Γατοκαλλιστεία

Μαρία Γάτσιου

Διάσημο μέλος

Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα.
Λοιπόν κορίτσια για μαζευτείτε εδώ να οργανωθούμε γιατί έχει πολύ προετοιμασία το όλο θέμα και το χαλάσαμε το θεματάκι την καημένης της Μυρτούλας:confused:Ακούω υποψήφιες κατηγορίες.:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μ'αρεσαν αυτες που ειχες γραψει εσυ στο θεμα της μυρτως.:P
και μετα μπορουμε να βαλουμε υποκατηγοριες. μις προσωπο, μις ματια, μις φωτογενεια, μις ποδια, μις γουνα, μις ουρα κλπ. αλλα ας πουν και οι υπολοιπες :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχα δει κάτι ανάλογο σε ένα φόρουμ για σκυλάκια και ήταν πολύ ενδιαφέρον.Διάλεγε η καθεμιά μια φωτογραφία του παιδιού της και για μια εβδομάδα τα μέλη ψήφιζαν.Αλλά θα χρειαστούμε βοήθεια από τους mods για να οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο.Πλάκα θα είχε όμως:DΕγώ λέω να το κάνουμε.

Λέω για να μην τα μπλέξουμε μιας που είναι πολλές οι κατηγορίες να έχουμε 1 κατηγορία την εβδομάδα.Θα ανακοινώνουμε τις κατηγορία πχ για αυτή την εβδομάδα 1.Miss Kitty_baby( μιας και έχουμε και πολλά μωράκια:baby:)και μερικές υποκατηγορίες (σε αυτό θέλω τις ιδέες σας)και θα δηλώνουν όσοι θέλουν υποψηφιότητα μέσα σε 24 ώρες όμως και μετά θα ακολουθεί η ψηφοφορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας:)Οι υποψήφιοι θα μπορούν να μας βομβαρδίζουν με φωτογραφίες για να μας πείσουν κιόλας(να κάνουμε και οφθαλμόλουτρο;))
Μια ένσταση μόνο,ο διαγωνισμός θα αφορά μόνο τις κοπελιές;Γιατί έχουμε και πολλά αρσενικά μωρουλίνια κρίμα να μείνουν απ'έξω:hmm:

Για σταθείτε βρε κορίτσια, όλο Miss και Miss θα βγάζετε; Κανένας Mister;;; Εμείς που έχουμε αγόρια θα μείνουμε στην απέξω; :mad::lol::lol:

Α! για να σας πω, τι ρατσισμός ειναι αυτός;;:mad: Εντάξει δεν λεω και για τις κόρες μου περίφανη είμαι, αλλά ο γιος είναι αυτός που κερδίζει τις εντυπώσεις.:cool:

Σας παρακαλώ να αναθεωρήσετε!

Δεν πιστεύω να έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι το αδιαφιλονείκητο φαβορί για τον τίτλο του "Μίστερ Μύτη" :rolleyes:

Ή του Μίστερ Ουρά;

Δεν πιστεύω να έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι το αδιαφιλονείκητο φαβορί για τον τίτλο του "Μίστερ Μύτη" :rolleyes:

:lol::lol::lol::lol:
Καμία!!!

Έτσι μπράβο. Να γίνεται σιγά σιγά γνωστό το status quo του παιδιού μου.

Είχα σκεφτεί να το προτείνω κι εγώ πριν καιρό, αλλά... αφού δεν υπάρχει ομορφότερο ψιψί από το δικό μου... μην μπαίνουμε τζάμπα στον κόπο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Τι ψώνιο!!! :lol: )

Καλημερα και απο εμενα,πολυ ωραια ιδεα ...
να βαλετε και Miss Ποπουλινι..χιχιχι..εγω θα παρω μερος με τη θεα μου τη Luna ...(Για να σκασει ο Rory!!!!!)

Επίσης, αναμένω διάκριση στην κατηγορία "Γκριζόγατα"... άντε, ίσως τη μοιραστώ και με το Σείριο... :D

αα ξεχασα τη Τερεζα.μπορει να παρει μερος??? ειναι μια γριουλα ομως πανεμορφη ακομα...

Επίσης, αναμένω διάκριση στην κατηγορία "Γκριζόγατα"... άντε, ίσως τη μοιραστώ και με το Σείριο... :D
:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Παρακαλώ να μπει και ο τίτλος Miss-Patousa, μια και τον τίτλο Star τον χάσαμε τελικά λόγω πλαδαρότητας και λόγο ύψους... :P

Εσύ μάζεψε τη γλώσσα σου :P΄Αμα γνωρίσεις το Γκάνταλφ, θα θέλεις να ανταλλάξουμε!!! :lol::lol: (κι έχω μαρτυρίες επ'αυτού, όταν η Γιούλη βλέπει το μικρό μου το πρώτο πράγμα που λέει κάθε φορά είναι ότι θα τρελαθείς άμα τον δεις) :D

Βλέπω θα υπάρχει μπόλικος ανταγωνισμός,έχουν ανάψει τα αίματα:lol::lol:Συμφωνώ και εγώ πάντος να έχουμε και Mister είναι πιο δίκαιο και επίσης έχουμε πολλοί ωραίους άντρες δεν γίνεται να τους αφήσουμε απ'έξω:cool:

Εσύ μάζεψε τη γλώσσα σου :P΄Αμα γνωρίσεις το Γκάνταλφ, θα θέλεις να ανταλλάξουμε!!! :lol::lol: (κι έχω μαρτυρίες επ'αυτού, όταν η Γιούλη βλέπει το μικρό μου το πρώτο πράγμα που λέει κάθε φορά είναι ότι θα τρελαθείς άμα τον δεις) :D
Αμα εχουυμε το Πασχα μπλε νορβηγακι να σε δω...:whistle::whistle::whistle:

Επίσης, θέλω να βάλω και τον Ιβανάκο μου στην κατηγορία "Μίνι-Σκατουλίνι"... Ε, όλο και κάτι θα κερδίσει το μικράκι μου, να μη ζηλεύει το μεγάλο... :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back