Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ επειδη το χειροτερο μου ειναι να ξεστολιζω δεντρο, γινεται να ερθετε απο εδω; Ισα να βγαλει ο Ναρουτο ολα τα στολιδια δε θα σας καθυστερησω πολυνομιζα οτι θα με μισουσε μετα απο αυτο που του εκανα στα χιονια
Πιο πολλες πιθανοτητες εχει το γατοδεντρο να μεινει αθικτο απο το κανονικο δεντρακιΠερυσι το ειχαμε βαλει καπου ψηλα για να μη το φτανει γιατι πηγαινε και επαιζε με τα στολιδια και τα λαμπακια και φοβομασταν μη παθει ηλεκτροπληξια
Συνεχεια το εριχνε κατω και εβγαζε τα στολιδια
![]()

Παντως ψιλοσκιαχτικα που σκεφτηκα τα λαμπακια να αναβοσβηνουν και στο ιδιο σπιτι την Καραμελα φοβαμαι μην εχουμε ψητη γατα φετος για τα Χριστουγεννα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ααααααααααα δε παιζωωωωωωωωωω!Μετα τον Ναρουτο εμεις που ειμαστε σαν το ξωτικο του Αι Βασιλη που να συγκριθουμε;!![]()
Εσείς μπορείτε να διαγωνιστείτε ως ξωτικό!

Πάλι μες' το εορταστικό πνεύμα θα είσαστε!

natalouko
Επιφανές μέλος

Γιατί ακόμα δεν έχω οργανωθεί σχετικά με την φωτογράφιση...

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν το ήξερα ότι θα είναι μέχρι τις 20...εγω ανεβασα τωρα γιατι νομιζω μεχρι τις 20 θα ανεβαζουμε και εγω δεν θα εχω πολυ χρονο απο αυριο μεχρι τις 18 λογω διαβασματος![]()

Μάλλον πρέπει να βιαστώ..

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Εμείς εχθές στολίσαμε το δέντρο η Δανάη είχε ξαναδεί αλλα πέρσι το φοβόταν και δεν πλησίαζε. Εχθές μόλις το στήσαμε άρχησε να σκαρφαλώνει επάνω 

Είχε πολύ πλάκα ο Ντιέγκο δεν πλησίαζε καν απο πολύ μακρια καθόταν είναι τα πρώτα του χριστούγεννα. Έχω μεγάλη αγωνία να δώ σε τι κατάσταση θα το βρώ όταν πάω σπίτι
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα σαρρωσει τα βραβεια!Εμεις ξεκιναμε το ανεβασμα φωτογραφιων και παιρνουμε μερος στον διαγωνισμο με την 1η μας φωτο για Mr Santa:
![]()

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εκπληκτικές φωτό κορίτσια!

Ανεβάσατε πολύ ψηλά τον πήχη!

Φανταστική κυρία διργανώτρια μήπως θα μπορούσαμε να πάρουμε μιά μικρή παράταση για το ανέβασμα των φωτό;
Ως τις 23/12 ας πούμε...
Εμείς θα στολίσουμε μάλλον κατά τις 20/12, οπότε να προλάβουμε να βγάλουμε και καμιά φωτό....

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα σωστη!Εσείς μπορείτε να διαγωνιστείτε ως ξωτικό!
Πάλι μες' το εορταστικό πνεύμα θα είσαστε!![]()
Αλλα αλλο να λες κοιτα εναν κουκλο αλλο να λες κοιτα ενα ξωτικο....ε;;;

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
χαχαχα σωστη!
Αλλα αλλο να λες κοιτα εναν κουκλο αλλο να λες κοιτα ενα ξωτικο....ε;;;![]()
εμενα το ξωτικο μου ακουγεται πιο γλυκο παντως
Μηπως να διαγωνιστουμε και σε εκεινη την κατηγορια; 

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας πολυ θα μας βολευεεμενα το ξωτικο μου ακουγεται πιο γλυκο παντωςΜηπως να διαγωνιστουμε και σε εκεινη την κατηγορια;
![]()

Πω πω ωραια μανα ειμαι!θα με ακουσει και το ξωτ-εεεεε το παιδι μου και θα παθει κανενα συμπλεγμα κατωτεροτητας
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ Λοιπόν αγαπητές μου γατομαμάδες, εκεί που τον πήγατε τον πήχη (του συναγωνισμού
) και εγώ και τα γατιά μου δηλώνουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό...μόνο ως κριτές!!! 

natalouko
Επιφανές μέλος

Πως σας ζηλεύω που τους φοράτε τα καπελάκια και κάθονται!!!!

Εγώ δεν το βλέπω να έχω τύχη...

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

η Ίσις απο την άλλη είναι φυσικό ταλέντο και της αρέσουν οι φωτογραφίσεις πολύ οπότε δεν έχω μαζί της καμιά δυσκολία !!
θα στολίσουμε και το σπίτι σε 2 μέρες οπότε θα κάνουμε κανονική φωτογράφιση 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Lita είναι πανέμορφη η γατούλα σου!!!!
Πως σας ζηλεύω που τους φοράτε τα καπελάκια και κάθονται!!!!
Εγώ δεν το βλέπω να έχω τύχη...![]()
γλυκια μου ναταλουκο....

........και εγω τα ιδια φοβαμαι.....που να με αφησουν τα σκασμενα να τους το φορεσω...

.......την προσπαθεια παντως θα την κανω.....δεν μου λετε βρε παιδια.....αν το βαλω εγω το καπελακι....πιανεται?????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool