ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω σε αυτο...απο την εντονη εκφραση του προσωπου τους, καταλαβαινεις οτι εκεινη την ωρα ειναι εκνευριστικεςβρηκα ενα !Το πιο εκνευριστικο νιαουρισμα,καλο δεν ειναι?![]()

κι εχουν πλακα σε αυτη τη ποζα! ακριβως ετσιέχεις φαντασία βρε Μαράκι..αλλά έλεγα να μείνουμε σε φωτογραφίες..
το νιαούρισμα φαίνεται έτσι
![]()
![]()

ΘΕΟΣ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ακου Μαρακι κι εσυ

Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia...
Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη...
Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο

Χειροτεροι αυτοι απο εμας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τουςσας το γραφω εδω για να γελασουμε...
Ακου Μαρακι κι εσυ
Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia...
Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη...
Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο
Χειροτεροι αυτοι απο εμας![]()
...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτωνΕμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!!Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της
![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!!
να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα'
Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας
Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool