staman2
Περιβόητο μέλος
Καλή ιδέα!!!Ε δεν θα κοιτάμε πιστέυω αν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσαςαπλά το ταπεραμέντο της και την προσωπικότητά της χιουμοριστικούς τίτλους θα έχουμε.Τώρα ό,τι θέλουν και οι υπόλοιποι
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να κάνουμε τέτοιες κατηγορίες που να μην παίζει ρόλο η ράτσα ή ηλικία η το χρώμα ή το φύλο.

Οπότε ας συγκεντρώσουμε οτι έχει προταθεί μέχρι στιγμής
Από την Μαρία Γάτσιου
Να υπαρχουν ξεχωριστές κατηγορίες:
MIss Kitty_baby->0-1

Miss Kitty_pipini->1-3

Miss Kitty_lady->3-8

Miss Kitty_suntaxiouxos->8-...+

μις προσωπο
μις φωτογενεια
μις στριντζω
μις ματια
μις γουνα
μις ουρα
Από την Ελένη Π
Γιατί δεν θα είναι καλό να δώσουμε τίτλους για:
Μις καλός χαρακτήρας;
Μις μούγκα;
Μις σκυλογρατζουνίστρα;
Μις ακροβάτις;
Μις κορδονοφαγού;
Μις καλομπανιαρισμένη;
..............................................
και μην ξεχνάμε και την πρασινοσκουφίτσα που πρότινεΔεν πιστεύω να έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι το αδιαφιλονείκητο φαβορί για τον τίτλο του "Μίστερ Μύτη"

Πείτε και άλλλες να αρχίσουμε να καταλήγουμε κάπου!

Και πείτε πώς θέλετε να ψηφίζουμε
-όλα τα μέλη του φόρουμ(αλλά "φανερή" ψηφοφορία

)-ή επιτροπή γατιών (όπως στα ανθρώπινα καλλιστεία)
Και συμφωνώ με την Μαρία Γάτσιου
Και ο νικητής σαν υποχρέωση να έχει να ανοίγει δικό του θεματάκι αν δεν έχει ήδη και να μας βομβαρδίζει με φωτογραφίες του

καλα πεθανα με τους τιτλους Νικη
θα γινουν με φωτογραφιες τα καλλιστεια

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Μας κάλυψες πλήρωςΕγώ παιδιά λέω να μην είναι "σοβαρός" ό διαγωνισμός.Και να μπορούν μα συμμμετέχουν όλοι αναξαρτήτου ηλικίας, φύλου(αν θέλετε) και ράτσας.
Να κάνουμε τέτοιες κατηγορίες που να μην παίζει ρόλο η ράτσα ή ηλικία η το χρώμα ή το φύλο.
Οπότε ας συγκεντρώσουμε οτι έχει προταθεί μέχρι στιγμής
Από την Μαρία Γάτσιου
Να υπαρχουν ξεχωριστές κατηγορίες:
MIss Kitty_baby->0-1
Miss Kitty_pipini->1-3
Miss Kitty_lady->3-8
Miss Kitty_suntaxiouxos->8-...+
μις προσωπο
μις φωτογενεια
μις στριντζω
μις ματια
μις γουνα
μις ουρα
Από την Ελένη Π
Γιατί δεν θα είναι καλό να δώσουμε τίτλους για:
Μις καλός χαρακτήρας;
Μις μούγκα;
Μις σκυλογρατζουνίστρα;
Μις ακροβάτις;
Μις κορδονοφαγού;
Μις καλομπανιαρισμένη;
..............................................
και μην ξεχνάμε και την πρασινοσκουφίτσα που πρότινεΔεν πιστεύω να έχετε καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι το αδιαφιλονείκητο φαβορί για τον τίτλο του "Μίστερ Μύτη"
Πείτε και άλλλες να αρχίσουμε να καταλήγουμε κάπου!
Και πείτε πώς θέλετε να ψηφίζουμε
-όλα τα μέλη του φόρουμ(αλλά "φανερή" ψηφοφορία)
-ή επιτροπή γατιών (όπως στα ανθρώπινα καλλιστεία)
Και συμφωνώ με την Μαρία Γάτσιου
Και ο νικητής σαν υποχρέωση να έχει να ανοίγει δικό του θεματάκι αν δεν έχει ήδη και να μας βομβαρδίζει με φωτογραφίες του

επειδή είναι πολλές οι κατηγορίες να έχουμε 1 την ημέρα,προτείνω να ξεκινήσουμε με την κατηγορία baby από αύριο γιατί σήμερα χάθηκε χρόνος,οι υποψήφιοι όμως ας δηλώσουν σήμερα συμμετοχή.Ας μην βάλουμε ράτσες και μη καλύτερα... όλα όμορφα είναι.Για τις υποκατηγορίες των μωρών σίγουρα είναι Μiss kai Mister φωτογένεια,ακούω ιδέες για άλλες υποκατηγορίες των μωρών μόνο όμως για να μην τα μπερδεύουμε όλα μαζι

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ε βέβαια ο κάθε υποψήφιος πρέπει να μας πείσει οτι αξίζει τον τίτλοκαλα πεθανα με τους τιτλους Νικη
θα γινουν με φωτογραφιες τα καλλιστεια![]()

Γιούλη νομίζω στα μωρά έχεις 2 υποψηφιότητες

ELENIP
Διάσημο μέλος
1.) Τηρούμε τα ηλικιακά της Μαρίας
2.) Κεραμμύδια και ρατσας όλα μαζί
3.) Συμμετέχουν και αγοράκια
4.) Βάζουμε και κάποια extra τίτλους αναλογα με το τι θα αποφασίσουμε.

Για πείτε!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ναι καλά τα είπες πιστεύω οτί έτσι είναι όλοι καλυμμένοιΑπ'οτι βλέπω απο τις προτάσεις των περισσοτέρων καταλήγουμε στα εξης(διορθώστε με αν κατι δεν κατάλαβα):
1.) Τηρούμε τα ηλικιακά της Μαρίας
2.) Κεραμμύδια και ρατσας όλα μαζί
3.) Συμμετέχουν και αγοράκια
4.) Βάζουμε και κάποια extra τίτλους αναλογα με το τι θα αποφασίσουμε.
Για πείτε!!

Fifiki
Νεοφερμένο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Με ποιο τρόπο θα διαγωνιστουν δηλαδη τα μπουμπουκια μας;
Θα τα μαζεψουμε όλα καπου δηλαδη ή κατι τέτοιο;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Όχι βρε από εδώ θα βάζει ο κάθε υποψήφιος φωτογραφίες και οι υπόλοιποι θα ψηφίζουν για μια μέρα.Στο τέλος κάθε μέρας θα έχουμε τον νικητή ή τους νικητές αν έχουμε παραπάνω τίτλους σε μια κατηγορία.Λέω να ξεκινήσουμε με τα μωρά της παρέας.Αυτό που δεν ξέρω είναι πως το κάνω σαν γκάλοπ με τα ποσοστά;Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος διαχειριστής σε αυτόπαιδια, δια ζωσης θα γινουν τα καλλιστεια? Αν ναι...εχετε βρει χωρο κλπ?

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συμπεθέρα, Αναστασούλι και Μαρία θα είστε οι διοργανώτριες????
Εγώ ευχαρίστως να βοηθήσω, αλλά δεν έχω ιδέα από γραφικά πινακάκια και άλλλα τέτοια.Είμαι "αυτοδίδακτη" και δεν ασχολήθηκα ποτέ με exel κ.α
(Δυστυχώς δηλώνω ηλεκτρονιικά αναλφάβητη
)Κατά τ'άλλα όπου θέλετε να βοηθήσω

καλα πεθανα με τους τιτλους Νικη
θα γινουν με φωτογραφιες τα καλλιστεια![]()
Γιούλη τους καλούς τους τίτλους τους πρότινε η Ελένη Π
εγώ απλά λέω να το κάνουμε Miss και Mister...
και φυσικά πρέπει να υπάρχει φωτογραφία για να τεκμηριώνει τον τίτλο.

ιβανα
Επιφανές μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ξέρω εγώ από πινακάκια και γραφικά μην ανησυχείτεΕγώ ευχαρίστως να βοηθήσω, αλλά δεν έχω ιδέα από γραφικά πινακάκια και άλλλα τέτοια.Είμαι "αυτοδίδακτη" και δεν ασχολήθηκα ποτέ με exel κ.α(Δυστυχώς δηλώνω ηλεκτρονιικά αναλφάβητη
)
Κατά τ'άλλα όπου θέλετε να βοηθήσω
Γιούλη τους καλούς τους τίτλους τους πρότινε η Ελένη Π
εγώ απλά λέω να το κάνουμε Miss και Mister...
και φυσικά πρέπει να υπάρχει φωτογραφία για να τεκμηριώνει τον τίτλο.![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Τι ηλικία έχει η γατούλα σου;Γιατί θα διαγωνιστούν όπως φαίνεται με σειρά ηλικίας,πρώτα τα μπεμπέ και μετά τα πιο μεγάλαΠολύ όμορφο θεματάκι ανοίξατε κυρίες ! Πώς δηλώνουμε συμμετοχή στην γατοπασαρέλα ;![]()
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Οχι καλέ τι σοβαρός;;συμφωνω με τη νικη να μην ειναι "σοβαρος" ο διαγωνισμος. μπορουμε να το γελιοποιησουμε να πεθανουμε στα γελια ?![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ηλικία έχει η γατούλα σου;Γιατί θα διαγωνιστούν όπως φαίνεται με σειρά ηλικίας,πρώτα τα μπεμπέ και μετά τα πιο μεγάλα
Δεν φανταζομαι να έχουμε κάποιο όριο στην ηλικια;
Εμένα το παιδί μου έχει κλεισει τα 7.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Δεν φανταζομαι να έχουμε κάποιο όριο στην ηλικια;
Εμένα το παιδί μου έχει κλεισει τα 7.
Κανένα απολύτως

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool