Όλων σας!!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι από μας!!! 

Και ψηφίζω: Πούπη στη σακούλα (ξεκαρδιστηκα όταν την είδα!!

), και Ναρούτο στο χιόνι!!! 

(πολύ πετυχημένη φωτογραφία!
). Merry Christmas!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
και τελειες φωτο ολες...
ΔΕΝ μπορω να ξεχωρισω καποια
!!Μεχρι ποτε μπορουμε να συμμετασχουμε?!!Και το concept απλα χριστουγεννιατικο decor?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τελεια ιδεα!!!και τελειες φωτο ολες...
ΔΕΝ μπορω να ξεχωρισω καποια
!!Μεχρι ποτε μπορουμε να συμμετασχουμε?!!Και το concept απλα χριστουγεννιατικο decor?
![]()
μεχρι της 20 ή 23 δεκεμβριου...δεν ειμαι σιγουρη....ναι...χριστουγεννιατικο ρεκορ.....και οτι μπορεσεις να φορεσεις στα τερατακια σου!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ωραία!!!μεχρι της 20 ή 23 δεκεμβριου...δεν ειμαι σιγουρη....ναι...χριστουγεννιατικο ρεκορ.....και οτι μπορεσεις να φορεσεις στα τερατακια σου!!!!!!![]()

Θα προσπαθήσω να βγάλω κι εγώ μερικές!!! 

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...δεν ξερω αν πρεπει να καταθετουμε εδω τις φωτο του διαγωνισμου...ουτε ακριβως τις κατηγοριες...εγω τεσπα εβαλα καποιες κατηγοριες που ειπωθηκαν....αν κανω κατι λαθος ας διορθωθει...
ξεκινω με τιην πουπυ
κατηγορια 1η: mrs Santa's wife
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και να πούμε και τα διαδικαστικά δηλαδή πόσες ψήφους δικαιούμαστε ...γιατί η επιλογή προβλέπετε μάλλον δύσκολη!

Υ.Γ Μπούμε να συμμετέχουμε με φωτογραφίες περσινές; γιατί για φέτος δεν προβλέπω να μπορέσω να βγάλω πολύ καλές.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

4η κατηγορια: mrs ξωτικο....

εγω τις βαζω.....και βλεπουμε....δεν μπορω αλλη μερα....ρωτησα πολλες φορες...αλλα φανταζομαι οτι η κοπελα εχει και τις δουλειες τις...
4η κατηγορια: mrs ξωτικο....
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
1η κατηγορια: mr Λαμψη.....ή χριστουγεννιατικα στολιδια...

Μπω ματάρες!!!παμε στον μπουκακο....
1η κατηγορια: mr Λαμψη.....ή χριστουγεννιατικα στολιδια...
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ποπο καταπληκτικές φώτος!!!Όλων σας!!!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους κι από μας!!!
Και ψηφίζω: Πούπη στη σακούλα (ξεκαρδιστηκα όταν την είδα!!), και Ναρούτο στο χιόνι!!!
(πολύ πετυχημένη φωτογραφία!
). Merry Christmas!!!
τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι;

Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως
Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο 
Πούπι περίμενε να μπεί η διοργανώτρια Μαρία και να ετοιμάσει τις κατηγορίες και να αρχίσουμε να δηλώνουμε συμμετοχές ανεβάζοντας φωτογραφίες.
Και να πούμε και τα διαδικαστικά δηλαδή πόσες ψήφους δικαιούμαστε ...γιατί η επιλογή προβλέπετε μάλλον δύσκολη!
Υ.Γ Μπούμε να συμμετέχουμε με φωτογραφίες περσινές; γιατί για φέτος δεν προβλέπω να μπορέσω να βγάλω πολύ καλές.![]()
μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη
)Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Περίεργος εννωείς!!!2η κατηγορια:mr φωτακιας...
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Ε τι να κάνω μ' αρέσει το χιονισμένο τοπίο!!!...τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι;Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως
Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο
μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη)
Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα)

Και εδώ πέρα έχουμε κάθε χρόνο ένα σωρό!!!! 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

και 3η κατηγορια: mr ελατοαναρριχητης(...ο θεος να τον κανει...

)...μπορειτε να τον πειτε και τσουρεκακι πανω σε δεντρο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool