Hlianna
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύΑτσίδα μου εσύ...Μπράβο υπέροχη παρουσίαση...
Φοβερή δουλειά...και ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
![]()

συγχαρητήρια και στα 2 μωρά σου για τη νίκη τους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπράβο!!!!! Θαυμάσια δουλειά. Συγχαρητήρια!!!!!!!εγώ Βρούκο βλέπω δεν βλέπω Βρούτο πουθενά![]()
Από την οικογένειά μας, πολλά συγχαρητήρια στην Πούπυ μας. Μπράβο κορίτσι μου, μας έβγαλες ασπροπρόσωπους

Συγχαρητήρια επίσης και στη συμπεθέρα μου που μεγαλώνει τέτοια γατόνια

Και του χρόνου, περισσότερα γατόνια της οικογένειας με τίτλους

Συγχαρητήρια επίσης, σε όλους τους νικητές και στις υπέροχες μαμάδες τους.
Και του χρόνου με υγεία και πολλές ευχές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Mπράβο!!!!! Θαυμάσια δουλειά. Συγχαρητήρια!!!!!!!
Από την οικογένειά μας, πολλά συγχαρητήρια στην Πούπυ μας. Μπράβο κορίτσι μου, μας έβγαλες ασπροπρόσωπους
Συγχαρητήρια επίσης και στη συμπεθέρα μου που μεγαλώνει τέτοια γατόνια
Και του χρόνου, περισσότερα γατόνια της οικογένειας με τίτλους
Συγχαρητήρια επίσης, σε όλους τους νικητές και στις υπέροχες μαμάδες τους.
Και του χρόνου με υγεία και πολλές ευχές.
ευχαριστω πολυ συμπεθερουλα μου....

...καλα...εχουμε πολυ γελιο..

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη Ζάκυνθο, στα Επτάνησα, στην Ελλάδα κλππωπω.........Μαρια να πω ενα τεραστιο μπραβο για την παρουσιαση...φανταστικη!!!!!!!....και ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω..που κουραστικες για να περασουμε καλα!!!!
πουπουλινα: miss christmas decoration " i want to thanks my mom,my dad(δεν υπαρχει...αλλα λεμε τωρα..) ...my grandmother,my grandfather...my friends,my neighbours, the police,the army,my country,....and my koumparoula...
![]()
"Αντε βρε και του χρόνου miss Yφήλιος.......
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπορεσα να ψηφισω,ημουν στη δουλεια,του χρονου τωρα...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπραβο σ'ολα τα γατονακια που κερδισαν και φυσικα σ'ολα που πηραν μερος!!!
Δεν μπορεσα να ψηφισω,ημουν στη δουλεια,του χρονου τωρα...![]()
δεν εχει κερασμα...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια και στους γατογονεις!!

Και του χρονου!!!!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ Γιούλη μουMαρακι η παρουσιαση των νικητων υπεροχη!! Μπραβο για αλλη μια φορα!!!
Συγχαρητηρια σε ολα τα γατονια και στους γατογονεις!!
Και του χρονου!!!!
την επόμενη φορά όμως δεν θα ξαναλείπουν τα δικά σου κουκλιά
θα τα φωτογραφίσω εγώ με το ζόρι στην ανάγκηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ευχαριστούμε που ψηφίσατε την αφεντομουτσουνάρα μας...

Κρίμα που δεν υπήρχαν συμμετοχές και σε άλλες κατηγορίες...εκεί θα σκίζαμε...(τσάμπα αναμμαλιάστηκα για την φωτο του ξωτικού)

Βρούκος speaking.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τί έχετε να πείτε τώρα για τους Επτανήσιους; 4 στα 9 γατόνια νικητές βγάλαμε...Ευχαριστούμε που ψηφίσατε την αφεντομουτσουνάρα μας...
Κρίμα που δεν υπήρχαν συμμετοχές και σε άλλες κατηγορίες...εκεί θα σκίζαμε...(τσάμπα αναμμαλιάστηκα για την φωτο του ξωτικού)
Βρούκος speaking.

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Συγχαρητήρια στους νικητές!!!

Πραγματικά καταπληκτικοί!!!

Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος.

Μαρία για άλλη μιά φορά χίλια μπράβο για την καταπληκτική παρουσίαση και την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες!

Και του χρόνου πάλι!!!

Καλή χρονιά!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εφη άσε τα γέλια κ γράψε το λογαριασμό της κατάθεσης γιατί κάτι μου χρωστάς
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΤΟΝΙΑ

.....για τον μπουκακο μου ειχες πει...οχι για την πουπυ...αυτη κερδισε...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Τι απολαυστικό οφθαλμόλουτρο ήταν κι αυτό το αποψινό...

Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τώρα το είδα....
Συγχαρητήρια στους νικητές!!!
Πραγματικά καταπληκτικοί!!!![]()
Και φυσικά συγχαρητήρια σε όλα τα γατάκια που πήραν μέρος.
Μαρία για άλλη μιά φορά χίλια μπράβο για την καταπληκτική παρουσίαση και την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσες!
Και του χρόνου πάλι!!!
Καλή χρονιά!!!![]()
σε εμας κουμπαρουλα...δεν θα πεις συγχαρητηρια;;

....σας ευχαριστησαμε κιολας...

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπέροχη παρουσίαση Μαρία!!!Μπράβο!!!

Χόρτασαν τα μάτια μας ομορφιές!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Υπέροχες φωτό, αστείες ή ρομαντικές ,νομίζω πολύ πιο δύσκολες στο στήσιμο σχετικά με την προηγούμενη φορά!!Εγώ έλειπα όλο το διάστημα της ψηφοφορίας και δεν μπόρεσα να ψηφίσω
Χάρηκα για όλα τα γατάκια που νίκησαν, όμως στενοχωρήθηκα που δεν βραβεύτηκε , ελλείψει συμμετοχών, ο Βρούκος ως Μίστερ ξωτικό, ήταν ανεπανάληπτος
Βέβαια, ποιός άλλος γάτος θα καθόταν για τέτοια φωτογραφία;

Και του χρόνου!!!!

Μαρία πολλά συγχαρητήρια , που κουράστηκες για το διαγωνισμό και έφτιαξες πάλι τέλεια τα αποτελέσματα, και πολλές ευχές σε εσένα και τα γατουλάκια σου για τη νέα χρονιά!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Προσωπικα μου αρεσε πολυ η σημελα αγκαλια με τον αη βασιλη και νομιζω πως της αξιζει ενα τιμητικο βραβειο γιατι προκειται για μια φωτο που μπορεις να δωσεις πολλες ερμηνειες

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρια η παρουσιαση ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ,πολυ ομορφη,ευχαριστουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool