Γατοκαλλιστεία Christmas Edition

pic7f.jpg

με αυτην επαθα πλακα!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
10 λεπτα γελαγα!!!!!!!..της Ηλιανας ειναι....μπραβο ζωγραφιωτισα( και εγω απο εκει ειμαι!!!:up::up:)....φοβερη φωτο!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις ψήφισα και εγώ!;):happy:
Καλή επιτυχία σε όλα τα διαγωνιζόμενα γατούνια!:D:D:D
Είναι όλα υπέροχα!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PICT1973.jpg

και παλι ασχετο....αλλα βρε κοριτσια...σε αυτη τη φωτο,η Ναλα...δεν μοιαζει με την Ελενα...την Elvenstar ???????:lol::lol::lol::lol::lol:....αληθεια λεω...μου την θυμιζει..:lol::lol:
Έχουμε την ίδια γούνα:lol::lol::lol: πάντως αφου μου μοιάζει κ δικαιωματικά πλέων πρέπει να την βουτήξω:D

Έχουμε την ίδια γούνα:lol::lol::lol: πάντως αφου μου μοιάζει κ δικαιωματικά πλέων πρέπει να την βουτήξω:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:....αμεσως εσυ,να αρπαξεις την ευκαιρια...και την Ναλα...:lol::lol::lol:....στα ματια μου μοιαζεται!!!!:D:D

Παιδιά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και του ΧΡΟΝΟΥ με χαρά υγεία και ευτυχία!!!
ΟΛΑ τα γατόνια ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ και πραγματικά δεν ξέρω ποιο να πρωτο διαλέξω!!!
Με αγαπη ο Τιμάκος σας αφιερωνει την αφεντομουτσουνάρα του και μάλιστα θυμωμένος γιατι η μαμα του Βασιλική τον πίεσε να βγαλει τις συγκεκριμένες χριστουγεννιάτικες φωτο ενώ αυτός έλεγε πως ειναι σεμνο παιδί.
Λοιπόν απολαύστε τον μιας και δεν προλάβαμε να συμμετάσχουμε στα καλλιστεία σας λέμε τα ΧΡΟΝΙΑ μας πολλα γυαλιστερά κι επίσημα:lol::lol:
DSC03065.jpg

DSC03067.jpg

Και μια ευχή απο τον Ορφέα μας με αγάπη,:)
DSC03078.jpg

και απο την Ορόρα μας...
DSC03056.jpg

και μια σοβαρή απο τον Τιμάκο...
DSC03103.jpg

Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ:up::up:

Μόλις ψήφισα και γω. :)
Καλή επιτυχία σε όλα τα διαγωνιζόμενα γατούνια. :up:

Μια παρατήρηση για την ψηφοφορία...έχουμε και Μrs Rudolf μην το ξεχνάτε γιατί οι πιο πολλοί δεν ψήφισαν για τα κοριτσάκια μόνο για mr Rudolf:P

DSC03067.jpg

Καταπληκτικά τα μπαλάκια του Τιμάκου!!!:up::up::up:
Καλά εγώ πώς είχα την εντύπωση ότι ήταν στειρωμένος;;;....:blink::hmm::hmm:
Χρόνια Πολλά!!!:D:D:D

Υ.Γ Ελενάκι ηθέλα και εγώ να στο πώ....η όψη σου και εμένα αδίορατα, μου θυμίζει... περσάκι!;);)
Μήπως στην προηγούμενη ζωή ήσουν...γάτα περσίας!:blink::blink::lol::lol::P

DSC03067.jpg

τιμακο μου γλυκιε!!!!!!! ποσο καιρι βρε ,εχω να σε δω?? αγαπουλα μου εσυ!!!....και τι ωραια...μπαλακια!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Θα έπρεπε να υπάρχει όρος να μην μπορούμε να ψηφήσουμε τα δικά μας..ο καθένας...το έχεις βάλει Μαράκι;Θα έχει πιο ενδιαφέρον...:hmm::hmm:

Θα έπρεπε να υπάρχει όρος να μην μπορούμε να ψηφήσουμε τα δικά μας..ο καθένας...το έχεις βάλει Μαράκι;Θα έχει πιο ενδιαφέρον...:hmm::hmm:
το έχω ήδη γράψει οτι τη δικιά μας τη γατούλα δεν μπορούμε να την ψηφίσουμε;)

:):) Δεν θελουμε να διαγωνιστουμε γιατι καθυστερησαμε,το ξερω.Να σας πουμε Χρονια Πολλα με τα γιορτινα μας θελουμεκαι να ευχυθουμε καλη επιτυχια στα ομορφα γατουλια που διαγωνιζονται.

Συνημμένα

• IMG_1118.JPG
    IMG_1118.JPG
    88,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG_1099.JPG
    IMG_1099.JPG
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 30
βρε παιδια....το τι γελιο εχω ριξει με τις φατσουλες που τις ειδα ολες μαζεμενες...δεν λεγεται!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:.......πεθανα δε,στο γελιο,με εναν..Ανδρεα Αη βασιλη...θα πεθανω...τι υφος ηταν αυτο!!!!:blink::blink::lol::lol::lol:...παω να δω ποιανης ειναι...:lol:

ο αντρεας ειναι δικος μου:D:D:lol:

ο αντρεας ειναι δικος μου:D:D:lol:

το ειδα!!!!!!!!:lol::lol::lol:...εκατσα και εψαξα μια -μια τις σελιδες...για να δω ποιανης γατομαμας ειναι!!!!!!:lol::lol::lol: απιστευτη φωτο...συγκλονιστικο υφος!!!!!:up::up:

5-6.jpg

Ασχετα απο τα γατοκαλλιστεια τα χριστουγεννιατικα...αυτη η φωτο πρεπει να ψηφιστει ως η...καλυτερη της χρονιας!!!!!! ειναι απαιχτη!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Συμφωνώ...:up::up::up:ο μέγας σέφ προετοιμάζεται...:up::up:Ψήφισα κι εγώ ...

Η Μπριζιτ με το σκουφακι της ειναι ονειρο,της παει παρα πολυ!

Η Μπριζιτ με το σκουφακι της ειναι ονειρο,της παει παρα πολυ!
:):) Ευχαριστουμε για το κοπλιμεντο.Δεν της το εχω φορεσει και πολυ καλα γιατι δεν καθοταν,αλλα τελικα το καταφερα οπως-οπως και την εβγαλα και φωτογραφια,οσο πιο γρηγορα γινοταν.:lol::lol:

Μην ξεχνιώμαστε...ψηφίστε όσοι δεν ψήφισαν γιατί έχουμε και μερικές ισοψηφίες;)

Μην ξεχνιώμαστε...ψηφίστε όσοι δεν ψήφισαν γιατί έχουμε και μερικές ισοψηφίες;)

ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα???:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back