Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

καλε..........στην τελευταια κατηγορια με διακοψατε!!!!!:mad::mad::lol::lol::lol::P

και 3η κατηγορια: mr ελατοαναρριχητης(...ο θεος να τον κανει...:lol::lol:)...μπορειτε να τον πειτε και τσουρεκακι πανω σε δεντρο...:lol::lol::lol:

dsc00919800x600_568931.jpg
Τσουρεκάκι!! Τσουρεκάκι!!!!!!! :D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι; :lol::lol::lol::lol: Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως :P Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο :up:

μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη :hmm:)

Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα :P)

Ναι να συμμετέχει και η Μυρτούλα....:P:lol::lol:
Μαλλόν θα "κονταροχτυπηθεί" με την Leia!:blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πουπυ, η φωτο της πουπου "αγια νυχτα" ειναι φοβερη!!! Επισης ο μπουκακος "φωτακιας" εχει πολυ πλακα!! Ελπιζω απο εκει που ειναι να μη πηδηξει πανω στο δεντρο και το αναποδογυρισει :lol:

σε αυτο δεν φοβαμαι τον μπουκακο..την πουπυ φοβαμαι που εχει λυσσαξει απο χτες να σκαρφαλωνει στο δεντρο...με ολα τα φωτακια αναμενα...:blink::blink::blink:...και το σκασμενο...δεν μου καθεται κιολας να το φωτογραφισω...να εχουμε και κανα οφελος δηλαδη...εκτος απο το...ριγμενο δεντρο...:lol::lol:

εννοειται και ο μπουκακος........θα ειναι αυτα τα...σκασμενα....που δεν μας καθονται....και θα τα φωτογραφιζουμε...οπως οπως...:lol::lol::lol::lol::lol:

Και την Νόρα, συμπληρώσω:P
Εγω μάλλον αύριο θα στολίσω το δέντρο, οπότε στάνταρ θα πάνε να το μυρίσουνε τα περίεργα:P
Πέρυσι δεν στόλισα που είχα την Ελβίρα γιατί αρχές Δεκέμβρη πέθανε ο παππούς μου.
Οποτε δεν έχει δει δέντρο ποτέ και ειμαι περίεργη αν θα μείνει όρθιο:confused:
Τα δύο μεγάλα έχουν δει και είχα βάλει και ποδιά κάτω απο το δέντρο και η Νορίτσα καθότανε απο κάτω και κοιμότανε.:D

Σόρυ για το οφ...:redface:

ουτε εμενα μου την εμφανιζει....βγαζει το my cat..και μετα λεει συννημενο αρχειο...και ...που θελετε να σας παμε...:lol::lol:
Να μας πάτε στις Άλπεις!:PΚι ακόμα πιο πέρα δε μας χαλάει:cool::lol:
2η κατηγορια:mrs Αγια Νυχτα...

dsc00946800x600_16781.jpg
Καλά,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φωτογραφία:up:

εγω στολισα ενα μικρο δεντρακι, αλλα ο ναρουτο ουτε καν το πλησιαζει! Σιγουρα ο ναρουτο ειναι γατος; Κουναω τα παιχνιδια στο δεντρακι για να παιξει, αλλα ματαια, δεν δινει σημασια :cry: Ειπαμε να εχει καλους τροπους και να μη κανει ζημιες, αλλα οχι και ετσι!

εγω στολισα ενα μικρο δεντρακι, αλλα ο ναρουτο ουτε καν το πλησιαζει! Σιγουρα ο ναρουτο ειναι γατος; Κουναω τα παιχνιδια στο δεντρακι για να παιξει, αλλα ματαια, δεν δινει σημασια :cry: Ειπαμε να εχει καλους τροπους και να μη κανει ζημιες, αλλα οχι και ετσι!

προτιμω τον Ναρουτο!!!!!!!!:lol::lol::lol:
πριν απο λιγο...παλι ετρεχα πισω απο την πουπου γιατι προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στο δεντρο...μπα....κακο μπελλα βρηκα φετος...:/:

Να μας πάτε στις Άλπεις!:PΚι ακόμα πιο πέρα δε μας χαλάει:cool::lol:

Καλά,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φωτογραφία:up:

σε ευχαριστω αγαπουλα....:D:D

Εγω μάλλον αύριο θα στολίσω το δέντρο, οπότε στάνταρ θα πάνε να το μυρίσουνε τα περίεργα:P
Πέρυσι δεν στόλισα που είχα την Ελβίρα γιατί αρχές Δεκέμβρη πέθανε ο παππούς μου.
Τα δύο μεγάλα έχουν δει και είχα βάλει και ποδιά κάτω απο το δέντρο και η Νορίτσα καθότανε απο κάτω και κοιμότανε.:D

δεν ειναι και πολυ οφ....για τα στολισματα μιλαμε...:lol::lol:....μην ξεχασεις οταν στολιζεις...να εχεις και την φωτο μαζι....δεν θα τα προλαβαινεις!!!!!:lol:

Μα σε όλα ίδιοι αυτοί οι δύο...συμπεθερούλα!;)
Τάλε κουάλε και ο Άρης πέρισυ...κοιμόταν πάνω στην ποδιά, κάτω από το δέντρο!;):lol:

Τάλε κουάλε και ο Άρης πέρισυ...κοιμόταν πάνω στην ποδιά, κάτω από το δέντρο!;):lol:

ηθελε τη...σκια του το καμαρι μου!!!!!!:lol::lol::lol:

δεν ειναι και πολυ οφ....για τα στολισματα μιλαμε...:lol::lol:....μην ξεχασεις οταν στολιζεις...να εχεις και την φωτο μαζι....δεν θα τα προλαβαινεις!!!!!:lol:

Καλύτερα μάλλον θα είναι να τα έχω σε άλλο χώρο μέχρι να στολίσω για να το βρούν έτοιμο (και να το κατεδαφίσουν με την ησυχία τους:P) γιατί αμα είναι μπροστά κατα τη διαρκεια του στολίσματος, θα το βαρεθουν όταν ολοκληρωθεί το στόλισμα.Είναι και τεράστιο το δεντρο μας:confused:

εγω θα ξεκινησω....γιατι ρωτησα....αλλα απαντηση ουκ ελαβα...:lol::lol::lol:...δεν ξερω αν πρεπει να καταθετουμε εδω τις φωτο του διαγωνισμου...ουτε ακριβως τις κατηγοριες...εγω τεσπα εβαλα καποιες κατηγοριες που ειπωθηκαν....αν κανω κατι λαθος ας διορθωθει...:D
ξεκινω με τιην πουπυ
κατηγορια 1η: mrs Santa's wife
dsc00862800x600_96922.jpg

2η κατηγορια:mrs Αγια Νυχτα...

dsc00946800x600_16781.jpg

3η κατηγορια: mrs λαμψη...ή χριστουγεννιατικα στολιδια( οπως θελετε πειτε το...:lol::lol:)

dsc00882800x600_273779.jpg

εγω τις βαζω.....και βλεπουμε....δεν μπορω αλλη μερα....ρωτησα πολλες φορες...αλλα φανταζομαι οτι η κοπελα εχει και τις δουλειες τις...:)

4η κατηγορια: mrs ξωτικο....:lol::lol:

dsc00940800x600_231579.jpg

παμε στον μπουκακο....

1η κατηγορια: mr Λαμψη.....ή χριστουγεννιατικα στολιδια...:lol::lol:

dsc00899800x600_691539.jpg
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ.!!!:up:
ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΡΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!! ΚΑΙ τι πετυχημένες φωτογραφίες. Εφη μου το ντεκόρ σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθώς κι ο στολισμός σου. Τα δε γατόνια σου ΥΠΕΡΟΧΑ δεν παίζονται!!! ΝΑ μου τα φιλησεις τα μωρα μας!!:up::up:

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ.!!!:up:
ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΡΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!! ΚΑΙ τι πετυχημένες φωτογραφίες. Εφη μου το ντεκόρ σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθώς κι ο στολισμός σου. Τα δε γατόνια σου ΥΠΕΡΟΧΑ δεν παίζονται!!! ΝΑ μου τα φιλησεις τα μωρα μας!!:up::up:

σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια.....θεια Αναστασια....:lol::lol::lol:
Μπουκακος-Πουπυ....:D

σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια.....θεια Αναστασια....:lol::lol::lol:
Μπουκακος-Πουπυ....:D

Όντως τέλειες οι φωτογραφίες!
Μ' αρεσε η Πούπυ Άγια Νύχτα και ο Μπουκάκος μας στα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.Τι ύφος!!!!!:rolleyes:

Μπορειτε σας περικαλω να μας πειτε ξανα τις κατηγοριες και αν εχει οριο ηλικιας;

έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αυτοί οι δύο:up:
Να!Ορίστε. Πριν 2 χρόνια είναι εδώ η Νόρα και ήταν 5 μηνών!!:)

5-1.jpg

έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αυτοί οι δύο:up:
Να!Ορίστε. Πριν 2 χρόνια είναι εδώ η Νόρα και ήταν 5 μηνών!!:)

5-1.jpg

μωρε τον υπνο του δικαιου κανει!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back