Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

Τι κούκλα που είναι η χαμένη αδερφή της Σίσσυ:P
Είναι απίθανη. Και...ολίγον...στραβωμένη!!:P
Στραβωμένη δεν είναι, αλλά ενοχλημένη που της χάλασα τον ύπνο και της έβαλα και το σκουφί!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στραβωμένη δεν είναι, αλλά ενοχλημένη που της χάλασα τον ύπνο και της έβαλα και το σκουφί!!!:lol::lol::lol:

'' Άντε ρε μάνα τελείωνε!!:blink: Κοιμόμουνα:mad:!! Όρεξη που την έχεις:eek:''

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'' Άντε ρε μάνα τελείωνε!!:blink: Κοιμόμουνα:mad:!! Όρεξη που την έχεις:eek:''
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις!!!!:lol::lol::lol::lol:
Γι αυτό και κάθησε, για να τελειώνουμε και να συνεχίσει τον ύπνο της!!!:lol::lol::lol:

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το πεις!!!!:lol::lol::lol::lol:
Γι αυτό και κάθησε, για να τελειώνουμε και να συνεχίσει τον ύπνο της!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Βρούκος:Mr .Rudolf

dsc00925.jpg

Τι μαματη φωτο!!!!!!!!!!!Βρουκο εισαι θεος!!!!!

Ο βρούκος είναι τέλειος σε όλες τις φώτος!!!:P:P:P

Βρούκος:Mr .Rudolf

dsc00925.jpg
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαα:lol::lol::lol::lol::lol: Απο τωρα την κερδισες την ψηφο μαναρι μου!:kiss::kiss::kiss:

Πιστευω οτι δεν αξιζει καν να βαλουμε υποψηφιοτητα!

Γιατιιιι;;:hmm:

Μα μετα απο αυτες τις φωτογραφιες του Βρούκου δεν υπαρχει ανταγωνισμος!:up:

Ελάτε βρε κορίτσια υπάρχουν λογιών λογιών κέρατα...:lol::lol::lol:Δοκιμάστε ..αφού έχετε φοβερά γατόνια...Είδα κάτι μεγάλα για την κεφάλα του Υο Υο ότι πρέπει...:lol::lol::lol:Στο jambo έχει όλα τα καλούδια για να μασκαρέψουμε τα γατόνια μας...:lol::lol::lol:

Αντε μαρη που βλεπεις κερατα και σκεφτεσαι την κεφαλα του παιδιου μου!:lol:

Ελάτε βρε κορίτσια υπάρχουν λογιών λογιών κέρατα...:lol::lol::lol:Δοκιμάστε ..αφού έχετε φοβερά γατόνια...Είδα κάτι μεγάλα για την κεφάλα του Υο Υο ότι πρέπει...:lol::lol::lol:Στο jambo έχει όλα τα καλούδια για να μασκαρέψουμε τα γατόνια μας...:lol::lol::lol:

Και εγώ που πέρασα σήμερα από τα Jumbo βρήκα κέρατα-στέκα στα χρώματα του (γατο)αγοριού μου!:blink::lol::lol::P
Αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να του βγάλω μιά αξιοπρεπή φωτογραφία...μάλλον δεν θέλει να γίνει κερατάς!:blink::blink::P
Υ.Γ Έλπίζω να μην μας διαβάζει κανένας σοβαρός άνθρωπος!:blink::lol::lol:

Αντε μαρη που βλεπεις κερατα και σκεφτεσαι την κεφαλα του παιδιου μου!:lol:

:lol::lol::lol::lol:Έχει και στο μέγεθος και στα χρώματά του....:lol::lol::lol:

Και εγώ που πέρασα σήμερα από τα Jumbo βρήκα κέρατα-στέκα στα χρώματα του (γατο)αγοριού μου!:blink::lol::lol::P
Αλλά προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να του βγάλω μιά αξιοπρεπή φωτογραφία...μάλλον δεν θέλει να γίνει κερατάς!:blink::blink::P
Υ.Γ Έλπίζω να μην μας διαβάζει κανένας σοβαρός άνθρωπος!:blink::lol::lol:
:lol::lol::lol:Περιμένω να γυρίσει η γυρίστρω η Μπετίνα για να την βάλω να ποζάρει με κάτι τρελλά που έχω στο νου μου...για να δούμε ...Θα κάτσει;:hmm::hmm::hmm:

Τι καλά γατόνια που έχετε!!!:):):)Εγώ για να βγάλω την Ραϊσούλα με τον σκούφο έκανα 20 λεπτά...;);)
Επειδή όμως δεν θέλω να τα παιδέψω αν δεν κάθονται, δεν νομίζω να συμμετάσχουμε με τους υπόλοιπους.:/::/:

Χαχαχαχαχα, δεν τα λυπάστε καλέ τα καημένα; :lol::lol:
Έχουν όντως πολλή πλάκα αυτές οι φωτογραφίες (για μας τουλάχιστον, γιατί τα γατιά δεν ξέρω πόσο το διασκεδάζουν :hmm:). Υπάρχει και ολόκληρο site αφιερωμένο στο ευγενές άθλημα του γατομασκαρέματος, το Stuff On My Cat :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back