια ιδεα!!!:)και τελειες φωτο ολες...:)ΔΕΝ μπορω να ξεχωρισω καποια:(!!Μεχρι ποτε μπορουμε να συμμετασχουμε?!!Και το concept απλα χριστουγεννιατικο decor?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια ιδεα!!!:)και τελειες φωτο ολες...:)ΔΕΝ μπορω να ξεχωρισω καποια:(!!Μεχρι ποτε μπορουμε να συμμετασχουμε?!!Και το concept απλα χριστουγεννιατικο decor?:hmm:

μεχρι της 20 ή 23 δεκεμβριου...δεν ειμαι σιγουρη....ναι...χριστουγεννιατικο ρεκορ.....και οτι μπορεσεις να φορεσεις στα τερατακια σου!!!!!!:lol::lol::lol:

μεχρι της 20 ή 23 δεκεμβριου...δεν ειμαι σιγουρη....ναι...χριστουγεννιατικο ρεκορ.....και οτι μπορεσεις να φορεσεις στα τερατακια σου!!!!!!:lol::lol::lol:
Ωραία!!! :D:D:D Θα προσπαθήσω να βγάλω κι εγώ μερικές!!! :up::up::up:

Γίνεται,εμάς θα μας περιμένετ εμέχρι το Σάββατο γιατί από τα μαθήματα δεν προλαβαίνουμε τπτ;Εχαριστώ πολύ...

ποτε αρχιζουν τα καλλιστεια???:hmm::P

εγω θα ξεκινησω....γιατι ρωτησα....αλλα απαντηση ουκ ελαβα...:lol::lol::lol:...δεν ξερω αν πρεπει να καταθετουμε εδω τις φωτο του διαγωνισμου...ουτε ακριβως τις κατηγοριες...εγω τεσπα εβαλα καποιες κατηγοριες που ειπωθηκαν....αν κανω κατι λαθος ας διορθωθει...:D
ξεκινω με τιην πουπυ
κατηγορια 1η: mrs Santa's wife
dsc00862800x600_96922.jpg

2η κατηγορια:mrs Αγια Νυχτα...

dsc00946800x600_16781.jpg

3η κατηγορια: mrs λαμψη...ή χριστουγεννιατικα στολιδια( οπως θελετε πειτε το...:lol::lol:)

dsc00882800x600_273779.jpg

Πούπι περίμενε να μπεί η διοργανώτρια Μαρία και να ετοιμάσει τις κατηγορίες και να αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχές ανεβάζοντας φωτογραφίες.;)
Και να πούμε και τα διαδικαστικά δηλαδή πόσες ψήφους δικαιούμαστε ...γιατί η επιλογή προβλέπετε μάλλον δύσκολη! ;):D:D

Υ.Γ Μπούμε να συμμετέχουμε με φωτογραφίες περσινές; γιατί για φέτος δεν προβλέπω να μπορέσω να βγάλω πολύ καλές.:(

εγω τις βαζω.....και βλεπουμε....δεν μπορω αλλη μερα....ρωτησα πολλες φορες...αλλα φανταζομαι οτι η κοπελα εχει και τις δουλειες τις...:)

4η κατηγορια: mrs ξωτικο....:lol::lol:

dsc00940800x600_231579.jpg

εγω τις βαζω.....και βλεπουμε....δεν μπορω αλλη μερα....ρωτησα πολλες φορες...αλλα φανταζομαι οτι η κοπελα εχει και τις δουλειες τις...:)

4η κατηγορια: mrs ξωτικο....:lol::lol:

dsc00940800x600_231579.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol:

παμε στον μπουκακο....

1η κατηγορια: mr Λαμψη.....ή χριστουγεννιατικα στολιδια...:lol::lol:

dsc00899800x600_691539.jpg

2η κατηγορια:mr φωτακιας...:lol:

dsc00914800x600_470330.jpg

Ποπο καταπληκτικές φώτος!!! :D Όλων σας!!! :up: Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι από μας!!! :up:

Και ψηφίζω: Πούπη στη σακούλα (ξεκαρδιστηκα όταν την είδα!! :lol:), και Ναρούτο στο χιόνι!!! :up: (πολύ πετυχημένη φωτογραφία! :D). Merry Christmas!!!

τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι; :lol::lol::lol::lol: Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως :P Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο :up:

Πούπι περίμενε να μπεί η διοργανώτρια Μαρία και να ετοιμάσει τις κατηγορίες και να αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχές ανεβάζοντας φωτογραφίες.;)
Και να πούμε και τα διαδικαστικά δηλαδή πόσες ψήφους δικαιούμαστε ...γιατί η επιλογή προβλέπετε μάλλον δύσκολη! ;):D

Υ.Γ Μπούμε να συμμετέχουμε με φωτογραφίες περσινές; γιατί για φέτος δεν προβλέπω να μπορέσω να βγάλω πολύ καλές.:(

μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη :hmm:)

Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα :P)

πουπυ, η φωτο της πουπου "αγια νυχτα" ειναι φοβερη!!! Επισης ο μπουκακος "φωτακιας" εχει πολυ πλακα!! Ελπιζω απο εκει που ειναι να μη πηδηξει πανω στο δεντρο και το αναποδογυρισει :lol:

τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι; :lol::lol::lol::lol: Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως :P Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο :up:

μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη :hmm:)

Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα :P)
Ε τι να κάνω μ' αρέσει το χιονισμένο τοπίο!!!... :P:P:P Και εδώ πέρα έχουμε κάθε χρόνο ένα σωρό!!!! :D:D:up:

καλε..........στην τελευταια κατηγορια με διακοψατε!!!!!:mad::mad::lol::lol::lol::P

και 3η κατηγορια: mr ελατοαναρριχητης(...ο θεος να τον κανει...:lol::lol:)...μπορειτε να τον πειτε και τσουρεκακι πανω σε δεντρο...:lol::lol::lol:

dsc00919800x600_568931.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back