Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ ένα έχω να δηλώσω...ψήφισα και Πουπουλίνα και Μπουκάκο...δικαιούμαι να πάρω και τους δύο....
Τα 1000 ευρώ κουμπαρούλα δώστα στην Έλενα!
Πάντως συμπεθερούλα μου Αθανασία έχω να σου θυμήσω ότι και ο Παρουλίτο έχει μια αρραβωνιαστικιά...την Μυρτούλα...![]()
οπα........να και οι μπηχτες!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια. Δεν το συζητώ. Εννοείται ότι ψηφίζουμε και Μυρτούλα. 'Ομως, συμπεθερούλα μου, ούτε η Μυρτούλα, αλλά ούτε και ο Πάρης θα μας επέτρεπαν (λόγω χαρακτήρων) να βάλαμε την ψήφο της Μυρτούλας στη λοταρία.Εγώ ένα έχω να δηλώσω...ψήφισα και Πουπουλίνα και Μπουκάκο...δικαιούμαι να πάρω και τους δύο....
Τα 1000 ευρώ κουμπαρούλα δώστα στην Έλενα!
Πάντως συμπεθερούλα μου Αθανασία έχω να σου θυμήσω ότι και ο Παρουλίτο έχει μια αρραβωνιαστικιά...την Μυρτούλα...![]()

Ο Μπουκάκος και η Κλαρίτα, είναι πιό "light" παιδιά....πώς να το πω, δεν είναι διανοούμενα.....(όχι ότι είναι ο Πάρης....αλλά πές μου το φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι).
Υ.Γ. Σήμερα θα θυμηθώ όλες τις παροιμίες που ξέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βέβαια. Δεν το συζητώ. Εννοείται ότι ψηφίζουμε και Μυρτούλα. 'Ομως, συμπεθερούλα μου, ούτε η Μυρτούλα, αλλά ούτε και ο Πάρης θα μας επέτρεπαν (λόγω χαρακτήρων) να βάλαμε την ψήφο της Μυρτούλας στη λοταρία.
Ο Μπουκάκος και η Κλαρίτα, είναι πιό "light" παιδιά....πώς να το πω, δεν είναι διανοούμενα.....(όχι ότι είναι ο Πάρης....αλλά πές μου το φίλο σου, να σου πω ποιός είσαι).
Υ.Γ. Σήμερα θα θυμηθώ όλες τις παροιμίες που ξέρω![]()
Δεν ειναι ο υιος μου διανοουμενος????

........

elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημαζεεεεεεψου προηγούνται οι ψηφοφόροι στην προεκλογική περίοδο, μετά θα έρθει το φτύσιμο κ θα τα κανονίσουν με σένα καλπογάτσιουΚορίτσια λυπάμαι αλλά νομιζω οτι αυτή που κάνει την καταμέτρηση ΨΗΦΩΝ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις

και εσάς θα σας ψηφίσωΤα 1000 ευρώ κουμπαρούλα δώστα στην Έλενα!![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι ο υιος μου διανοουμενος????........
![]()
Στο τέλος, θα το φάω το ξύλο, δεν θα το γλυτώσω

Εννοούσα, ότι δεν είναι τόσο όσο η Μυρτούλα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημαζεεεεεεψου προηγούνται οι ψηφοφόροι στην προεκλογική περίοδο, μετά θα έρθει το φτύσιμο κ θα τα κανονίσουν με σένα καλπογάτσιου
και εσάς θα σας ψηφίσω![]()

Στο τέλος, θα το φάω το ξύλο, δεν θα το γλυτώσω
Εννοούσα, ότι δεν είναι τόσο όσο η Μυρτούλα![]()
αααααααααα....τωρα...μαλιστα!!!!!!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ούφ....μάλλον τη γλύτωσα
αααααααααα....τωρα...μαλιστα!!!!!!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
the night is still youngΟύφ....μάλλον τη γλύτωσα![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σημαζεεεεεεψου προηγούνται οι ψηφοφόροι στην προεκλογική περίοδο, μετά θα έρθει το φτύσιμο κ θα τα κανονίσουν με σένα καλπογάτσιου
και εσάς θα σας ψηφίσω![]()

Περάστε από το λογιστήριο δια υπόθεσην σας...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντεεεε βρε δεν ήταν ανάγκηΠεράστε από το λογιστήριο δια υπόθεσην σας...
![]()
(πόσα είναι

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες να την ....κάνω με ελαφρά πηδηματάκια ; Πάντα με τη διπλωματία είχα προβλήματα από παιδίthe night is still young![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σημαζεεεεεεψου προηγούνται οι ψηφοφόροι στην προεκλογική περίοδο, μετά θα έρθει το φτύσιμο κ θα τα κανονίσουν με σένα καλπογάτσιου![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Aμα ειναι ο δικος σας υιος διανοουμενος,ο δικος μου τι ειναι;Δεν ειναι ο υιος μου διανοουμενος????........
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι απλά τέλειοςAμα ειναι ο δικος σας υιος διανοουμενος,ο δικος μου τι ειναι;
![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτι σε απόγονο του Μάρξ ίσως; Βέβαια μου τη χαλάει το φέσιAμα ειναι ο δικος σας υιος διανοουμενος,ο δικος μου τι ειναι;
![]()

Ας υποθέσουμε ότι φταίνε οι μέρες των Χριστουγέννων.....(εννοώ για το φέσι)
moukelis
Επιφανές μέλος
το διανοουμενος προσπαθουμε να αποδειξουμε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ηταν ο αδερφος μου διπλα και φαινοταν η χερουκλα του,γι'αυτο του το βαλαμε το φεσι.Κάτι σε απόγονο του Μάρξ ίσως; Βέβαια μου τη χαλάει το φέσι
Ας υποθέσουμε ότι φταίνε οι μέρες των Χριστουγέννων.....

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ό,τι και να του βάλετε, άμα τόχει ο γάτος, κούκλος είναι, αλλά και διανοούμενος (τέτοιες μέρες, μου έμαθαν να κάνω καλές πράξειςΗταν ο αδερφος μου διπλα και φαινοταν η χερουκλα του,γι'αυτο του το βαλαμε το φεσι.![]()

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..........δεν παιζεσαι βρε....δεν παιζεσαι!!!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ κυρια Αθανασια!Ό,τι και να του βάλετε, άμα τόχει ο γάτος, κούκλος είναι, αλλά και διανοούμενος (τέτοιες μέρες, μου έμαθαν να κάνω καλές πράξεις)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool