Γατοκαλλιστεία

Αμα εχουυμε το Πασχα μπλε νορβηγακι να σε δω...:whistle::whistle::whistle:

Μωρέ, κι από Χρυσό Αυγό να βγεί, σαν το παιδί μου δεν είναι κανένα :P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ, κι από Χρυσό Αυγό να βγεί, σαν το παιδί μου δεν είναι κανένα :P:P:P
Μα αυτο εξυπακουεται,τα γατια μας ειναι μειγμα των καλυτερων χαρακτηριστικων,που εχουν τη γλυκα και την ομορφια ολων των φυλων μαζι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης, αναμένω διάκριση στην κατηγορία "Γκριζόγατα"... άντε, ίσως τη μοιραστώ και με το Σείριο... :D
Ειδικά στα γκριζόγατα μιας και έχουμε και αρκετά στην παρέα θα δυσκολευτούμε να καταλήξουμε;):hmm:(η κριτική επιτροπή δέχεται διάφορες προσφορές του τύπου πέρασμα για καφεδάκι και ζούληγμα γάτας κλπ...:P)

Επίσης, θέλω να βάλω και τον Ιβανάκο μου στην κατηγορία "Μίνι-Σκατουλίνι"... Ε, όλο και κάτι θα κερδίσει το μικράκι μου, να μη ζηλεύει το μεγάλο... :D

Προύπόθεση να κερδίσει κανείς αυτόν τον τίτλο ποια είναι; Τα κάνει σαν... ποντικοκούραδα;
:lol:

Ειδικά στα γκριζόγατα μιας και έχουμε και αρκετά στην παρέα θα δυσκολευτούμε να καταλήξουμε;):hmm:(η κριτική επιτροπή δέχεται διάφορες προσφορές του τύπου πέρασμα για καφεδάκι και ζούληγμα γάτας κλπ...:P)

Καλέ φυσικά, περάστε μια βόλτα απ'την Κηφισιά!! Πού να τρέχετε τώρα μέχρι την Κάλυμνο... :P:P

Φευγουμε αυριο κακιστρω απο την Καλυμνο...σκασμενοι βεβαια,δες στο θεμα της Μόιρας.:/:

Και θα πάω και Βόλο σε 10 μερούλες:up::up:Ωραία όμως και η Κηφισιά είναι και κοντά,βολεύει:D

Και θα πάω και Βόλο σε 10 μερούλες:up::up:Ωραία όμως και η Κηφισιά είναι και κοντά,βολεύει:D
Α τι ωραια,να κανονισουμε να βρεθουμε για καφεδακι!:up:

Καλέ φυσικά, περάστε μια βόλτα απ'την Κηφισιά!! Πού να τρέχετε τώρα μέχρι την Κάλυμνο... :P:P

Θέλουμε επισημη προσκληση και προσωπική κυρία μου...τι μας πέρασες;;;

Μr. Αριστοκρατικός γκριζόγατος > Σειριος
Mr. Μαγος Γκριζόγατος > Gandalf

Τι τσακώνεστε....μια κατηγορία για τον καθένα θα κάνουμε :lol:

Α τι ωραια,να κανονισουμε να βρεθουμε για καφεδακι!:up:

Τη διαδρομή Βόλος - Καλυμνος θα μου την εξηγήσει καποιος και σε μένα την ..καστανομάλλα;

Θέλουμε επισημη προσκληση και προσωπική κυρία μου...τι μας πέρασες;;;

Τι τσακώνεστε....μια κατηγορία για τον καθένα θα κάνουμε :lol:

Ναι, αλλά στην κατηγορία Σούπερ Γκριζόγατος ποιος θα κερδίσει; :hmm::hmm:

Ναι, αλλά στην κατηγορία Σούπερ Γκριζόγατος ποιος θα κερδίσει; :hmm::hmm:
Ε γι'αυτό τα λέμε γατοκαλλιστεία για να έχει και ένα σασπένς η ψηφοφορία...:rolleyes:τα Βρεττανάκια τα μετράμε στα γκριζόγατα ή είναι ξεχωριστή κατηγορία;:hmm:

Καλέ τι ενθουσιασμός είναι αυτός!;):up::lol:
Να οργανωθούμε όμως.Εγώ στην αρχική σκέψη πρότινα να έχουμε κριτική επιτροπή από (γατο)αγοράκια του φόρουμ!;)Για αυτό μιλήσαμε αρχικά για γατοκαλλιστεία για γατοκοριτσάκια.;)
Είχαμε μάλιστα τα δύο πρώτα μέλη για την κριτική επιτροπή ο Γατίλης και ο Μπουκάκος.;):DΒέβαια βάλαμε και απαράβατο όρο να μην ψηφίζουν τις αρραβωνιαστικές τους!:blink:για να γλυτώσουμε από τους χωρισμούς.:P
Αλλά αυτό ήταν μιά σκέψη, ότι θέλει η πλειψηφία!;)
Να επικεντρωθούμε και στις κατηγορίες.Τι λέτε κατά χρώματα ή καλύτερα κατά χαρακτηριστικά.Και εγώ λέω να συμμετέχουν "αριστοκράτες" και κεραμιδόγατα μαζί, αν είναι να γίνει ο διαγωνισμός λίγο πιό χιουμοριστικός, πολύ καλύτερα θα είναι να συμμετέχουν ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ !!!:D:D:DΔιαφορετικά αν το πάμε με ράτσες θα είναι σαν Εκθεση Γάτας.:hmm:Τι λέτε?

Καλέ τι ενθουσιασμός είναι αυτός!;):up::lol:
Να οργανωθούμε όμως.Εγώ στην αρχική σκέψη πρότινα να έχουμε κριτική επιτροπή από (γατο)αγοράκια του φόρουμ!;)Για αυτό μιλήσαμε αρχικά για γατοκαλλιστεία για γατοκοριτσάκια.;)
Είχαμε μάλιστα τα δύο πρώτα μέλη για την κριτική επιτροπή ο Γατίλης και ο Μπουκάκος.;):DΒέβαια βάλαμε και απαράβατο όρο να μην ψηφίζουν τις αρραβωνιαστικές τους!:blink:για να γλυτώσουμε από τους χωρισμούς.:P
Να επικεντρωθούμε και στις κατηγορίες.Τι λέτε κατά χρώματα ή καλύτερα κατά χαρακτηριστικά.Και εγώ λέω να συμμετέχουν "αριστοκράτες" και κεραμιδόγατα μαζί, αν είναι να γίνει ο διαγωνισμός λίγο πιό χιουμοριστικός, πολύ καλύτερα θα είναι να συμμετέχουν ΟΛΟΙ
ΜΑΖΙ !!!:D:D:DΔιαφορετικά αν το πάμε με ράτσες θα είναι σαν Εκθεση Γάτας.:hmm:Τι λέτε?
Ε ναι και εγώ συμφωνώ για όλα μαζί,για πλάκα το κάνουμε έτσι και αλλιώς δεν είμαστε έκθεση,όπως το'πες:)Γι'αυτό πρότεινα να το πάμε ανα ηλικία για να υπάρχει ένας διαχωρισμός:/:είμαστε και μερικοί εδώ με γριούλες:redface:Να οργανωθούμε όμως μην λέμε απλά κατηγορίες,πλάκα θα έχει.Και ο νικητής σαν υποχρέωση να έχει να ανοίγει δικό του θεματάκι αν δεν έχει ήδη και να μας βομβαρδίζει με φωτογραφίες του:P:up::up:

Να επικεντρωθούμε και στις κατηγορίες.Τι λέτε κατά χρώματα ή καλύτερα κατά χαρακτηριστικά?

Εγω λέω αναλογα με τις ράτσες γιατί αλλιώς είναι μια ευρωπαική άσπρη γάτα και αλλιώς μια περσική η μια σιαμέζα.
Θα μπορούσαμε να έχουμε Περσικά, Σιαμέζικα, Βρετανάκια, Ευρωπαικά και οποια άλλη ράτσα υπάρχει στο φορουμ και σ'αυτ'ες τις κατηγοριες Καλύτερο αρσενικό/θηλυκό/ανήλικο:D

Αντιπρόταση!!
Να διαχωρίσουμε μεν τα κεραμμύδια με τα ρατσούλια αλλα για τα ράτσας να μην έχουμε διαχωρισμό π.χ Περσίας,Σίαμ κτλ αλλα να διαγωνιστούν όλα τα ράτσας μαζί και ξεχωριστά όλα τα κεραμύδια μαζί.Και επίσης να κανουμε αυτό που είπε η Μαρία για τις ηλικίες, ετσι όπως τα ειχε ξεχωρίσει.Πιστευώ οτι δεν θα ήταν ωραίο να υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες τίτλων παρα μόνο τα βασικά δηλ.Miss μάτια, Miss πρόσωπο και Miss ουρά!!
Και επίσης συμφωνω να συμετέχουν και τα γατοαγοράκια!!:D
Και αντίστοιχα για τους Mister...

Εγω λέω αναλογα με τις ράτσες γιατί αλλιώς είναι μια ευρωπαική άσπρη γάτα και αλλιώς μια περσική η μια σιαμέζα.
Θα μπορούσαμε να έχουμε Περσικά, Σιαμέζικα, Βρετανάκια, Ευρωπαικά και οποια άλλη ράτσα υπάρχει στο φορουμ και σ'αυτ'ες τις κατηγοριες Καλύτερο αρσενικό/θηλυκό/ανήλικο:D
Ε δεν θα κοιτάμε πιστέυω αν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας:/:απλά το ταπεραμέντο της και την προσωπικότητά της χιουμοριστικούς τίτλους θα έχουμε.Τώρα ό,τι θέλουν και οι υπόλοιποι:happy:

Αντιπρόταση!!
Να διαχωρίσουμε μεν τα κεραμμύδια με τα ρατσούλια αλλα για τα ράτσας να μην έχουμε διαχωρισμό π.χ Περσίας,Σίαμ κτλ αλλα να διαγωνιστούν όλα τα ράτσας μαζί και ξεχωριστά όλα τα κεραμύδια μαζί.Και επίσης να κανουμε αυτό που είπε η Μαρία για τις ηλικίες, ετσι όπως τα ειχε ξεχωρίσει.Πιστευώ οτι δεν θα ήταν ωραίο να υπάρχουν πολλές υποκατηγορίες τίτλων παρα μόνο τα βασικά δηλ.Miss μάτια, Miss πρόσωπο και Miss ουρά!!
Και επίσης συμφωνω να συμετέχουν και τα γατοαγοράκια!!:D
Και αντίστοιχα για τους Mister...
Ε ναι αν είναι να τα χωρίσουμε όλα τα ράτσας μαζί,αλλιώς δεν θα βγάλουμε άκρη.Να ξεκινήσουμε όμως:Pνα τα πάρουμε με την σειρά πρώτα τα μωράκια;Έχουμε και μπόλικα...:up:

Τι τσακώνεστε....μια κατηγορία για τον καθένα θα κάνουμε
Ναι! Και μια επίσης κατηγορία ασπρόμαυρων κούκλων Μr και Miss.:)

Καλέ τι ενθουσιασμός είναι αυτός!;)
Είχαμε μάλιστα τα δύο πρώτα μέλη για την κριτική επιτροπή ο Γατίλης και ο Μπουκάκος.Βέβαια βάλαμε και απαράβατο όρο να μην ψηφίζουν τις αρραβωνιαστικές τους!:blink:για να γλυτώσουμε από τους χωρισμούς.:P
Kι εγώ έτσι λέω. Ολα μαζί να συμμετέχουν. :D:)Και... δεν υπάρχουν "αριστοκράτες",:) αλλα ίσως κάποιας ράτσας γιατι ολα τα γατόνια ειναι αριστοκράτες. :up:Ετσι είναι οι γάτες ολες:up::up::lol::lol:
Φιλακια στο Μυρτουλάκι!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back