natalouko
Επιφανές μέλος
Στραβωμένη δεν είναι, αλλά ενοχλημένη που της χάλασα τον ύπνο και της έβαλα και το σκουφί!!!Τι κούκλα που είναι η χαμένη αδερφή της Σίσσυ
Είναι απίθανη. Και...ολίγον...στραβωμένη!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Στραβωμένη δεν είναι, αλλά ενοχλημένη που της χάλασα τον ύπνο και της έβαλα και το σκουφί!!!![]()
'' Άντε ρε μάνα τελείωνε!!
Κοιμόμουνα
!! Όρεξη που την έχεις
''Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
'' Άντε ρε μάνα τελείωνε!!Κοιμόμουνα
!! Όρεξη που την έχεις
''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις!!!!'' Άντε ρε μάνα τελείωνε!!Κοιμόμουνα
!! Όρεξη που την έχεις
''

Γι αυτό και κάθησε, για να τελειώνουμε και να συνεχίσει τον ύπνο της!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις!!!!
Γι αυτό και κάθησε, για να τελειώνουμε και να συνεχίσει τον ύπνο της!!!![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Τι μαματη φωτο!!!!!!!!!!!Βρουκο εισαι θεος!!!!!
και κερατας επισης!

natalouko
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααΒρούκος:Mr .Rudolf
![]()

Απο τωρα την κερδισες την ψηφο μαναρι μου!:kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Δοκιμάστε ..αφού έχετε φοβερά γατόνια...Είδα κάτι μεγάλα για την κεφάλα του Υο Υο ότι πρέπει...

Στο jambo έχει όλα τα καλούδια για να μασκαρέψουμε τα γατόνια μας...

moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ελάτε βρε κορίτσια υπάρχουν λογιών λογιών κέρατα...Δοκιμάστε ..αφού έχετε φοβερά γατόνια...Είδα κάτι μεγάλα για την κεφάλα του Υο Υο ότι πρέπει...
Στο jambo έχει όλα τα καλούδια για να μασκαρέψουμε τα γατόνια μας...
![]()
Και εγώ που πέρασα σήμερα από τα Jumbo βρήκα κέρατα-στέκα στα χρώματα του (γατο)αγοριού μου!

Αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να του βγάλω μιά αξιοπρεπή φωτογραφία...μάλλον δεν θέλει να γίνει κερατάς!

Υ.Γ Έλπίζω να μην μας διαβάζει κανένας σοβαρός άνθρωπος!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Αντε μαρη που βλεπεις κερατα και σκεφτεσαι την κεφαλα του παιδιου μου!![]()

Έχει και στο μέγεθος και στα χρώματά του....

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και εγώ που πέρασα σήμερα από τα Jumbo βρήκα κέρατα-στέκα στα χρώματα του (γατο)αγοριού μου!![]()
Αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να του βγάλω μιά αξιοπρεπή φωτογραφία...μάλλον δεν θέλει να γίνει κερατάς!
Υ.Γ Έλπίζω να μην μας διαβάζει κανένας σοβαρός άνθρωπος!![]()

Περιμένω να γυρίσει η γυρίστρω η Μπετίνα για να την βάλω να ποζάρει με κάτι τρελλά που έχω στο νου μου...για να δούμε ...Θα κάτσει;

natalouko
Επιφανές μέλος

Εγώ για να βγάλω την Ραϊσούλα με τον σκούφο έκανα 20 λεπτά...

Επειδή όμως δεν θέλω να τα παιδέψω αν δεν κάθονται, δεν νομίζω να συμμετάσχουμε με τους υπόλοιπους.

aretha
Περιβόητο μέλος

Έχουν όντως πολλή πλάκα αυτές οι φωτογραφίες (για μας τουλάχιστον, γιατί τα γατιά δεν ξέρω πόσο το διασκεδάζουν
). Υπάρχει και ολόκληρο site αφιερωμένο στο ευγενές άθλημα του γατομασκαρέματος, το Stuff On My Cat 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool