Τσουρεκάκι!! Τσουρεκάκι!!!!!!!καλε..........στην τελευταια κατηγορια με διακοψατε!!!!!
και 3η κατηγορια: mr ελατοαναρριχητης(...ο θεος να τον κανει...)...μπορειτε να τον πειτε και τσουρεκακι πανω σε δεντρο...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
τοσο κοπο εκανα να βγαλω την φωτο με τον ναρουτο στα κοκκινα με σκουφο και σου αρεσε η φωτο στο χιονι;Εμενα πιο πολυ μου αρεσε με τον σκουφο παντως
Αν χιονισει αυτες τις μερες θα βγαλω φωτο με χιονια και σκουφο
μακαρι να γινεται να βαλουμε και περσινες γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν θα χιονισει και φετος για να βγαλω φωτο με χιονια (αν και ο καιρος λεει για χιονι την παρασκευη)
Μου ηρθε ιδεα και για κατηγορια Mr & Mrs Grinch (απευθυνεται κυριως στα στριτζογατα)
Ναι να συμμετέχει και η Μυρτούλα....

Μαλλόν θα "κονταροχτυπηθεί" με την Leia!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπυ, η φωτο της πουπου "αγια νυχτα" ειναι φοβερη!!! Επισης ο μπουκακος "φωτακιας" εχει πολυ πλακα!! Ελπιζω απο εκει που ειναι να μη πηδηξει πανω στο δεντρο και το αναποδογυρισει![]()
σε αυτο δεν φοβαμαι τον μπουκακο..την πουπυ φοβαμαι που εχει λυσσαξει απο χτες να σκαρφαλωνει στο δεντρο...με ολα τα φωτακια αναμενα...

...και το σκασμενο...δεν μου καθεται κιολας να το φωτογραφισω...να εχουμε και κανα οφελος δηλαδη...εκτος απο το...ριγμενο δεντρο...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μαλλόν θα "κονταροχτυπηθεί" με την Leia!![]()
εννοειται και ο μπουκακος........θα ειναι αυτα τα...σκασμενα....που δεν μας καθονται....και θα τα φωτογραφιζουμε...οπως οπως...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μαλλόν θα "κονταροχτυπηθεί" με την Leia!![]()
Και την Νόρα, συμπληρώσω

Εγω μάλλον αύριο θα στολίσω το δέντρο, οπότε στάνταρ θα πάνε να το μυρίσουνε τα περίεργα
Πέρυσι δεν στόλισα που είχα την Ελβίρα γιατί αρχές Δεκέμβρη πέθανε ο παππούς μου.
Οποτε δεν έχει δει δέντρο ποτέ και ειμαι περίεργη αν θα μείνει όρθιο

Τα δύο μεγάλα έχουν δει και είχα βάλει και ποδιά κάτω απο το δέντρο και η Νορίτσα καθότανε απο κάτω και κοιμότανε.

Σόρυ για το οφ...

bunny
Περιβόητο μέλος
Να μας πάτε στις Άλπεις!ουτε εμενα μου την εμφανιζει....βγαζει το my cat..και μετα λεει συννημενο αρχειο...και ...που θελετε να σας παμε...![]()
Κι ακόμα πιο πέρα δε μας χαλάει

Καλά,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φωτογραφία2η κατηγορια:mrs Αγια Νυχτα...
![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω στολισα ενα μικρο δεντρακι, αλλα ο ναρουτο ουτε καν το πλησιαζει! Σιγουρα ο ναρουτο ειναι γατος; Κουναω τα παιχνιδια στο δεντρακι για να παιξει, αλλα ματαια, δεν δινει σημασια :cry: Ειπαμε να εχει καλους τροπους και να μη κανει ζημιες, αλλα οχι και ετσι!
προτιμω τον Ναρουτο!!!!!!!!

πριν απο λιγο...παλι ετρεχα πισω απο την πουπου γιατι προσπαθουσε να σκαρφαλωσει στο δεντρο...μπα....κακο μπελλα βρηκα φετος...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να μας πάτε στις Άλπεις!Κι ακόμα πιο πέρα δε μας χαλάει
Καλά,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φωτογραφία![]()
σε ευχαριστω αγαπουλα....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και την Νόρα, συμπληρώσω
Εγω μάλλον αύριο θα στολίσω το δέντρο, οπότε στάνταρ θα πάνε να το μυρίσουνε τα περίεργα![]()
Πέρυσι δεν στόλισα που είχα την Ελβίρα γιατί αρχές Δεκέμβρη πέθανε ο παππούς μου.
Τα δύο μεγάλα έχουν δει και είχα βάλει και ποδιά κάτω απο το δέντρο και η Νορίτσα καθότανε απο κάτω και κοιμότανε.
Σόρυ για το οφ...![]()
δεν ειναι και πολυ οφ....για τα στολισματα μιλαμε...

....μην ξεχασεις οταν στολιζεις...να εχεις και την φωτο μαζι....δεν θα τα προλαβαινεις!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και την Νόρα, συμπληρώσω
Εγω μάλλον αύριο θα στολίσω το δέντρο, οπότε στάνταρ θα πάνε να το μυρίσουνε τα περίεργα![]()
Σόρυ για το οφ...![]()
Μα σε όλα ίδιοι αυτοί οι δύο...συμπεθερούλα!

Τάλε κουάλε και ο Άρης πέρισυ...κοιμόταν πάνω στην ποδιά, κάτω από το δέντρο!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τάλε κουάλε και ο Άρης πέρισυ...κοιμόταν πάνω στην ποδιά, κάτω από το δέντρο!![]()
ηθελε τη...σκια του το καμαρι μου!!!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
δεν ειναι και πολυ οφ....για τα στολισματα μιλαμε.......μην ξεχασεις οταν στολιζεις...να εχεις και την φωτο μαζι....δεν θα τα προλαβαινεις!!!!!
![]()
Καλύτερα μάλλον θα είναι να τα έχω σε άλλο χώρο μέχρι να στολίσω για να το βρούν έτοιμο (και να το κατεδαφίσουν με την ησυχία τους
) γιατί αμα είναι μπροστά κατα τη διαρκεια του στολίσματος, θα το βαρεθουν όταν ολοκληρωθεί το στόλισμα.Είναι και τεράστιο το δεντρο μας
staman2
Περιβόητο μέλος
εγω θα ξεκινησω....γιατι ρωτησα....αλλα απαντηση ουκ ελαβα......δεν ξερω αν πρεπει να καταθετουμε εδω τις φωτο του διαγωνισμου...ουτε ακριβως τις κατηγοριες...εγω τεσπα εβαλα καποιες κατηγοριες που ειπωθηκαν....αν κανω κατι λαθος ας διορθωθει...
ξεκινω με τιην πουπυ
κατηγορια 1η: mrs Santa's wife
![]()
2η κατηγορια:mrs Αγια Νυχτα...
![]()
3η κατηγορια: mrs λαμψη...ή χριστουγεννιατικα στολιδια( οπως θελετε πειτε το...)
![]()
εγω τις βαζω.....και βλεπουμε....δεν μπορω αλλη μερα....ρωτησα πολλες φορες...αλλα φανταζομαι οτι η κοπελα εχει και τις δουλειες τις...
4η κατηγορια: mrs ξωτικο....
![]()
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ.!!!παμε στον μπουκακο....
1η κατηγορια: mr Λαμψη.....ή χριστουγεννιατικα στολιδια...
![]()

ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΡΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!! ΚΑΙ τι πετυχημένες φωτογραφίες. Εφη μου το ντεκόρ σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθώς κι ο στολισμός σου. Τα δε γατόνια σου ΥΠΕΡΟΧΑ δεν παίζονται!!! ΝΑ μου τα φιλησεις τα μωρα μας!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ.!!!
ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΡΗ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!! ΚΑΙ τι πετυχημένες φωτογραφίες. Εφη μου το ντεκόρ σου ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθώς κι ο στολισμός σου. Τα δε γατόνια σου ΥΠΕΡΟΧΑ δεν παίζονται!!! ΝΑ μου τα φιλησεις τα μωρα μας!!![]()
σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια.....θεια Αναστασια....

Μπουκακος-Πουπυ....

ELENIP
Διάσημο μέλος
σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τα καλα σας λογια.....θεια Αναστασια....
Μπουκακος-Πουπυ....![]()
Όντως τέλειες οι φωτογραφίες!
Μ' αρεσε η Πούπυ Άγια Νύχτα και ο Μπουκάκος μας στα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.Τι ύφος!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Τάλε κουάλε και ο Άρης πέρισυ...κοιμόταν πάνω στην ποδιά, κάτω από το δέντρο!![]()
έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αυτοί οι δύο

Να!Ορίστε. Πριν 2 χρόνια είναι εδώ η Νόρα και ήταν 5 μηνών!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά αυτοί οι δύο
Να!Ορίστε. Πριν 2 χρόνια είναι εδώ η Νόρα και ήταν 5 μηνών!!
![]()
μωρε τον υπνο του δικαιου κανει!!!!!!!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
μωρε τον υπνο του δικαιου κανει!!!!!!!!!![]()

το φχαριστιέται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

)