ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 08:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.041 27-08-09 08:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: βρηκα ενα !Το πιο εκνευριστικο νιαουρισμα,καλο δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο...απο την εντονη εκφραση του προσωπου τους, καταλαβαινεις οτι εκεινη την ωρα ειναι εκνευριστικεςκι εχουν πλακα σε αυτη τη ποζα! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχεις φαντασία βρε Μαράκι..αλλά έλεγα να μείνουμε σε φωτογραφίες..το νιαούρισμα φαίνεται έτσι Click για ανάπτυξη... ακριβως ετσι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.042 14-09-09 14:27 σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η Μαρία Γάτσιου: #2.043 14-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 14-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η Felice έγραψε: #2.045 14-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: βρηκα ενα !Το πιο εκνευριστικο νιαουρισμα,καλο δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... συμφωνω σε αυτο...απο την εντονη εκφραση του προσωπου τους, καταλαβαινεις οτι εκεινη την ωρα ειναι εκνευριστικεςκι εχουν πλακα σε αυτη τη ποζα! Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: έχεις φαντασία βρε Μαράκι..αλλά έλεγα να μείνουμε σε φωτογραφίες..το νιαούρισμα φαίνεται έτσι Click για ανάπτυξη... ακριβως ετσι ΘΕΟΣ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.042 14-09-09 14:27 σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η Μαρία Γάτσιου: #2.043 14-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 14-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η Felice έγραψε: #2.045 14-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:29 Η Μαρία Γάτσιου: #2.043 14-09-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 14-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η Felice έγραψε: #2.045 14-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας το γραφω εδω για να γελασουμε... Ακου Μαρακι κι εσυ Μου ελεγε εδω ο συναδελφος Ιταλος οτι στην Ιταλια γινανε ρεζιλι των σκυλιων στην απονομη της Star Italia... Κανανε λαθος στη κοπελα και μετα της πηρανε το στεμα και το σκηπτρο και τη κορδελα και την εδωσαν στη σωστη... Στο τελος τα'χασαν και οι δυο και η κανονικη star ηταν σαν μαραμενο μηλο Χειροτεροι αυτοι απο εμας Click για ανάπτυξη... Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.044 14-09-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η Felice έγραψε: #2.045 14-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... εγω θα τα πεταγα στο κεφαλι των διοργανωτων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Η Felice έγραψε: #2.045 14-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Εμείς καλέ είμασταν επαγγελματίες μπροστά τους...την καημένη την κοπέλα λυπάμαι.,δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της Click για ανάπτυξη... Πω! πω! φαντάσου απογοήτευση η καημένη η κοπέλα που τις τα πήραν Ε?!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.046 14-09-09 14:41 εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω λυπαμαι κι αυτον που εκανε το λαθος...θα στελνει τωρα βιογραφικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:25 Η christina.maria: #2.047 20-09-09 10:25 Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορω να παρω μερος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα Δραστήριο μέλος Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:17 Η μουσταρδούλα: #2.048 08-10-09 08:17 πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 101 102 103 First Προηγούμενη 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 103 από 103 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πωπω μαρία... τί απίθανο θεματάκι είναι αυτό;;;;; τότε η μουσταρδούλα ήταν 2 μηνών και ακόμα δεν γνώριζα την ύπαρξή της...είμαι σίγουρη ότι θα ήταν στα φαβορί του miss καλός χαρακτήρας!!! να επαναλαμβάνεται η διαδικασία κάθε χρόνο αν θέλετε για να μπορούν να μπούνε και νέες γατίνες στη διαδικασία!!! φέτος θα κατέβουμε με 2 υποψηφιότητες....η πρώτη θα είναι φαβορί στο miss καλός χαρακτήρας και κουκλάρα και η δεύτερη στο miss άγγελος και κουκλάρα... ανυπομονούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 08:54 Η Ceres Victoria: #2.049 08-10-09 08:54 φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φαβορι στην κατηγορια καλος χαρακτηρας ειναι και ο ναρουτο Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος! Ειναι τοσο γαληνιος χαρακτηρας και καθε μερα γινεται ακομα πιο γλυκος σε σημειο που σκεφτομαι να του αλλαξω το ονομα σε 'μπακλαβα' Επισης ειμαστε φαβορι στην κατηγορια χρωματισμος γουνας γιατι εχουμε μια περιεργη κοκκινωπη αποχρωση στο μισο σωμα μας Στις υπολοιπες κατηγοριες μας τρωτε λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.