Γατοκαλλιστεία

βρηκα ενα !Το πιο εκνευριστικο νιαουρισμα,καλο δεν ειναι?:)
συμφωνω σε αυτο...απο την εντονη εκφραση του προσωπου τους, καταλαβαινεις οτι εκεινη την ωρα ειναι εκνευριστικες;):lol:κι εχουν πλακα σε αυτη τη ποζα!
έχεις φαντασία βρε Μαράκι..:lol::lol:αλλά έλεγα να μείνουμε σε φωτογραφίες..:/:το νιαούρισμα φαίνεται έτσι
3233359263_490795f646.jpg

:lol::lol::lol::lol:
ακριβως ετσι:up:
ΘΕΟΣ! :inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας το γραφω εδω για να γελασουμε...
Ακου Μαρακι κι εσυ:P

Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia...
Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη...
Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο
Χειροτεροι αυτοι απο εμας:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας το γραφω εδω για να γελασουμε...
Ακου Μαρακι κι εσυ:P

Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia...
Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη...
Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο
Χειροτεροι αυτοι απο εμας:lol::lol::lol:
Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους:D...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της:/:

Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους:D...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της:/:
εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων:P:lol:

Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!!

εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα:/::P

Μπορω να παρω μερος;

πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;;
τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!!

να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!!:)

φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο :lol: Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' :lol: Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας :lol: Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back